ارش ايراني
عضو جدید
سلام دوست عزيز
مي بخشيد من چند وقتي گرفتار يك پروژه هستم
به محض اينكه يه كم سرم خلوت شد حتما اينكار رو مي كنم
مي بخشيد من چند وقتي گرفتار يك پروژه هستم
به محض اينكه يه كم سرم خلوت شد حتما اينكار رو مي كنم
من الان 6 ترمه دارم همین کارو می کنمبا سلام خدمت دوست عزيز
1- روشي كه شما براي بردن ابجكتهاي اتوكد داريد به احتمال زياد درست نيست
با سلام خدمت دوستان
لازمه كه درمود ارشيكد يه توضيحاتي بدم
ارشيكد يه برنامه فوق العاده براي معماريه كه داراي قابليتهاي بسيار زياديه و مزيتهاي زيادي نسبت به بقيه برنامه هاي موجود داره ميشخ گفت كه اين برنامه قدرتمند جزء بهترين برنامه هاي نوشته شده براي معماريه
از مزيتهاي اين برنامه نمايش سه بعدي همزمان با متريال است كه تقريبا تو بقيه برنامه ها حتي مكس به چشم نمي خوره يا اگه هم وجود داشته باشه سرعت كار رو بسيار پائين مياره كه اين موضوع توي ارشيكد كاملا حل شده سرعت گرفتن رندر هم بسيار بالاتر از بقيه برنامه هست و اين كه براي داشتن ابجكتهاي مورد استفاده نيازي به ساختن اونها نيست و اينكه به صورت مستقيم مي تونيم فايلها رو از برنامه هاي ديگه مثل اتوكد وارد برنامه كنيم
و حتي شما براي سه بعدي كردن ديوارها و .. احتيج به اكسترود كردن نداريد چون مستقيما به حالت سه بعدي در مياد و شما فقط ارتفاع رو تنظيم مي كنيد
آرش خان اگه یادمون بدین که خیلی ممنون میشیم.
سلام دوستان یک مشکل:
من هر کاری می کنم هنگام اندازه گذاری در اتوکد نقطه به صورت ویرگول نشان داده میشه!! مشکل از کجا می تونه باشه؟ این عکس را ببینید:
![]()
ممنون دوستان
اگه ایرادشو گذاشته بودی دقیق تر می گفتم ولی حالام اشکال نداره چند تا چیز رو چک کن.سلام خدمت دوستای عزیزم من یه مشکل که دارم وقتی می خوام نقشه ایی رو به صورت pdfدر بیارم
تا ببرم فتوشاب نمی دونم ایراد میگیره و باز نمی کنه از یکی از دوستان پرسیدم.گفت باید تو اتوکد بری یه
جایی یه گزینه هست تیک بزنی تا همه ی خطوط رو به عکس تبدیل کنه ولی من نتونستم اون گزینه رو پیدا
کنم کسی می دونه باید چیکار کنم![]()
dimension style رو باز کن از تب primary units ->decimal separator هر کدوم رو خاستی انتخاب کن .سلام دوستان یک مشکل:
من هر کاری می کنم هنگام اندازه گذاری در اتوکد نقطه به صورت ویرگول نشان داده میشه!! مشکل از کجا می تونه باشه؟ این عکس را ببینید:
![]()
ممنون دوستان
بهش می گن layout. خیلی راحت روش کلیک کن بعد اون پایین کنار snap, lwt,osnap , .... یه tab اضافه می شه به اسم paper الان تمام دستور های کد رو می تونی استفاده کنی برا شیت بندی کارت در واقع مثل صفحه کاغذ می مونه .یه سری چیزای دیگه هم داره که با نوار ابزار viewport انجام میشه .دوستای عزیز کسی می دونه چه جوری می شه یه پلات اماده تهیه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دیدم کنار model در زیر صفحه کد یه گزینه به اسمه مثلا پلات میسازن و هر تغییری که تو نقشه میدن اونجا به صورت اسلاید های مختلف اماده پرینت هست.........توضیحاتم خوب نبود![]()
سلام ، سوالتونو بپورسین ، خوشحال میشم اگه بتونم جواب بدم
سلامسلام ، سوالتونو بپورسین ، خوشحال میشم اگه بتونم جواب بدم
