سوالات و درخواست های مرتبط با:آموزش نرم افزار های معماری

me-mar

عضو جدید
help plz

help plz

سلام دوستان یه سوال فوق العاده ابتدایی:smile:من تازه میخوام تر دی یاد بگیرم.............اگه کتابی چیزی میشناسین که کمکم کنه میشه معرفی کنین...............یا روش هایی رو که خودتون امتحان کردین پیشنهاد میدین بهم؟اگه جواب بدین خیلی کمکم کردین.......:)

memarzade

عضو جدید
سلام چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید کارم گیر کرده من یه حجم و از اتوکد آوردم توی مکس نور \ردازی و دوربینشم درست کردم کاملم بهش متریال دادم الان
میخوام رندر بگیرم خواستم ببینم
1.. واسه طراحی فضای اطرافش باید چیکار کنم آدم و درخت و آبنما و جدول و اینا چجوری باید بزارم و
2..اینکه آسمانش چی میشه ممنون
میشم اگه کامل برام توضیح بدین
3.بعدشم اینکه من ویری مربوط به مکس دیزاین 2009 رو نصب کردم آخه مکس من هم همین ورژنه ولی وقتی توی قسمت متریال ادیتور میرم وروی گزینه متریال استاندارد کلیک میکنم توی قسمت سمت راست یا خمون قسمت متریال مپ بروزر برام ویری نیومده چرا؟البته وقتی تیک گزینه incompitle و میزنم میاد ولی به رنگ خاکستری که اونهم درست کار نمیکنه :(

amin_architect22

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال فوق العاده ابتدایی:smile:من تازه میخوام تر دی یاد بگیرم.............اگه کتابی چیزی میشناسین که کمکم کنه میشه معرفی کنین...............یا روش هایی رو که خودتون امتحان کردین پیشنهاد میدین بهم؟اگه جواب بدین خیلی کمکم کردین.......:)
من خودم به شخصه از روی کتاب آموزش جامع تری دی مکس نوشته مهندس هانی محمدی استفاده کردم ازش هم راضیم.
سلام چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید کارم گیر کرده من یه حجم و از اتوکد آوردم توی مکس نور \ردازی و دوربینشم درست کردم کاملم بهش متریال دادم الان
میخوام رندر بگیرم خواستم ببینم
1.. واسه طراحی فضای اطرافش باید چیکار کنم آدم و درخت و آبنما و جدول و اینا چجوری باید بزارم و
2..اینکه آسمانش چی میشه ممنون
میشم اگه کامل برام توضیح بدین
3.بعدشم اینکه من ویری مربوط به مکس دیزاین 2009 رو نصب کردم آخه مکس من هم همین ورژنه ولی وقتی توی قسمت متریال ادیتور میرم وروی گزینه متریال استاندارد کلیک میکنم توی قسمت سمت راست یا خمون قسمت متریال مپ بروزر برام ویری نیومده چرا؟البته وقتی تیک گزینه incompitle و میزنم میاد ولی به رنگ خاکستری که اونهم درست کار نمیکنه :(
من واسه درختو انسانو این چیزا از rpc استفاده میکنم که سرعت رندرو بالا نبره.
برای نور و آسمان هم از vray sun استفاده میکنم.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
كمك!!!

كمك!!!

سلام دوستان. خوب هستين؟
من مي خوام يه لب تاب بگيرم. چيزي كه تو كار سه بعدي كم نياره. كوچيكم باشه. ترجيحا سوني باشه. اگه شملا مدل خوبي مي شناسين ممنون مي شم راهنماييم كنين. مي دونم شايد ربطي به اين تاپيك نداشته باشه ولي جاي ديگه يي هم پيدا نكردم.
خودم يه مدل در نظر گرفتم شما ببينيد خوبه؟
vaio s116fg/b

