silver_85
عضو جدید

البته انتخاب این 2 استاندارد اتفاقی نبوده ها.....هم موضوع روز هستن هم خوب بلاخره شکمه دیگه

مهمترین سوالی که الان دارم اینه که میزان درآمد افرادی که در حوزه ایزو کار میکنن چقدره؟ (از چقدر تا چقدره)
خودم به این کار علاقمندم اما نمیدونم آینده کاریش و میزان درامدش خوب هست یا نه
سلام خسته نباشی ممنون میشم اگه درباره
ISO 90001 توضیح بدهی و اینکه ایا با BSI این ایزو فرق میکنه یا نه ؟تا جایی که من خبر دارم BSI باید یک نوع استاندار برای بریتانیا باشه حالا نمیدونم که فقط همین موضوع هست یا نه به موضوع دیگه ای هم اشاره داره![]()
سلام ، من تازه از رشته صنايع فارق التحصيل شدم و تصميم گرفتم در ضمينه ايزو كار كنم ولي اطلاعات خيلي كمي دارم . اگه منو راهنمايي كنيد كه براي شروع بايد چيكار كنم و توصيتون براي بالا بردن اطلاعاتم چيه ممنون ميشم
سلام
من تو 1 دوره ایزو 9001 که میرفتم مدرسش 1 سرممیز بود که میگفت برای سر ممیز شدن اول که باید این دوره های ابتدایی آشنایی با ایزو و مستند سازی رو بریم و دوره های مربوط به ایزو های مختلف. بعد باید تو 1 شرکتی که ایزو داره کار کنی یا شرکتی که میخواد ایزو بگیره و کامل با مراحل پیاده سازیش آشنا بشی تا حدی که بتونی خودت به عنوان مشاور سازمانی که توشی روش نظارت داشته باشی. که بسته به استعداد خودت میتونه 3 سال یا 7،8 سال طول بکشه. بعدش دیگه یاد میگیری که به شرکت های دیگه واسه ایزو گرفتن مشاوره بدی که اگه تو کارت موفق باشی از طرف نماینده های ایزو تو ایران کم کم شناخته میشی و خودشون میان دنبالت و به عنوان کارمند رسمی استخدامت میکنن. که خب 1 شغل جهانیه و هر کشوری که شما بری اسمت تو سایت جزو بازرسای ایزو هست.
salam , mamnoon az ink javab dadin ,
in doreha ashnaie koja beram khobe? che moasesie? midonam k TUV iran allman khobe vali miram to sitesh dar morede dorehaye amoozeshi chizi peyda nemikonam ,
لطفاً انگليسي تايپ نكنيد.
من جديداً دوره مميزي داخلي رفتم از طرف يه مدرس كه سر مميز C.B. IMQ بود.خيلي راضي بودم كارش خوب بود. IMQ يه C.B. ايتالياييه. اسم مدرسش هم محسن زنديه بود.
اول باید "الزامات" رو برید و وقتی رفتید بقیش رو متوجه میشید که چه دوره های دیگه هم برید .ممنون از راهنمايهايي كه كردين ، حتما بايد اين دوره ها رو برم ولي نمي دونم كدومشون چون خيلي زيادن ، شما ميدونيد بايد چيكار كنم ؟
ممنون از راهنمايهايي كه كردين ، حتما بايد اين دوره ها رو برم ولي نمي دونم كدومشون چون خيلي زيادن ، شما ميدونيد بايد چيكار كنم ؟
ممنون از راهنمايهايي كه كردين ، حتما بايد اين دوره ها رو برم ولي نمي دونم كدومشون چون خيلي زيادن ، شما ميدونيد بايد چيكار كنم ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات عجیب اپل در مصاحبههای استخدامی | تکنيک های مديريتی | 0 | |
V | مراحل استقرار ایزو در سازمان ها | تکنيک های مديريتی | 0 |