سلام از منوی start > run رو انتخاب و بعد تایپ کنید cmd.
یعنی با محیط داس کار نکردید؟
نه زیاد وارد نیستم .........حالا چی کار کنم ؟؟
سلام از منوی start > run رو انتخاب و بعد تایپ کنید cmd.
یعنی با محیط داس کار نکردید؟
نه زیاد وارد نیستم .........حالا چی کار کنم ؟؟
ویندوزتون چی هست؟
مسیر کامل ذخیره کردن فایلتون هم بگید؟
این کارو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه7
computer....D.....Google Chrome 12.0.712.0 Canary 2011(www.HameOnline.com
این کارو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/257959-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2?p=3419896#post3419896
اگه ویندوزتون 7 هست این کارو انجام بدید.
http://support.microsoft.com/kb/929135
فعلا گام یک رو انجام بدید.
جوابشو بگید.
دیگه اونقدر هم نابلد نیستم چیزایی که باهاشون کار نکردم و بلد نیستم ........داس رو هم میدونم چه شکلی ه ....چی تایپ کنم اونجا؟؟
دیگه اونقدر هم نابلد نیستم چیزایی که باهاشون کار نکردم و بلد نیستم ........داس رو هم میدونم چه شکلی ه ....چی تایپ کنم اونجا؟؟
راستی می خواستید از سایت دیگه هم دانلود کنید ببنید همین مشکل رو داره یا نه.
خوب باید وارد درایو که پوشه دانلودتون قرار داره قرار بگیرید اگر d هست تایپ کنید \و اینتر
خوب حالا تایپ کنید dir /p و اینتر باید پوشه گوگل کروم رو پیدا کنید.
مرسی..ببخشید که وقتتون رو گرفتم.......باید برم.....خداحافظببیند اون فایلی اجرایی رو که تو ارور میگه تو پوشه هست یا نه اونو باید اجرا کنید.
بازم با عرض پوزش مجدد.
با تشکر
اصلا ببیند این فایلی که تو ارور میگه تو پوشه وجود داره یا نه .از سایته دیگه هم دانلود کردم البته ورژنش فرق داشت اون هم اجرا نشد...!!.......................اولش که c:\ users
چقدر سخت شد....!!!!!
مرسی..ببخشید که وقتتون رو گرفتم.......باید برم.....خداحافظ
دوباره سلام حالا چی کار کنم؟؟![]()
نه ولی google chrome باشه....بهترین ورژنش هر کدوم هست همون و میخوام.....می تونید لینک ه دانلودش رو برای من هم بذارید هر کدوم که درسته....سلام دوست عزیز من می خواستم دانلودش کنم ببینم واسه من هم به این صورت هست یا نه ولی اصلا دانلود نمیشه به احتمال زیاد این ورژن ازمایشی هست.
حتما همین ورژن باید نصب بشه؟
نه ولی google chrome باشه....بهترین ورژنش هر کدوم هست همون و میخوام.....می تونید لینک ه دانلودش رو برای من هم بذارید هر کدوم که درسته....
من سوال دارم !! ببخشید ولی آخه بلد نبودم کجا باید مطرح کنم؟؟؟چگونه میتوان یک عدد حقیقی را به صورت دنباله همگرایی ازاعداد کسری نمایش داد؟
من باید الگوریتمشو بدم ولی همینم باشه خوبه مرسی!![]()
نه ولی google chrome باشه....بهترین ورژنش هر کدوم هست همون و میخوام.....می تونید لینک ه دانلودش رو برای من هم بذارید هر کدوم که درسته....
خوب این ادرس سایت خودم امتحانش نکردم ولی خوب معمولا برنامه که دانلود میکنم مشکلی نداره.
http://www.softgozar.com/WebPage/So...204-Final-/-11.0.696.16-Beta-/-12.0.714.0-Dev
گوگل کروم
با سلام،من با winzip اول add کردمش بعد اکسترکت کردم ولی درست نشد....چی کار کنم؟؟
با سلام،
فکر کنم باید می رفتید اینجا!
معمولاً این کار توصیه نمی شه و طول عمر باتری رو پایین میاره! بهتره بعد از پایان شارژ اون رو از برق بکشید!
سلامسلام
google chrome نصب شده ولی وقتی اجراش میکنم می نویسه.....the application was unable to start correctly (0xc0000005 . click ok to close the application............کمممممممممممممممک .......چرا ؟؟؟؟
یکی از دوستان لپ تاپ سونی داره. با سی پی یو 2 هسته ای 2.5 و رم 2 گیگ.
حدود 5 دقیقه طول میکشه تا لپ تاپ بالا بیاد.وقتی هم بالا میاد، 50 درصد رم پر هست!!!!!!!!!
کسی میدونه مشکلش چیه و چطوری میشه درستش کرد؟
توی تسک منیجر هم رفتم،قسمت processor ، برنامه ای اونجا نبود که از رم استفاده کنه. چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم، ویندوز هم ویستا هست.من فکر می کنم شاید به خاطر آپدیت های نصفه و نیمه ای هست که انجام شدهبا سلام،
باید ببینید چه پردازه هایی دارن از رم اصتفاده می کنن!
مشکل می تونه از بدافزارها باشه یا مشکلات خود ویندوز!
سلام
دوست عزیز شاید در پستهای قبلی اشاره کرده باشین و من ندیدم
ویندوزتون چیه ؟
32 بیتی یا 64 ؟
مطمئن هستید سیستمتون از نظر بدآفزار پاک هست ؟7...........32 بیتی
مطمئن هستید سیستمتون از نظر بدآفزار پاک هست ؟
یعنی ویروس نداشته باشید
آنتی ویروس آپدیت شده دارید ؟