سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام .دوستان یه سوال
من می خوام چند تا کتاب اموزشی کامپیوتر بخرم شما پیشنهادی ندارین ؟؟؟؟؟؟؟
موضوعاتی که میخوام بیشتر یاد بگیرم اینان :نصب ویندوز ونمودار ایکسل وکار باورد وفتوشاپ
ممنون میشم اگه راهماییم کنین:smile:

سلام
از این کتابا زیاده
بهتره کلا با کتاب کار نکنی.
بری پیش کسی که توی این مراحل حرفه ایه حضوری یاد بگیری.کتابا اصولا مسائلو می پیچونن.

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان

وقتی گوگل رو باز میکنم نوشته ها خیلی بزرگ هستن!!!!چکار کنم که نوشته هاش نرمال باشه؟

باتشکر

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام دوستان

من یه سوال داشتم

میخواستم بدونم چرا نوشته های بعضی پی دی اف ها دچار برهم ریختگی میشن و نمیشه خوند؟

به نظرم مشکل به نبود فونت هست.حال من از کجا فونت مورد نظر رو پیدا کنم که وارد سیستم کنم تا بتونم بخونم....

ممنون

سلام
منم این مشکلو داشتم اما وقتی pdf رو باز میکردم یه ارور اولش میداد که توش نوشته بود چه فونتی رو نداره.برای شما این ارور نمیاد؟

سلام

نه چنین چیزی نمیاد.من فوکسید(Foxit) نصب کردم.

ممنون میشم راهنمایی کنین.

ali_pishtaz

عضو جدید

سلام ممنون

من دانلود کردم و فونت ها رو نصب هم کردم ...گرچه بعضی از فونت ها رو سیستمم داشت ...حالا چکار کنم....بازم درست نشد.....این مشکل بارها برام افتاده ولی هیچکس نتونسته فعلا حل کنه!!!

ممنون تشکر

یاعلی

Pure Liveliness

عضو جدید
سلام دوستان. یه مشکلی دارم با کامپیوتر و لپ تاپ. یعنی انگار هر دو ویروسی شدن. فلش ک بهشون می زنم نوشته ک خالی نیست اما تووش هیچی نیست. پیام میاد ک باید fix و repair بشه.وقتی این کارو میکنم باز مشکل داره. یه فلشی رو ک اصلا توو لپ تاپم نمیشناسه. درست میشه؟! آخه اسکن هم ک می کنم نشون نمیده ویروس داره!!!

h.a.n.i.y.e.h

عضو جدید
سلام دوستان پاور سيستمم 2روزي ميشه كه صدا ميده مشكل چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي روشن ميكنم سيستممو صداي زيادي ميده بهد1ساعت حدودا صداش كم ميشه....
ممنون ميشم راهنماييم كنين....:(

mersad20

کاربر فعال
پاور منم خيلي صدا ميده نميدونم چرا

nassi

عضو جدید
سلام من یه انتی ویروس بیت دیفیندر یکساله داشتم تموم شده الان دوباره میخوام یکی مجدد بگیرم
اگه نود نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟یا نه حتما باید همون قبلی باشه(میخوام دیگه ویندوزمو عوض نکنم)
به غیر کسپرسکی کدومو پیشنهاد میکنید؟ممنون

nassi

عضو جدید

منم همچین مشکلی داشتم بهم گفتن بازش کن توشو گردگیری کن ، درست میشه و مشکلش برطرف شد
بعد یه مدتی دوباره صداش برگشت که دیگه سوخته بود عوضش کردم.

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان. یه مشکلی دارم با کامپیوتر و لپ تاپ. یعنی انگار هر دو ویروسی شدن. فلش ک بهشون می زنم نوشته ک خالی نیست اما تووش هیچی نیست. پیام میاد ک باید fix و repair بشه.وقتی این کارو میکنم باز مشکل داره. یه فلشی رو ک اصلا توو لپ تاپم نمیشناسه. درست میشه؟! آخه اسکن هم ک می کنم نشون نمیده ویروس داره!!!
شاید فایل های تو فلشت مخفی باشن.

