محمد كشاورز
عضو جدید
سلام خيي خوشحالم كه عضو كوچكي از انسانهاي بزرگ شدم
منظور از گشتاور تو توربین هاست یا گشتاور مغناطیسی و اینا؟سلام يك سوال كوچكي داشتم فرمول تبديل گشتاور به الكترسيته چي ميشه ؟ منظورم اينه كه چقدر گشتاور لازمه تا حداقل جريان الكتريكي گرفت خيلي ممنون
برای بررسی محاسبات تو توربین ها فکر میکنم این فایل بدردتون بخورهسلام منظورم گشتاورتوربيني هست . براي مثال توربين سدها چقدر گشتاور بهشون وارد ميشه تا برق توليد كنند يا يك موتور ديزل با قدرت 355 اسب بخار چقدر برق توليد ميكنه ؟ ميخام بدونم چطوري محاسبه ميشه براي ساخت يه سازه كوچيك براي توليد برق 12 ولت ميخام ممنون كمكم كني
Rx/Rz | C.N. | Type |
1.0 | 12 | Hexagonal or Cubic Closest Packing |
1.0 - 0.732 | 8 | Cubic |
0.732 - 0.414 | 6 | Octahedral |
0.414 - 0.225 | 4 | Tetrahedral |
0.225 - 0.155 | 3 | Triangular |
<0.155 | 2 | Linear حالا من میخوام ببینم این نسبت شعاع ها از کجا بدست اومدند برای عدد همسایگی 8 میدونم که از این رابطه بدست می آد ![]() (2Rz +2Rx)[SUP]2[/SUP] = (2Rz)[SUP]2[/SUP] + (2Ö2Rz)[SUP]2[/SUP]2Rz +2Rx = Ö(4Rz[SUP]2[/SUP] + 8Rz[SUP]2)[/SUP]2Rz +2Rx = Ö(12Rz[SUP]2[/SUP])2Rz +2Rx = 3.464Rz2Rx = 1.464Rz حالا برای بقیه نسبت ها این رابطه چطوری بدست می آید؟Rx/Rz = 0.732 برای اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت مراجعه کنید. http://www.tulane.edu/~sanelson/eens...lingsrules.htm |
خدمت شمابا سلام به عزیزان .
دوستان من این ترم درس فیزیک 2 دارم و خیلی دنبال کتاب یا جزوه ای که واقعا بدردم بخوره میگردم .
از دوستان اگه جزوه و یا کتابی که سطحش کمی پایین باشه و توضیح خوب بده ، اگه کسی چنین چیزی داره ممنون میشم بهم معرفی کنه .
البته بجز هالیدی :دی
سپاسگزار از همه ....!
سلام.دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید![]()
خیلی فوریه لطفا اخه تا اخر امروز وقت دارم![]()
دوستان من مدرن از کتاب وایدنر/سلز از میان ترم 3 فصل اول رو 3 شدم از 6
حالا 4 فصل بعد یعنی اثرات کوانتومی 4و5 ساختار هیدروژن 6 و اتمهای چند الکترونی 7 واسه پایان ترمه .
متاسفانه من به دلایلی نتونستم سر کلاس برم بعد میان ترم و اصلا نمیدونم چی هستن اینا
حالا دوستان که میدونن راهنمایی کنن با توجه به مباحث و اینکه من خودم باید همه رو بخونم و اینکه استادیه که اگه با 2 بیفتی تو کارنامه 2 رد میکنه من درس رو حذف کنم یا میتونم از پسش بر بیام![]()
سلام.دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید![]()
خیلی فوریه لطفا اخه تا اخر امروز وقت دارم![]()
دوستان من مدرن از کتاب وایدنر/سلز از میان ترم 3 فصل اول رو 3 شدم از 6
حالا 4 فصل بعد یعنی اثرات کوانتومی 4و5 ساختار هیدروژن 6 و اتمهای چند الکترونی 7 واسه پایان ترمه .
متاسفانه من به دلایلی نتونستم سر کلاس برم بعد میان ترم و اصلا نمیدونم چی هستن اینا
حالا دوستان که میدونن راهنمایی کنن با توجه به مباحث و اینکه من خودم باید همه رو بخونم و اینکه استادیه که اگه با 2 بیفتی تو کارنامه 2 رد میکنه من درس رو حذف کنم یا میتونم از پسش بر بیام![]()
اره پیش نیاز کوانتوم هست اما مدیر گروه گفت شاید براتون همنیاز کردم چون تعداد بالاستالان دوستان میگن داری ضد روحیه عمل میکنی ول یپیشنهاد من اینه که برو حذف کن نمیتونی از پسش بر بیای سخته البته باز هم به خودت بستگی داره تصمیم اخر رو خودت باید بگیری فکر کنم پیش نیاز چند تا واحد دیگه باشه نه؟ یادت باشه تا اینو پاس نکنی دروسی رو که این پیش نیازشه نمی تونی ورداری. باز هم میگم تصمیم نهایی با خودته ببین میتونی امتحانو حد اقل پاس کنی حذف نکن اگه نه که....
با تشکر.خدا کنه همین که میگی بشه اما مشکل اینجاست این ترم هر چی درس سخت بودو گرفتم.تحلیلی2 ریاضی فیزیک 2 .ترمو.الکترونیک.جدیدبله توی فیزیک اول و آخر خودتی استاد هم مهم هست ولی حالا که باید مدیریت بحران کنی این کارهایی که گفتم رو انجام بده پاسی .نمیگم نمره خوبی میگیری اصلا هم اینجور نمره گرفتن ها به آدم نمیچسبه ولی می تونی تابستون جبران کنی
واسه دل خودت خوب بخون
دقیقااشکال نداره همه اول ترم تو ذوق درس خوندنیم هر چی میگذره وا میریمبرای تحلیلی از روی سایمون یا فولز بخون بیشتر لاگرانژی و هامیلتونی مهمه . ریاضی فیزیک که توپه از روی کتاب چرچیل انتگرال های مختلط رو بخون بقیه مباحث رو از جورج آرفکن . ترمو زیمانسکی مثل کتاب داستانه ساده روان و کاربردی همون ترموی دبیرستانه اما پیشرفته البته من نمیدونم که مکانیک آماری هم استادتون بهتون گفته یا نه . الکترونیک هم پروژهش مهمه
![]()
سلام
از اونایی که اطلاعات دارن خواهش میکنم برام توضیح بدن که این دستگاه(دوک و سطح شیبدار) چطوری کار میکنه
چرا برخلاف گرانش حرکت میکنه؟ تواینترنت خوندم به خاطر مرکز جرمش ولی درکش نکردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در خواست فیلم | فیزیک | 0 | |
N | در خواست کمک | فیزیک | 0 | |
![]() |
در خواست کمک برای محاسبه مرکز جرم | فیزیک | 1 | |
![]() |
رابطه دما و شعاع اتمی | فیزیک | 0 | |
![]() |
سوال در رابطه با عدد اسپین الکترون 1/2 | فیزیک | 6 |