آقا دستت درد نکنه .
میگم یه سوال دیگه : زاویه ای که از دوربین میخونیم زاویه زنیتی که باید از 90 کمش کنیم تا زاویه شیب به دست بیاد درسته ؟؟؟؟
زاویه افقی (هریزنتال ) کاربردش چیه ؟؟؟؟ زاویه نسبت به شمال رو میخونه ؟؟
وقتی شما در نظر دارید فاصله یا اختلاف ارتفاع یک یا چند نقطه را بصورت مجزا از هم، نسبت به دوربین ( Radial ) بدست بیارین، هیچ نیازی به قرائت زاویه Hz ندارین ولی یه موقع جانمایی نقاط نسبت به یکدیگر هم برای کاری که مد نظر شماست ضرورت داره (Polygonal) در اینصورت بخاطر تعیین محل دقیق نقاط، می بایست زاویه Horizontal بین نقاط نیز قرائت و ثبت گردد.آقا دستت درد نکنه .
میگم یه سوال دیگه : زاویه ای که از دوربین میخونیم زاویه زنیتی که باید از 90 کمش کنیم تا زاویه شیب به دست بیاد درسته ؟؟؟؟
زاویه افقی (هریزنتال ) کاربردش چیه ؟؟؟؟ زاویه نسبت به شمال رو میخونه ؟؟
سلام دوستانه عزیزم...
عزیزان لطف کنن هر مطلبی در مورد نقشه بردار دارن رو اینجا بزارن تا همه باهم به جوابهای جالبی برسیم...
ممنون
مهرداد...
منتظر جواب هاتون هستم
سلام بچه ها میشه اگه کسی بلده این سوالارو جواب بده
1.اگرa=)1000و500 وطول امتداد abبرابر با 1000رادیکال 2 وژیزمان ab برابر با 315درجه باشد مختصات نقطهb را بنویسید؟
2.اگر a=1000,500 وb=0,1500باشد ژیزمان و طول ab را بدست اورید؟
3.زاویه حامل امتداد abبا مقدار45درجه در ناحیه سوم قرار دارد ژیزمان امتداد abچند گراد است؟
نه، اینو دیگه باید دوستات بگن.راه خل هاشو نمیگین؟
سلام بچه ها میشه اگه کسی بلده این سوالارو جواب بده
1.اگرa=)1000و500 وطول امتداد abبرابر با 1000رادیکال 2 وژیزمان ab برابر با 315درجه باشد مختصات نقطهb را بنویسید؟
2.اگر a=1000,500 وb=0,1500باشد ژیزمان و طول ab را بدست اورید؟
3.زاویه حامل امتداد abبا مقدار45درجه در ناحیه سوم قرار دارد ژیزمان امتداد abچند گراد است؟
جواب1= b: X= 0.000 Y= 1500.000
جواب 2= طول امتدا: 1414.213 و ژیزمان = 315 درجه
جواب3= 350گراد
نیاز نیست تشکر بکنی، فقط تو کلاسهات شرکت کن.
شما ناامید نشو بچه ها شوخی میکننمن سر کلاسام میرم رشتم نقشه برداری نیس که اینارو خوب بلد باشم از معلوماتت چیزی کم شد مگه؟
مهندس دانشجو رو کلا نا امید کردی از نقشه بررداریاجواب1= b: X= 0.000 Y= 1500.000
جواب 2= طول امتدا: 1414.213 و ژیزمان = 315 درجه
جواب3= 350گراد
نیاز نیست تشکر بکنی، فقط تو کلاسهات شرکت کن.
1-قطر خطی که روی نقشه می کشید نمی تواند از 0.1 میلیمتر کمتر باشد اثراین موضوع را در انتقال طولها به نقشه پیدا کنید؟؟؟
2-1فاصله دو نقطه D و Cروی نقشه پس از تبدیل به افق در ارتفاع متوسط آنها 1550.000متر بدست آمده در صورت اینکه ارتفاع از سطح دریا به ترتب 340.60 متر و298.40 باشد تصحیح تبدیل بسط مبنا را برای این طول محاسبه کنید شعاع متوسط گره زمین را 6400 کیلومتر فرض کنید؟؟
2-2اگر برای شناسایی طول افق CD دقتی 1 سانتی متری بر کیلومتر کافی باشد آیا تصحیح بسطح مبنا در(2-1) نیاز است؟
2-3 برای رسیدن به دقت سوال(2-1) قبل حداکثر ارتفاع چقدر باشد تا بتوانیم از تصحیح تبدیل بسطح مبنا در (2-1) صرف نظر کنیم؟
با تشکر از همه مهندسین کل سوال دوم به چه بخشی از نقشه برداری مربوط میشه چون من هچی در این رابطه نمی دونم.