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
امکان داره پیچ های پاور شل باشن.
شایدم صدا از فن پاور باشه ، که با 2 قطره رو غن صداش از بین میره.
اگه صدا از فن نباشه ، قطعات روی برد پاور (معمولا خازن ) مشکل داره که با تعویض قطعه مشکل حل میشه.

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام من یه انتی ویروس بیت دیفیندر یکساله داشتم تموم شده الان دوباره میخوام یکی مجدد بگیرم
اگه نود نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟یا نه حتما باید همون قبلی باشه(میخوام دیگه ویندوزمو عوض نکنم)
به غیر کسپرسکی کدومو پیشنهاد میکنید؟ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد به شرطی که بیت رو کاملا حذف کرده باشی و اثری ازش نباشه.
اگه میخوای لایسنس دار بگیری :
در وهله اول اگه کانفیگ سیستمت خوبه ، پیشنهاد میکنم همون کسپر رو بگیر، اگه کانفیگت پایینه همون نود رو بگیر.
آویرا هم خوبه ولی زیاد به کرک و کیجن گیر میده :confused:

ali-gold

کاربر فعال
سلام دوستان

من میخوام نرم افزار میپل 17(یه نرم افزار ریاضی هست) رو نصب کنم ولی وقتی به کادر licence agrement رو yes میزنم و دکمه next رو میزنم دیگه روند نصب جلو نمیره!!!

تو رو خدا کمکم کنین.بدجور لنگم:(

Mohandes*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من میخوام نرم افزار میپل 17(یه نرم افزار ریاضی هست) رو نصب کنم ولی وقتی به کادر licence agrement رو yes میزنم و دکمه next رو میزنم دیگه روند نصب جلو نمیره!!!

تو رو خدا کمکم کنین.بدجور لنگم:(

شاید خود نرم افزار خرابه...

ali-gold

کاربر فعال
سلام دوستان

میخوام وارد رجیستری لپ تاپم بشم ولی ارور زیر میاد،ممنون میشم راهنمایی کنین....:(

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

میخوام وارد رجیستری لپ تاپم بشم ولی ارور زیر میاد،ممنون میشم راهنمایی کنین....:(

باید با اکانت ادمین وارد بشید تا بتونید تغییر بدید فکر کنم با کلیک راست و run as administrator حل بشه ...

....................

دوستان یک لپ تاپ benq dh7000 دارم با ویندوز xp که الان نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم ... وایرلس رو روشن میکنم ولی چیزی نشون نمیده توی اینترنت کانکشن هم ارتباط وایرلس نداره که فعال کنم ... فکر می کنید اشکال از درایورهاست؟ اگر بله باید از کجا گیر بیارم رفتم خود سایتش لینک lan بود ولی موقع دانلود گوگل ارور میداد ... راهنمایی کنید لطفا... ممنون

ali-gold

کاربر فعال
باید با اکانت ادمین وارد بشید تا بتونید تغییر بدید فکر کنم با کلیک راست و run as administrator حل بشه ...

....................

دوستان یک لپ تاپ benq dh7000 دارم با ویندوز xp که الان نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم ... وایرلس رو روشن میکنم ولی چیزی نشون نمیده توی اینترنت کانکشن هم ارتباط وایرلس نداره که فعال کنم ... فکر می کنید اشکال از درایورهاست؟ اگر بله باید از کجا گیر بیارم رفتم خود سایتش لینک lan بود ولی موقع دانلود گوگل ارور میداد ... راهنمایی کنید لطفا... ممنون

درست نشد...ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین

یکی کمک کنه خواهشا:(

Aydin_

عضو جدید
سلام

نه چنین چیزی نمیاد.من فوکسید(Foxit) نصب کردم.

ممنون میشم راهنمایی کنین.
از یه برنامه دیگه استفاده کنید
این برنامه فونت فایل رو تو سیستم نمیتونه شناسائی کنه
میتونید از adobe reader استفاده کنید
اگه قرار بود با اسکن ویروس رو نشون بده که دیگه نمیذاشت از همون اول ویروس بیفته تو سیستم :D

بالا