dadashkaiko
عضو جدید
سطوح مبناي ارتفاعي و مسطحاتي را نام برده و تعريف کنيد
سطح مبنای ارتفاعی پئوئید و سطح مبنای مسطحاتی بیضوی است
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سطوح مبناي ارتفاعي و مسطحاتي را نام برده و تعريف کنيد
خطاي کوليماسيون را تعريف کرده و روش مناسب براي حذف ان چيست؟
خطاي انالاتيزم را تعريف کنيد
سلاملطفااثبات فرمول خطاي قائم نبون مير در زمين هاي شيب دار روتوضيح بديد متشكرم![]()
سلام
سوال )
من مختصات GPS چند نقطه از یک مرز پارک رو دارم نقشه پارک قدیمی هست (سال1348) طول هر ضلع پارک رو همین نقشه کشیده شده ولی چون مرزش حالت هفت هشتی هست ( زیگزاگ ) زاویه اضلاع نسبت به همو ندارم
میشه مختصات gps بقیه رأس های ضلع را بدست بیارم ؟
علیک سلام
شما مختصات X,Y,Z رو دارید؟ اگر میشه بیشتر توضیح بدید و نقشه پارک رو هم قرار بدید.
مرسي اميد جكسون عزيز http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif
چون حدود اين پارك معارض داره امكان برداشت محلي اون وجود نداره فقط نقشه كه طول اضلاع روش مشخصه موجود است به همراه چند نقطه كه مختصات اون داده شده و استاد گفته مختصات بقيه نقاط رو بدست بيارين
نمره خوبي هم ميدهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif
![]()
سلام
سوال )
من مختصات GPS چند نقطه از یک مرز پارک رو دارم نقشه پارک قدیمی هست (سال1348) طول هر ضلع پارک رو همین نقشه کشیده شده ولی چون مرزش حالت هفت هشتی هست ( زیگزاگ ) زاویه اضلاع نسبت به همو ندارم
میشه مختصات gps بقیه رأس های ضلع را بدست بیارم ؟
مرسي اميد جكسون عزيز
چون حدود اين پارك معارض داره امكان برداشت محلي اون وجود نداره فقط نقشه كه طول اضلاع روش مشخصه موجود است به همراه چند نقطه كه مختصات اون داده شده و استاد گفته مختصات بقيه نقاط رو بدست بيارين
نمره خوبي هم ميده
![]()
سلام یاسر خان
شما گفتید مختصات GPS چندتا از نقاط مرزی رو دارید درسته؟!!!!!!!!!!!!!
و طول اضلاع رو هم دارید....
تو نقشه ای که گذاشتید نقاط باحروف کوچیک همون مختصات GPS مرزهای شماست؟؟؟؟
اگر هست که خوب تا E رو دارید و فقط نقطه F می مونه؟
و سوال بعدی من در مورد مختصات نقطه A هست که اون 40 s چیه؟
اینارو توضیح بدید ....
سلام یاسر خان
شما گفتید مختصات GPS چندتا از نقاط مرزی رو دارید درسته؟!!!!!!!!!!!!!
و طول اضلاع رو هم دارید....
تو نقشه ای که گذاشتید نقاط باحروف کوچیک همون مختصات GPS مرزهای شماست؟؟؟؟
اگر هست که خوب تا E رو دارید و فقط نقطه F می مونه؟
و سوال بعدی من در مورد مختصات نقطه A هست که اون 40 s چیه؟
اینارو توضیح بدید ....
اون s 40 رو GPS بود اول همه مختصات نقاط هست چون تیپ بود ننوشتم حتماً منظورش مداری چیزی هست
من تحقیق کردم دو راه داره
نقشه رو تبدیل به دجیتال کنی ( از حالت کاغذی در بیاد ) که ما خوشبختانه فایل CAD شو داشتیم ببری تو نرم افزاری به نام arc gis اونجا مثل اینکه مختصات تمام نقاط کره زمین هست ما مختصات این چند نقطه رو میدیم این نقشه پیاده میشه رو محیط ARC GIS سپس بقیه نقاط قابل محاسبه هست.
روش دوم که عمل کردم این هست تو محیط AutoCad مختصات یک رأس رو که داریم توسط cad در فضای نامحدود اتوکد پیاده میکنیم و اگر احتیاج به move داشت اون رأس رو به جایگاه واقعی اش ( مختصات ) منتقل میکنی و طبیعتاً مختصات سایر نقاط هم به همنون نسبت تغییر و قابل برداشت هستند![]()
سلام دوست عزیزیلطفا یه منبع خوب واسه درس فتوگرامتری تحلیلی معرفی کنین .
لطفا یه منبع خوب واسه درس فتوگرامتری تحلیلی معرفی کنین .
سلام دوست عزيز EDM الكترونيك ديستنس مژرمنت يا همون طولياب الكترونيكيهسلام
من میخوام یه تحقیق EDMارائه بدم ولی هیچ منبعی برای هیچ موضوعی یدا نکردم
کم.................................ک
سلامman omran/rah mikhunam.nagshebardaram hastam ke ba total kar mikonam
. b joz land kad che narm afzari karborde ziadi dare.mamnoon misham harche saritar kesi betune komakam kone.
نرم افزار Land میتونه در تسطیح مورد استفاده قرار بگیره....نرم افزار تسطيح رو براي پروژه نقشه برداري از كجا تهيه كنم
نرم افزار تسطيح رو براي پروژه نقشه برداري از كجا تهيه كنم
مي تونم از دوستان خواهش كنم مطلب من جايي كه اشكال دارد به من راهنمايي كند (زاويه يابي با دوربين تئودوليت)
استادمان گفته اول بايد بعد از تراز دوربين تئودوليت زاويه افقي A و بعد زاويه افقي B را بدست آوريم (به ترتيب ديد اول و دوم) بعد 180 درجه دوربين را حول محورش بچرخانيم و دايره به راست و به سمت نقطه B برويم و زاويه B را بدست آوريم (ديد سوم) و در آخر در جهت عكس عقربه هاي ساعت به A برويم و زاويه A را بدست آوريم.
گفته (ديد اول - ديد دوم) = يك عدد
(ديد اول + ديد سوم) / 2 = ميانگين اول
(ديد دوم + ديد چهارم)/2 = ميانگين دوم
ميانگين اول - ميانگين دوم = همان عددي كه اول بدست آورديم
ولي هر چقدر با دوربين اعداد را بدست آوردم جوابم درست نشد كجاي مطلب غلط است