با سلام،
من می خواهم یک پاور پک بسازم.یک جک هیدرولیکی دارم که از پاورپک می خواهم بعنوان منبع تغذیه برای آن استفاده کنم. حالا از کجا شروع کنم؟؟؟؟
برو به اين آدرس شايد تئنستي پيدا كني اگه نشد پيام واسه مديرش بزار جواب ميده به من تو دقيقه نود يه حال اساسي داد
www.maha.pardisblog.com
سلام
فرمول بدست آوردن تنش حد نهایی برای یک استوانه چیه؟!
لطفا کمک کنید![]()
سلام. لطفا اگه سایت کابردی در مورد نحوه مونتاژ بلبرینگ ها و قطعاتی که به همراهش روی شافت قرار میگیرند میشناسین معرفی کنیین. ممنون
دوستمون ی شوال داشتن.....
میتونید جواب بدید؟؟؟؟؟
تبدیل حرکت رفت و برگشتی ب دورانی....کسی میدونه چطوری ؟؟؟
سلام
کسی می دونه کجا می شه راجع به انواع پلاستیک درس حسابی مشاوره گرفت؟
و کجا می تونم یه نوار پلاستیکی (مثل درزگیر های دور شیشه های ماشین) با طرح خودم رو به مقدار کم سفارش بدم و برام بسازن؟
اگر جایی واسه سفارش نیس، کجا مرکز خرید و فروش نوار های پلاستیکی ه؟
مرسی
لاستیک مد نظرتون در مغازه های لوازم یدکی خودرو یا تعویض شیشه خودرو جستجو کردین؟
سلام عزیز
اونی که گفتم فقط یه مثلا بود. کاری که می خوام بکنم اصلا مربوط به خودرو نیس! از طرفی هم خود مغازه دار ها خودشون از جنس لاستیک چیزی سر در نمیارن! فقط بهشون باید بگی لاستیک فلان جای فلان ماشین و می خوام تا بهت یه چیزی بدن!
من استفاده ای که می خوام بکنم خودرویی نیس! باید خودم احتمالا بسازمش! برای جنس پلاستیکش هم از بچه های شیمی همین باشگاه کمک گرفتم! اونا پیشنهادشون یه چیزایی به اسم های Nitrile rubber و یا Neoprene است. خلاصه می خوام بدونم از کجا می شه اینا رو گیر آورد و با سطح مقطعی با طرح خودم می شه برای تولید کم ( یکی یا دو تا) سفارش داد.
ممنون از پاسختون
سلام، خوش وقتم، من هم در زمینه گیربکس های صنعتی کار کردم، البته در ابعادی کوچکتر از اونی که بهش تک زدین.با سلام
بهنام تقی زادان هستم ، طراح و سازنده گیربکسهای خاص صنعتی.
سلام به همه آیرومن های صنعت. من می خواهم یک بازو طراحی کنم برای سبک کردن وزن قطعات جهت حمل و نقل از داخل پالت به روی فیکسچر.هر کمکی اعم از معرفی سایت، کتاب ،جزوه ،طرح و غیره از دستتون بر میآید دریغ نفرمایید .زیرا به من و تعدادی کارگر که در حال آسیب دیدن هستند کمک میکنید.
Titan Arm، بازویی رباتیک که به افراد قدرتی فرا انسانی می دهد ![]() در طول تاریخ، تبدیل شدن به یک ابر انسان با توان فیزیکی بسیار بالا، همواره از یکی آرزوهای بشری بوده . این حقیقت را می توان به آسانی در افسانه ها، کمیک استریپ ها و فیلم ها مشاهده کرد. گویا دانشجویان دانشگاه پنسیلوانیا قدمی هر چند کوچک ولی مهم در این رابطه برداشته اند. آن ها بازویی رباتیک خلق کرده اند که توان بازوی انسان را به میزان زیادی افزایش می دهد. این بازوی رباتیک موسوم به تایتان آرم (Titan Arm)، تا ۲۰ کیلوگرم بر توان بلند کردن اشیا توسط افراد می افزاید. به طور مثال اگر شما به آسانی جسمی با وزن 10 کیلوگرم را بلند می کنید، توسط این بازو به آسانی از عهده اجسامی با وزن ۳۰ کیلوگرم برخواهید آمد. مخترعین این وسیله موفق به کسب جایزه ۴۵ هزار دلاری جیمز دایسون اَوارد (James Dyson Award) شده اند. ![]() مخترعین جوان تایتان آرم در گام بعدی قصد دارند جنبه تجاری اختراع شان را تقویت کنند. آنها اعتقاد دارند به زودی این محصول بازار خود را برای بیماران جسمی حرکتی و کارگران یدی، پیدا خواهد کرد. لازم به ذکر است که تایتان آرم، انرژی خود را از طریق باتری تامین می کند. گرچه این اختراع نسبت به محصولات مشابه، قیمت تمام شده کمتری خواهد داشت، با این حال، با هزینه تولید ۱۹۰۰ دلاری، شاید تایتان آرم هنوز آمادگی تجاری شدن را نداشته باشد. مخترعین تایتان آرم قصد دارند، جایزه ۴۵ هزار دلاری شان را صرف توسعه این محصول و حفظ پتنت های مربوط به طراحی آن کنند. |
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم برای ایجاد حفره به ابعاد ده سانت در چهار سانت داخل ورق استیل به ضخامت یک میل چه نیرویی لازمه؟
جک پنوماتیک چنین توانی داره؟
اصولا نیروی لازم برای چنین برشهایی چطور محاسبه میشه؟
در ضمن رشته من مکانیک نیست و اطلاعاتم تو این زمینه کمه!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | طراحی ربات صنعتی | مکانیک جامدات | 10 | |
G | معرفی شرکتهای مهم سازنده قطعه و گروههای صنعتی | مکانیک جامدات | 4 | |
![]() |
روغن های صنعتی و اصول روانکاری | مکانیک جامدات | 0 | |
![]() |
فیلم آموزشی اصول روانکاری و روغنهای صنعتی | مکانیک جامدات | 0 | |
![]() |
درخواست نقشه های صنعتی | مکانیک جامدات | 3 |