yasamin89
عضو جدید
آقای مهندس به نظر میاد این عکس یه پل باشه!چون در مسیر طبیعی کانال هیچ تغییری(تبدیل یا تغییر سطح مقطع) ایجاد نشده.
آقای مهندس به نظر میاد این عکس یه پل باشه!چون در مسیر طبیعی کانال هیچ تغییری(تبدیل یا تغییر سطح مقطع) ایجاد نشده.
سلام
ولی این یه کالورت و با زیرگذره
اگه تو طراحی کالورت دقت کنید چیز خیلی پیچیده و خاصی نیست و طراحی خیلی ساده ای داره و با سیفون معکوس خیلی متفاوته
عکس رو هم خودم گرفتم
پل که به هبچ وجه نیست چون از روی دره یا رودخونه که رد نمیشه!!
جاده داره از رو کانال رد میشه همین
سلام بر شما،سلام مجدد
نظر شما هم محترمه و من با دیدن این عکس احتمال میدم که یه پل باشه از روی فلوم رو زمینی داره رد میشه ولی با دقت به رقوم جاده قبل و بعد کانال میتونید متوجه بشید این کاناله که داره از زیر جاده رد میشه و باکس بتونی که ساختن نقش یه زیرگذر یا کالورت رو اجرا میکنه حتما نباید قبل و بعد زیرگذر جاده تبدیل باشه یا چند متر خاک روش باشه!!!!
واینم بگم که از نظر من کالورت یکی از ساده ترین سازه های مهندسی هست که تو این رشته وجود داره و چه از نظر سازه ای و چه از نظر هیدرولیکی خیلی سادست و چیزی نداره چون خطری هم نداره برای انسداد یا پس زدگی و کلا یه سازه بی آزار و بی خطره که طراحی و اجراشم خیلی سادست
البته همه اینها نظر شخصی من بود و شاید برای من اینطوره و...
سلام بر شما،
یعنی همزمان پل و کالورت اجرا شده!!!در ضمن پوشش از شرایط کالورته و اصلا شرایط هیدرولیکی ای که کالورت براساس اون طراحی میشه در این سازه برقرار نیست. راستش موضوع پایان نامه من آبشستگی تو کالورته و این حرفها رو هم براساس مطالعاتم میزنم.
در نهایت به نظر میاد هیچکدوم نمیتونیم همدیگرو قانع کنیم!!!
سلام خدمت دوستان
من ضریب زبری پلکسی گلاس رو برای کارم نیاز دارم.اگر کسی از مقدار دقیقش اطلاع داره ممنون میشم کمکم کنه.
و اینکه من میخوام از ورقه پلکسی گلاس برای ساخت مدل آزمایشگاهی استفاده کنم.اگر پیشنهادی برای جایگزینی ماده دیگری با پلکسی گلاس دارید(همانطور شفاف و سبک) خوشحال میشم مطرح کنید.
سلام خدمت دوستان
من ضریب زبری پلکسی گلاس رو برای کارم نیاز دارم.اگر کسی از مقدار دقیقش اطلاع داره ممنون میشم کمکم کنه.
و اینکه من میخوام از ورقه پلکسی گلاس برای ساخت مدل آزمایشگاهی استفاده کنم.اگر پیشنهادی برای جایگزینی ماده دیگری با پلکسی گلاس دارید(همانطور شفاف و سبک) خوشحال میشم مطرح کنید.
سلام اول که گفتین سوال مکانیک خاک هست گفتم حتما بلدم ولی این سوالا به نظر من در حد کنکور هم بالاترن من امسال ارشد دادم اصن ربطی به این سوالا نداره من موندم بعضی از این استادا چقدر سخت می گیرن
شما فکرتون کنکور باشه اگه مایلید که امتخان بدیدسلام
والا چی بگم... بدجوری گیر افتادیم باهاش...![]()
شما فکرتون کنکور باشه اگه مایلید که امتخان بدید
سلام
شماکتاب مکانیک خاک ساسان امیرافشاری سری عمران رویه نگاه بنداز شایدنمونه این سوالاروبتونی پیداکنی....
من امسال واسه ارسد ساسان امیر افشاری خوندم این سبک نداره به نظرم کتاب ابن جلال واسه دانشگاه چمران بیشتر میتونه کمک کنه
سوالا بیشتر شبیه هندسه هستند تا مکانیک خاکبله نداره. ابن جلال هم نداره رفرنس اصلی ما همینه...
سلام خیلی جالب بود دقیقا ترکیب سازه و مکانیک خاک هستش