barootkoob
عضو جدید
سلام شک نکن که بیو الکتریک خیلی بهتره.یکی از شاخه های برقه
آره، بشدت !
مجازي خيلي بهتره.مطمين باشبا سلام لطفا کمک کنید من با رتبه ی 16000 منطقه سه مهندسی پزشکی مجازی سهند تبریز اوردم از طرفی دانشگاه ازاد هم رشته ی مورد علاقه ام برق مخابرات را اورده ام به نظر شما کدام بهتره و ایا مدرک مهندسی پزشکی مجازی اینترنتی سهند تبریز برای کار کردن با دوره های حظوری تفاوتی داره یا خیر
سلام منم دانشجوی معماریم شما تونستید مطلبی پیدا کنید؟سلام دوستان
من دانشجوی رشته معماری هستم
این ترم درس طراحی بیمارستان دارم. لطفا اگر می توانید اطلاعاتی در زمینه لندری و بخش استریل در اختیارم بگذارید.
در مورد وسایل ،استانداردها و ابعاد فضاها و نحوه چیدن آن ها
یکی به من کمک کنه
سلام دوست عزیزسلام
من نمی دونم که شما در چه مقطع تحصیلی می خواین وارد این رشته بشین اما به عنوان یک دوست که خودمم هم دارم مهندسی پزشکی گرایش بیومواد رو می خونم بهتون پیشنهاد می کنم که اگر علاقه دارین حتما این کار رو انجام بدین.
تمام گرایش های این رشته عالی هستند و بسیار رشته زیبایی هستش و ورود به یک دنیای جدید با دید جدید هستش.
درواقع پل ارتباط دو دنیای متفاوت و مجزای پزشکی و مهندسیه
شاد باشید![]()
سلام دوست عزیز مکانیک که در کل هم از نظر بازار کار و در آمد و هم از نظر تنوع بهترین رشته ست(در هر گرایشی) و بیو مکانیکم واقعا گرایش خوبیه اما اگه بخوای بازار کار رو هم در نظر بگیری هنوز تو ایران به اون شکل جا نیفتاده و طراحی کاربردی وضعیت کار و اشتغالش خیلی بهترهسلام دوست عزیز
من فارغ التحصیل فیزیک هستم و میخوام برا ارشد مکانیک بخونم و بین طراحی کاربردی و بیو مکانیک موندم.اگه میشه بیشتر از رشته مهندسی و وضعیت درامد و بازار کار بگید