نام CPU 2.40GHz Intel Corei5-520M حافظه RAM 4GB قابلیت ارتقاء RAM 4GB ظرفیت HARD 320 سرعت HARD 5400 نوع HARD SATA درایو نوری DVD/RW نوع نمایش 13.3 رزولوشن 1366x768 کارت گرافیک GeForce 310M حافظه گرافیک 512 وای فای/باتری Intel 802.11n بلوتوث 2.1+EDR باندپهن تلفن همراه سیستم عامل Win 7 H Premium انواع پورتها تعداد پورت USB 3 پشتیبانی ابعاد وزن 2.00

به نظرتون از نظر رم و گرافيك مشكلي واسه م پيش نمياد؟

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. خوب هستين؟
من مي خوام يه لب تاب بگيرم. چيزي كه تو كار سه بعدي كم نياره. كوچيكم باشه. ترجيحا سوني باشه. اگه شملا مدل خوبي مي شناسين ممنون مي شم راهنماييم كنين. مي دونم شايد ربطي به اين تاپيك نداشته باشه ولي جاي ديگه يي هم پيدا نكردم.
خودم يه مدل در نظر گرفتم شما ببينيد خوبه؟
vaio s116fg/b

نام CPU 2.40GHz Intel Corei5-520M حافظه RAM 4GB قابلیت ارتقاء RAM 4GB ظرفیت HARD 320 سرعت HARD 5400 نوع HARD SATA درایو نوری DVD/RW نوع نمایش 13.3 رزولوشن 1366x768 کارت گرافیک GeForce 310M حافظه گرافیک 512 وای فای/باتری Intel 802.11n بلوتوث 2.1+EDR باندپهن تلفن همراه سیستم عامل Win 7 H Premium انواع پورتها تعداد پورت USB 3 پشتیبانی ابعاد وزن 2.00

به نظرتون از نظر رم و گرافيك مشكلي واسه م پيش نمياد؟

سلام
شما میتونید از پردازنده های core i7 که دارای قدرت بیشتری هستن استفاده کنید البته ابعاد مانیتور لپ تاپ انتخابیتون هم برای کارکردن با مکس کوچیکه، از نظر رم و گرافیک کمبودی احساس نمیکنید البته همونطور که میدونید برای مکس نمیشه چیزی رو کافی دونست و همیشه سیستم کم میاره! ;)
یه نکته دیگه اینکه حتما سیستمی انتخاب کنید که ویندوز اون 64bit باشه چون از نظر سرعت پردازش با ویندوزهای معمولی قابل مقایسه نیست.
موفق باشید

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
شما میتونید از پردازنده های core i7 که دارای قدرت بیشتری هستن استفاده کنید البته ابعاد مانیتور لپ تاپ انتخابیتون هم برای کارکردن با مکس کوچیکه، از نظر رم و گرافیک کمبودی احساس نمیکنید البته همونطور که میدونید برای مکس نمیشه چیزی رو کافی دونست و همیشه سیستم کم میاره! ;)
یه نکته دیگه اینکه حتما سیستمی انتخاب کنید که ویندوز اون 64bit باشه چون از نظر سرعت پردازش با ویندوزهای معمولی قابل مقایسه نیست.
موفق باشید
ممنونم از راهنماييتون. به نظرتون اين يكي چطوره؟
Sony CW2 QGX
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده: Intel Core i7 2.66 GHz - Cache 4 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 320M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم از راهنماييتون. به نظرتون اين يكي چطوره؟
Sony CW2 QGX
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده: Intel Core i7 2.66 GHz - Cache 4 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 320M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

از این یکی خوشم میاد;)

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
واسه اسکچ آپ چه کتاب یا سی دی آموزشی رو پشنهاد میکنین؟

memarekochak

عضو جدید

سلام...آموزش تریدی...میتونی.......

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]۲-[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]توضیح کلی در مورد محیط مکس

[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]حجم فایل 6.5 مگ
اللهم صل علی محمد وآل محمد
[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]http://dl.yaheydar.ir/3dsmax/intro1.rar[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]۳-[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]توضیح جزئیات Viewports قسمت اول
[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]

حجم فایل 10 مگ
اللهم صل علی محمد وآل محمد

[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]http://dl.yaheydar.ir/3dsmax/viewport1.rar[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT] ادامه در..........

