من نرم افزارش رو پیدا نکردم... بچه ها ..
سلام دوستان...
من چند تا قیلم دارم توی دی وی دی دایویکس، که خودش اتوران اجرا میشه، یه قسمتهایی از فیلم رو لازم دارم.
باید چکار کنم؟ نرم افزار خاصی سراغ ندارید که بتونه اینکار کار رو انجام بده.
مرسی
سلام...
شما با Jet Audio هم یه تستی بکن...
یه گزینه به نام کپی سی دی داره..ببین کپی نمی کنه؟
باتشکر...
سلامسلام
ویندوز من 7 و با ای دی اس ال کانکت میشم. رو سیستم هم دو تا مروگر اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم رو نصب کردم. تا چند روز پیش بدون هیچ مشکلی کانکت میشدم اما دیروز وقتی کانکت شدم و صفحه مرورگر رو باز کردم نوشت شما ورک آفلاینید. ریکاوری کردم درست شد. اما امروز دوباره همین مشکل پیش اومد و با ریکاوری هم درست نشد. مشکل چیه و چیکار باید بکنم؟
ممنون از کمکتون
لپ تاپسلام
لب تابه یا پی سی؟
1. از نصب بودن درایور وایرلست اطمینان پیدا کنلپ تاپ
سلام
ویندوز من 7 و با ای دی اس ال کانکت میشم. رو سیستم هم دو تا مروگر اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم رو نصب کردم. تا چند روز پیش بدون هیچ مشکلی کانکت میشدم اما دیروز وقتی کانکت شدم و صفحه مرورگر رو باز کردم نوشت شما ورک آفلاینید. ریکاوری کردم درست شد. اما امروز دوباره همین مشکل پیش اومد و با ریکاوری هم درست نشد. مشکل چیه و چیکار باید بکنم؟
ممنون از کمکتون
چطور میشه یه سایت و هک کرد؟؟؟؟؟![]()
با سلام،سلام
ممنون از کمکتون
من با یاهو مسنجر مشکل دارم به این صورت که وقتی فارسی تایپ میکنم حرف اول درست تایپ میشه اما از حرف دوم به بعد اتوماتیک انگلیسی میشه و هر کار میکنم فارسی نمیشه.چیکار کنم؟ویندوزم 7 اولتیمیت 64
احتمالن سیستم شما ویروس داره و به همین خاطر نمیذاره فرمت شه...فلش رو روی یه سیستم دیگه که آنتی ویروسش آپدیت هست تست کنید فقط وقتی فلش رو به سیستم میزنید اول اسکن کنید بعد بازش کنید.سلام
من یک فلش 2گیگ دارم که پر ویروس هست و هیچکارش نمیشه کرد یعنی نه با آنتی ویروس درست میشه و نه اصلا فرمت میشه و نه پاک میشه و هیچی دیگه!!
باید چه کار کنم؟؟چطوری درستش کنم؟؟؟
سلام
من یک فلش 2گیگ دارم که پر ویروس هست و هیچکارش نمیشه کرد یعنی نه با آنتی ویروس درست میشه و نه اصلا فرمت میشه و نه پاک میشه و هیچی دیگه!!
با سلام،سلام
اولا ممنون که جواب دادی.خوب انگلیسی بنویس
خجالت نمی کشی چت می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بده مهندسسسس
تو کنترل پنل تو region زانتو پیش فرض فارسی کن
سلام
اولا ممنون که جواب دادی.
دوم مگه چت فقط برای کارهای غیر اخلاقیه
سوم اینکه این کار رو قبلا کردم ولی جواب نداد.
چهارم اینکه اگه ابتدا جمله رو تو word تایپ کنم بعد اونو تو ym پیست کنم مشکلی نداره حتی گاهی بعدش مشکل کاملا حل میشه البته تا وقتی تو همون مکالمه مشخص هستم.
سلام سال نو همگی مبارک
یه سوال داشتم من می خوام یه نرم افزار آموزشی درست کنم حالا دنبال نرم افزاری میگردم که با اون بتونم فیلم هایی رو که ضبط کردم سازمان دهی کنم و بهشون افکت اضافه کنم.
متشکرم.
خوب بیا بهت یاد بذم ..سایت رو بده![]()
جدی جدی بلدی؟؟؟؟؟؟
یادمم می دی؟؟؟؟![]()
خوب یه زنگ بزن ..پلیس فتا ..بعد بیا
بچه جان اینجا رو اسپمکده نکن ...حوصله اخطار ندارم به جون خودمراستشو بخوای
اصلا نگرفتم چی چی گفتی؟؟![]()
ممنون از راهنمایی تون
با دو تا برنامه ای که گفتین کار کردم
تقریبا برنامه ای می خوام مثل مولتی مدیا بلدر( یا اگه اشتباه نکنم بیلدر) که بتونم باهاش دکمه هایی رو تعریف کنم که با استفاده از اون ها بین صفحات مختلف حرکت کنم و بین صفحات اتصال برقرار کنم مثلا مثل دکمه Home
امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم
عیبی نداره.ویندوزم 7 64 بیتدادا بهت برنخوره منم با کلی از مشکلاتمو با چت حل می کنم
ویندوزت چیه؟؟؟
کسی راه حلی نداره؟من با یاهو مسنجر مشکل دارم به این صورت که وقتی فارسی تایپ میکنم حرف اول درست تایپ میشه اما از حرف دوم به بعد اتوماتیک انگلیسی میشه و هر کار میکنم فارسی نمیشه.چیکار کنم؟ویندوزم 7 اولتیمیت 64