خانم محترم خب شما باید یه سری سوالارو که میشه جوابشو خودت با 4تا ضرب وتقسیم پیدا کنی حلش کنی واسه ایندت خوبهمن تاامید نشدم اقای محترم حرف اون اقام واسم مهم نیست
دوست عزیز برای نوشتن انتگرال از دستور int استفده می کنیم که از help مطلب استفاده کن تا قاعدش رو ببینی اگه باز سوالی داری هستم خدمتت....
شکل کلی انتگرال معین به این شکله
(حد بالا،حدپایین،'متغیر مستقل'،تابع مورد نظر)int
با سلام1-قطر خطی که روی نقشه می کشید نمی تواند از 0.1 میلیمتر کمتر باشد اثراین موضوع را در انتقال طولها به نقشه پیدا کنید؟؟؟
2-1فاصله دو نقطه D و Cروی نقشه پس از تبدیل به افق در ارتفاع متوسط آنها 1550.000متر بدست آمده در صورت اینکه ارتفاع از سطح دریا به ترتب 340.60 متر و298.40 باشد تصحیح تبدیل بسط مبنا را برای این طول محاسبه کنید شعاع متوسط گره زمین را 6400 کیلومتر فرض کنید؟؟
2-2اگر برای شناسایی طول افق CD دقتی 1 سانتی متری بر کیلومتر کافی باشد آیا تصحیح بسطح مبنا در(2-1) نیاز است؟
2-3 برای رسیدن به دقت سوال(2-1) قبل حداکثر ارتفاع چقدر باشد تا بتوانیم از تصحیح تبدیل بسطح مبنا در (2-1) صرف نظر کنیم؟
با تشکر از همه مهندسین کل سوال دوم به چه بخشی از نقشه برداری مربوط میشه چون من هچی در این رابطه نمی دونم.
با سلام
دوست عزیز جواب سوال اول :
اثر این موضوع بر نقشه این است که در نقشه باید فاصله ی بین خطوط ( line ) ها بیشتر -مساوی 0.1 mm باشد تا بتوان نقشه را مورد استفاده قرار داد
اما سوال دومت رو کلا مثل خودت نمی دونم ( با کمال تاسف و تاثر)
سلام مهندس جان اجالتا اون چیزی که به ذهنم رسید اینه که تو این زمینه فکر کنم تو کتاب مبانی فتوگرامتری دکتر همراه مطالب خوبی باشه ولی یه چیزی یادم هس اونم اینکه منظور از Fstop رابطه ی مقابله : Fstop=f/d که f فاصله ی کانونی عدسی و d هم قطر دهانه ی دیافراگم دوربین هستش که این رابطه عکسه فاکتوره روشنایی هست یعنی با افزایش اون روشنایی که متناسب هست با نسبت (d^2/f^2) کاهش پیدا میکنه.... در مورد میدان دید هم فکر کنم یه رابطه داشت به این صورت که از طریق 2 برابر کردن معکوس تانژانت d/2f زاویه تقارب دوربین بدست میومد و میتونستیم به عمقه میدان دید دوربین پی ببریم و فوکوس هم که مربوط به همون فاصله ی کانونی میشه..... البته اطلاعاتم کامل نبود ولی بازم به قوله گفتنی بی از بیکاریه!!!!!سلام
یه مشکلی بر خوردم در ارتباط با فتوگرامتری
اصطلاحات فوکوس و عمق میدان دید و Fstop تعریفش چیه و چه رابطه ای با هم دارن (مثلا Fstop زیاد بشه فکوس کم می شه یا زیاد و ......)
فقط مطالب اینترنتی بدردم نمی خوره (چون در ارتباط با عکاسیه) و همشو خوندم اگر کسی علمی می دونه و دانشجوی فتوگرامتریه لطفا کمکم کنه (با فرمول هاش)
سلام مهندس جان اجالتا اون چیزی که به ذهنم رسید اینه که تو این زمینه فکر کنم تو کتاب مبانی فتوگرامتری دکتر همراه مطالب خوبی باشه ولی یه چیزی یادم هس اونم اینکه منظور از Fstop رابطه ی مقابله : Fstop=f/d که f فاصله ی کانونی عدسی و d هم قطر دهانه ی دیافراگم دوربین هستش که این رابطه عکسه فاکتوره روشنایی هست یعنی با افزایش اون روشنایی که متناسب هست با نسبت (d^2/f^2) کاهش پیدا میکنه.... در مورد میدان دید هم فکر کنم یه رابطه داشت به این صورت که از طریق 2 برابر کردن معکوس تانژانت d/2f زاویه تقارب دوربین بدست میومد و میتونستیم به عمقه میدان دید دوربین پی ببریم و فوکوس هم که مربوط به همون فاصله ی کانونی میشه..... البته اطلاعاتم کامل نبود ولی بازم به قوله گفتنی بی از بیکاریه!!!!!