MEN

عضو جدید
سلام به همه مخصوصا کد خدا ها.
ببخشید من یه سوال کد داشتم.می خواستم بدونم چطور می شه یه فایل کد که توش عمس هم هست رو رو سی دی رایت کرد و عکساش نپرن و موقع پرینتم لازم نباشه دوباره جای عکس رو روی کامپیوتر جدید تعریف کنی؟کسی متوجه شد؟یه جور دیگه توضیح میدم.مثلا شما یه عکس از پلان داری حالا از تو اینترنت یا تو مجله میاریش تو کد سایزش رو تغییر می دی که 1/100 شه که وقتی پرینت کردی بتونی پوستی بندازی از روش بکشی تحلیلش کنی و خونه هم پرینتر نداری مجبوری عکسو که آوردی تو کد و اندازه هاشو درست کردی یعنی مقیاس دادیو تو سی دی رایت کنی ببری سر کوچه که پرینت بگیری وقتی میری میبینی عکسه نیست حالا توی کامپیوتر یارو دوباره عکسو بگیری بیاری و سایزشو درست کنی.
کسی می تونه کمک کنه؟ یه دنیااااااااااااااااااااااااااا ممنون

ارغوان

عضو جدید
سلام بچه ها راجع به معماری ساختمان هایی ک با انرژی خورشیدی کار میکنن کتاب معرفی کنید ممنون

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام

آقا چن تا سایت آموزشی انگلیسی واسه مایا و تری دی و . . میخواستم

ممنون میشم اگه داشته باشین و دریغ نکنین !!

maghsoodrayaneh

عضو جدید
مشکل شدید با فونتهای کد در نشریه 92
دوستان اگر کسی میتواند راهنمایی کند که چگونه می شود فونتهای این نشریه رو به صورت صحیح دید خواهشا روشی را بگویید که خودتان انجام دادید وبه نتیجه رسیدید و نام فونت راهم بگویید (راهنمایی کلی نفرمایید چون 1000 تا فونت نصب کردم !!!! تخصصی باشد )

بسیار ممنون وسپاسگزارم .
تاپیک زدم به جواب نرسیدم .​

ارشیتکت86

عضو جدید
سلام بچه ها عجله دارم ..............................
میخوام با فتوشاپ خط آسمان یه عکس رو مشخص کنم ممکنه راهنماییم کنی؟

تبسم

عضو جدید
سلام کسی بلده چه جوری میشه با فوتوشاپ روشن بودن لامپ رو روی شیشه پنجره نشون داد و انعکاس ساختمون رو توی آب؟من کارم یه جوریه باید برف نشون بدم چه جوری میشه؟

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بچه ها راجع به معماری ساختمان هایی ک با انرژی خورشیدی کار میکنن کتاب معرفی کنید ممنون
طراحی سیستمهای خورشیدی ساختمان در ایران
مجید رئوفی راد

مشخصات کتاب

• تعداد صفحه: 420
  • نشر: فدک ایساتیس (14 فروردین، 1386)
  • شابک: 978-964-8598-63-6
  • قطع کتاب: رحلی
  • وزن: 900 گرم

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

آقا چن تا سایت آموزشی انگلیسی واسه مایا و تری دی و . . میخواستم

ممنون میشم اگه داشته باشین و دریغ نکنین !!
کافیه سرچ کنی maya tutorial یا 3dmax tutorial یه عالمه سایت خوب واسه اموزششون هست

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بچه ها عجله دارم ..............................
میخوام با فتوشاپ خط آسمان یه عکس رو مشخص کنم ممکنه راهنماییم کنی؟
نمیدونم دقیقا منظورت چیه اما خوب خودت باید با مثلا brush یا pencil اون خط رو بکشی دیگه!!