ببخشید شما از کد به مکس import می کنی که این مشکلا رو داری؟سلام
من میخواهم چند تا مبل از فایل اتوکد ایمپورت کنم اما چندتاشون ایمپورت نمیشن اونهای هم میشن یه قسمتشون ناقصه میتونن کمکم کنین
the error code reported is e bed dwg header
با سلامسلام ....کمک فوری.................من فردا باید یه پروزه تحویل بدم ولی وقتی زوم می کنم موس رو صفحه حرکت نمی کنه............یه نفر کمکم کنه![]()
سلام عزیزم ..ممنون f9 زدم درست شد ...نمی دو نم چراااااااااااااااااا.........................ولی الان یه مشکل دارم کارمو save کردم کارم باز نمی شه یعنی وقتی روش کلیک می کنم تو اطلاعاتش کارو نشون می ده ولی وقتی باز می شه هیچی تو صفحه نیست با زوم و ....درست نشد rename هم کردم نشد کلی هم روش کار کرده بودمبا سلام
هر وقت اینجوری میشه یک بار Zoom/Extend رو اجرا کن (کلید میانبر z و سپس e). شاید درست شه.
برو به اینجایی که می گم.بعضی وقتا اینجوری می شه.(drive windows)سلام عزیزم ..ممنون f9 زدم درست شد ...نمی دو نم چراااااااااااااااااا.........................ولی الان یه مشکل دارم کارمو save کردم کارم باز نمی شه یعنی وقتی روش کلیک می کنم تو اطلاعاتش کارو نشون می ده ولی وقتی باز می شه هیچی تو صفحه نیست با زوم و ....درست نشد rename هم کردم نشد کلی هم روش کار کرده بودم![]()
سلام. من folder option رو از کجا پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو به اینجایی که می گم.بعضی وقتا اینجوری می شه.(drive windows)
ر c:\document and setting\(username)\local setting\temp بگرد دنبال اسم فایلت پسوندش مهم نیست از توی پنجره سمت راست detail بگر آخریشو پیدا کن پیدا کردی rename کن با پسوند dwg .
چند تا توضیح:
1-local setting مخفیه اول باید از folder option ،show hidden files رو تیک بزنی.
2-توی همون folder option یه گزینه هست به اسم hide extension for known file type اونو تیکشو بر دار.
بازم مشکل داشتی بگو.
توی my computer اون بالا (file,edit,...)سلام. من folder option رو از کجا پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه کدت کامل نیست ولی درایور گرافیکتو نصب کن بعد دوباره امتحان کن .net framework رو هم چک کن ببین نصب باشه.ولی error که من دیدم به گرافیکت ربط داره.بچه ها من تازه ویندوزمو عوض کردم وقتی خواستم اتوکد بزنم این ایرور رو میده direct x9هم نصب کردم
ولی دوباره این ایرور رو میده بنظرتون چیکار کنم؟
![]()
خب راجب به lay out یه مختصری قبلا توضیح دادم حالا سعی می کنم کاملش کنم.دوستای عزیز کسی می دونه چه جوری می شه یه پلات اماده تهیه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دیدم کنار model در زیر صفحه کد یه گزینه به اسمه مثلا پلات میسازن و هر تغییری که تو نقشه میدن اونجا به صورت اسلاید های مختلف اماده پرینت هست.........توضیحاتم خوب نبود![]()
آقای کدخدا این کد رو تو ویندوز قبلیم زدم کار کرد الان که ویندوزمو عوض کردم این ایرور رو میده.
مگه کارت گرافیکی رو ویندوز نصب نمیشه من همیشه بعد ویندوز فقط مودم و کرات صوتی رو نصب می کنم