sadic
عضو جدید
روش پاک کردن اکسپلورر اینجوریه
http://cld.persiangig.com/download/nJRX2IUFgK/IE.png/dl
اگه با این روش پاک کردین ، نباید دیگه مشکلی باشه
مرسی مشکل مام همین بود...که رفع شد
روش پاک کردن اکسپلورر اینجوریه
http://cld.persiangig.com/download/nJRX2IUFgK/IE.png/dl
اگه با این روش پاک کردین ، نباید دیگه مشکلی باشه
سلام .دوستان یه سوال
من می خوام چند تا کتاب اموزشی کامپیوتر بخرم شما پیشنهادی ندارین ؟؟؟؟؟؟؟
موضوعاتی که میخوام بیشتر یاد بگیرم اینان :نصب ویندوز ونمودار ایکسل وکار باورد وفتوشاپ
ممنون میشم اگه راهماییم کنین![]()
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم چرا نوشته های بعضی پی دی اف ها دچار برهم ریختگی میشن و نمیشه خوند؟
به نظرم مشکل به نبود فونت هست.حال من از کجا فونت مورد نظر رو پیدا کنم که وارد سیستم کنم تا بتونم بخونم....
ممنون
![]()
سلام
منم این مشکلو داشتم اما وقتی pdf رو باز میکردم یه ارور اولش میداد که توش نوشته بود چه فونتی رو نداره.برای شما این ارور نمیاد؟
سلامسلام دوستان
وقتی گوگل رو باز میکنم نوشته ها خیلی بزرگ هستن!!!!چکار کنم که نوشته هاش نرمال باشه؟
باتشکر
سلامسلام
نه چنین چیزی نمیاد.من فوکسید(Foxit) نصب کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام
از اینجا میتونی فونت دانلود کنی.
http://www.softgozar.com/WebPage/Software.aspx?MCat=1&Cat=20&Title=فونت و ابزار ساخت و ویرایش
پاور منم خيلي صدا ميده نميدونم چراسلام دوستان پاور سيستمم 2روزي ميشه كه صدا ميده مشكل چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي روشن ميكنم سيستممو صداي زيادي ميده بهد1ساعت حدودا صداش كم ميشه....
ممنون ميشم راهنماييم كنين....![]()
سلام دوستان پاور سيستمم 2روزي ميشه كه صدا ميده مشكل چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همچین مشکلی داشتم بهم گفتن بازش کن توشو گردگیری کن ، درست میشه و مشکلش برطرف شد
بعد یه مدتی دوباره صداش برگشت که دیگه سوخته بود عوضش کردم.
شاید فایل های تو فلشت مخفی باشن.سلام دوستان. یه مشکلی دارم با کامپیوتر و لپ تاپ. یعنی انگار هر دو ویروسی شدن. فلش ک بهشون می زنم نوشته ک خالی نیست اما تووش هیچی نیست. پیام میاد ک باید fix و repair بشه.وقتی این کارو میکنم باز مشکل داره. یه فلشی رو ک اصلا توو لپ تاپم نمیشناسه. درست میشه؟! آخه اسکن هم ک می کنم نشون نمیده ویروس داره!!!
سلامسلام دوستان پاور سيستمم 2روزي ميشه كه صدا ميده مشكل چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد به شرطی که بیت رو کاملا حذف کرده باشی و اثری ازش نباشه.سلام من یه انتی ویروس بیت دیفیندر یکساله داشتم تموم شده الان دوباره میخوام یکی مجدد بگیرم
اگه نود نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟یا نه حتما باید همون قبلی باشه(میخوام دیگه ویندوزمو عوض نکنم)
به غیر کسپرسکی کدومو پیشنهاد میکنید؟ممنون
مدل پاورت چیه؟وووووواي خدانكنه من تازه 2ماهي ميشه عوضش كردم....![]()
شاید خود نرم افزار خرابه...سلام دوستان
من میخوام نرم افزار میپل 17(یه نرم افزار ریاضی هست) رو نصب کنم ولی وقتی به کادر licence agrement رو yes میزنم و دکمه next رو میزنم دیگه روند نصب جلو نمیره!!!
تو رو خدا کمکم کنین.بدجور لنگم
![]()
سلام دوستان
میخوام وارد رجیستری لپ تاپم بشم ولی ارور زیر میاد،ممنون میشم راهنمایی کنین....
![]()
باید با اکانت ادمین وارد بشید تا بتونید تغییر بدید فکر کنم با کلیک راست و run as administrator حل بشه ...
....................
دوستان یک لپ تاپ benq dh7000 دارم با ویندوز xp که الان نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم ... وایرلس رو روشن میکنم ولی چیزی نشون نمیده توی اینترنت کانکشن هم ارتباط وایرلس نداره که فعال کنم ... فکر می کنید اشکال از درایورهاست؟ اگر بله باید از کجا گیر بیارم رفتم خود سایتش لینک lan بود ولی موقع دانلود گوگل ارور میداد ... راهنمایی کنید لطفا... ممنون
درست نشد...ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
یکی کمک کنه خواهشا![]()
درست نشد...ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
یکی کمک کنه خواهشا![]()
از یه برنامه دیگه استفاده کنیدسلام
نه چنین چیزی نمیاد.من فوکسید(Foxit) نصب کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
اگه قرار بود با اسکن ویروس رو نشون بده که دیگه نمیذاشت از همون اول ویروس بیفته تو سیستمسلام دوستان. یه مشکلی دارم با کامپیوتر و لپ تاپ. یعنی انگار هر دو ویروسی شدن. فلش ک بهشون می زنم نوشته ک خالی نیست اما تووش هیچی نیست. پیام میاد ک باید fix و repair بشه.وقتی این کارو میکنم باز مشکل داره. یه فلشی رو ک اصلا توو لپ تاپم نمیشناسه. درست میشه؟! آخه اسکن هم ک می کنم نشون نمیده ویروس داره!!!