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام کسی بلده چه جوری میشه با فوتوشاپ روشن بودن لامپ رو روی شیشه پنجره نشون داد و انعکاس ساختمون رو توی آب؟من کارم یه جوریه باید برف نشون بدم چه جوری میشه؟
اموزش برای برف

Photoshop Snow Effect - Add Falling Snow To A Winter Photo

http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/photoshop-snow/
اموزش انعکاس در اب
Photoshop Water Reflection - Add A Realistic Water Reflection

http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/water-reflection/

mmr_pma

عضو جدید
bebakhshid mishe vase man vray advance 1.5 sp2 for maxe 2011 bezariin harchi gashatm peida nakaradam
lotfan karam giire mrc

Eight

عضو جدید
سلام به همه مخصوصا کد خدا ها.
ببخشید من یه سوال کد داشتم.می خواستم بدونم چطور می شه یه فایل کد که توش عمس هم هست رو رو سی دی رایت کرد و عکساش نپرن و موقع پرینتم لازم نباشه دوباره جای عکس رو روی کامپیوتر جدید تعریف کنی؟کسی متوجه شد؟یه جور دیگه توضیح میدم.مثلا شما یه عکس از پلان داری حالا از تو اینترنت یا تو مجله میاریش تو کد سایزش رو تغییر می دی که 1/100 شه که وقتی پرینت کردی بتونی پوستی بندازی از روش بکشی تحلیلش کنی و خونه هم پرینتر نداری مجبوری عکسو که آوردی تو کد و اندازه هاشو درست کردی یعنی مقیاس دادیو تو سی دی رایت کنی ببری سر کوچه که پرینت بگیری وقتی میری میبینی عکسه نیست حالا توی کامپیوتر یارو دوباره عکسو بگیری بیاری و سایزشو درست کنی.
کسی می تونه کمک کنه؟ یه دنیااااااااااااااااااااااااااا ممنون
سلام،شما باید هنگام رایت سی دی هم فایل کد و هم عکس مورد نظر رو در داخل یک پوشه بگذارید بعد رایت کنید اگر غیر از این باشه حتی اگر عکس داخل سی دی باشه ولی با فایل کدش تو یک پوشه نباشه دوباره باید LOAD کنیش.

m.solati54

عضو جدید
یک سوال

یک سوال

سلام اگر امکان داره طریقه نصب ویری3dmax2009 رو بزارید ممنون:question:

rosary_me

عضو جدید
salam,
man ye moshkeli ba vrey daram. vaghti render migiram materyal ha too render aslan khoob nist yani bazi ghesmatash khalie! fekr mikonam be khatere keyfiate painesh bashe akhe kheyli sari karo tamom mikone, vali yadam nemiad ke tanzimatesh kojast!
kasi mitoone komakam kone?!!!

rosary_me

عضو جدید
salam,
man ye moshkeli ba vrey daram. vaghti render migiram materyal ha too render aslan khoob nist yani bazi ghesmatash khalie! fekr mikonam be khatere keyfiate painesh bashe akhe kheyli sari karo tamom mikone, vali yadam nemiad ke tanzimatesh kojast!
kasi mitoone komakam kone?!!!

تبسم

عضو جدید
سلام .دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟من مکس تازه شروع کردم می خوام بدونم چه جوری میشه رو سقف کار کرد منظورم اینه که میخوام فضای داخلی رو نشون بدم طوری که سقفش معلوم باشه و سقف کاذب و هالوژن داشته باشه.تو نور پردازی هم خیلی مشکل دارم میشه توضیح بدین مرسی

nina_a

عضو جدید
درخواست - نرم افزار شبیه ساز آکوستیک

درخواست - نرم افزار شبیه ساز آکوستیک

سلام ، کسی‌ نرم افزار شبیه ساز آکوستیک ،و نرم‌افزار نور می‌شناسه؟

erisss

عضو جدید
سلام دوستم یه سوالی داشتم من برای پروژم باید پرسپکتیو داخلی بزنم که توش سازه خرپای سقفم هم معلوم باشه . میشه بگین کدوم نرم افزار برای سه بعدی کردن خرپا و اینکه فایل خیلی سنگین نشه مناسبتره ؟ مرسی​

بالا