سوالتون خیلی کلیه.سلام، برای چی لپ تاپمو روشن میکنم بعد ار 20-3- دقیقه خودبخود خاموش میشه؟تشکر
کاملا" خاموش میشه یا صفحه میره؟ باتری رو چک کردین؟ سیستمتون ویروس نداره؟ ویندوز میاد بالا؟ هنگام خاموشی صدایی از توی لپتاپ نمیاد؟
سوالتون خیلی کلیه.سلام، برای چی لپ تاپمو روشن میکنم بعد ار 20-3- دقیقه خودبخود خاموش میشه؟تشکر
سلام به همه
من وقتی که به اینترنت وصل میشم بعد از چند دقیقه ای پیغام
The display driver has stopped working and has recovered
میده و بعد ریستارت میشه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام...
خوب همه ی dll های دایرکت ایکس رو ببهش اضافه کردم...
حتی DirectX 9رو هم که تویه خود DVD بودش نصب کردم...
ولی بازم بالا نمیاد...
راستش تویه سایت خود Wine هم رفتم و کلی گشتم.... ولی چیزی گیرم نیومد...
با تشکر....
هر یوزر my document مخصوص به خودشو دارهمشکل حذف شدنAdministrator
سلام لطفا هر کی جوابشو میدونه راهنمایی کنه:
میخواستم یه یوزر جدید باز کنم که اشتباها روی Administrator تیک زدم یعنی یوزر جدید را بعنوان مدیر کامپیوتر شناساندم.حالا یوزر اصلی با کلی اطلاعات در my document و سایتهای ذخیره شده در مرورگر نا پدید شده و باز نمیشه و system restor هم نمیشه .چی کار باید کرد؟
مشکل حذف شدنAdministrator
میخواستم یه یوزر جدید باز کنم که اشتباها روی Administrator تیک زدم یعنی یوزر جدید را بعنوان مدیر کامپیوتر شناساندم.حالا یوزر اصلی با کلی اطلاعات در my document و سایتهای ذخیره شده در مرورگر نا پدید شده و باز نمیشه و system restor هم نمیشه .چی کار باید کرد؟
سلام. اگر ویندوزتون xp باشه به کنتر ل پنل برید و بعد قسمت user accounts می تونید یوزر قبلیتون رو ببینید. انتخاب کنید.مشکل حذف شدنAdministrator
یه برنامه میخوام که بدون اجازه از فلشی که میزنن به دستگاه کپی بگیره......
مهمه ............
یکی از بچه ها برا اینکه استاد فایل های آموزشی رو بهشون نمیده میخواد این کار رو بکنه.....
سلام...
اینجاها رو یه نگاهی بنداز...ببین مشکلت حل میشه یا نه.....
http://social.technet.microsoft.com...l/thread/0cd5ec8b-df03-4560-952b-8c7d10e67241
http://answers.microsoft.com/en-us/...-and-has/4e8ed22d-fe52-4321-b83c-3ecd6650f91d
باتشکر....![]()
یکی از بچه ها برا اینکه استاد فایل های آموزشی رو بهشون نمیده میخواد این کار رو بکنه.....
سلام به همه
من وقتی که به اینترنت وصل میشم بعد از چند دقیقه ای پیغام
The display driver has stopped working and has recovered
میده و بعد ریستارت میشه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
خدائیش دو بار بهش گوشزد کردم اما کو گوش شنوا.........کارش درست نیستا!
سلام....
شما ویندوزتون رو عوض کردید؟
نود درصد مشکلات بعد از نصب ویندوز حل میشن.... اگه بعد از نصب ویندوز مشکلی داشتید به احتمال قوی سخت افزاریه....
سوالتون خیلی کلیه.
کاملا" خاموش میشه یا صفحه میره؟ باتری رو چک کردین؟ سیستمتون ویروس نداره؟ ویندوز میاد بالا؟ هنگام خاموشی صدایی از توی لپتاپ نمیاد؟
چرا دوست عزیز.وقتی یک یوزر باز میکنی پنجره زیر باز میشه و ازتون میخواد که تیپ یوزر جدید را مشخص کنیدهر یوزر my document مخصوص به خودشو داره
نمیشه با ساختن یه یوزر جدید یوزر دیگه ای غیر فعال یا پاک بشه.......؟
administrator هم نمیشه به عنوان یوزر ساخت اون از قبل روی همه کامپیترها ساخته شده....
موفق باشید...
با سلام
دوست عزیز قبل از ورود به صفحه یوزر خود کلید ای Ctrl+Alt+Delete را با هم فشار دهید تا پنجره ای باز شود . در قسمت Username اون بنویسید : administrator . و وارد شوید و اطلاعات مورد نیاز خود را از صفحه Desktop و My Document به درایوها انتقال دهید .
با تشکر - سیستم 32
متشکرم با این راه تونستم وارد یوزر اصلی شوم ولی موقع ورود به ویندوز ،وقتی ان صفحه ابی پیدا میشه فقط نماد یوزر دومی ظاهر میشه و هر دفعه باید ان سه دگمه مذکور را بزنم و کلمهadministrator را تایپ کنم ولی باز هم دستتون درد نکنه مشکلم روحل کرد.سلام. اگر ویندوزتون xp باشه به کنتر ل پنل برید و بعد قسمت user accounts می تونید یوزر قبلیتون رو ببینید. انتخاب کنید.
یا اینکه از منو استارت log off رو انتخاب کنید بعد switch user حالا می تونید یوزر قبلیتون رو ببینید انتخاب کنید و وارد شوید.
سلام
یکی به من بگه وقتی نمیتونم وارد یه انجمن بشم(میگه ممکن است تنظیمات کوکی سیستم غیرفعال باشد) باید چیکار کنم؟
من ویندوز سیستم رو عوض کردم. بالا هم اومد. ولی وقتی دوباره روشنش کردم صفحه ویندوز بالا نمیاد.
خواستم دوباره نصبش کنم پیغام میده که hard رو نمیشناسه.
فکر می کنین hard سیستم سوخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشاً اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.![]()
من ویندوز سیستم رو عوض کردم. بالا هم اومد. ولی وقتی دوباره روشنش کردم صفحه ویندوز بالا نمیاد.
خواستم دوباره نصبش کنم پیغام میده که hard رو نمیشناسه.
فکر می کنین hard سیستم سوخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشاً اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.![]()
با سلام سوال : از روي لب تاب چطوري يك برنامه را پاك كنيم ويندوز سون مي باشد