برای جستجوی پایان نامه میتونید به پروزه دات کام مراجعه کنیدسلام دوستان
دنبال جزوه، کتاب یا پایان نامه ای با موضوع " تاثیر شرایط محیطی بر عملکرد مدیران سازمانها" هستم
کسی می تونه کمکم کنه؟
خیلی خیلی ممنون. واقعا نیاز دارم
خب پروزه دات کام که پروزهاش میشه دانلود کرد دوست عزیزکلیه ی پروژه های پروژه دات کام رو با یک سری روش غیر رسمی به دست آوردیم - دوستان اگر کسی از تهران بود و به پروژه ها نیاز داشت بگه سعی می کنیم به دستش برسونیم
شما دقیقا الان نیاز به چه کمکی دارید من رشته ام مدیریت بازرگانی بود به نظرم رشته ما هم بازار کار خوبی داره هم چندان سخت نیست البته شما که فرمودید براتون بازرکار مهم نیست پس حالا که براتون بازار کار مهم نیست به سمت برید که درش علاقه دارید چون تو زمینه حتما موفقتر میشیدسلام دوستان ...
من یک سوال دارم که بخشیش به سلیقه برمیگرده و بخشیش به تجربه !!
من دانشجوی ترم دوم مدیریت بازرگانی هستم، از بین تمام درس های این دو ترم از درس «اقتصاد خرد» که این ترم داشتم بیشتر از همه خوشم اومد، توی مطالعات متفرقه ای هم که داشتم مباحث مربوط به دو شاخه «اقتصاد» و «جامعه شناسی» خیلی بیشتر از مباحث مدیریت و حسابداری منو به خودش جذب میکنه ...
از اونجایی که آدمی هستم که علاقه برام خیلی مهمتر از بازارکار و ... هست اخیرا فکرم مشغول قضیه تغییر رشته شده. تغییر رشته از مدیریت به اقتصاد توی دانشگاه ما (دانشگاه اصفهان) نسبتا ساده هست، من فقط نیاز به چند تا نظر دوستانه از چند تا آدم با تجربه دارم.
در ضمن رشته ام توی دبیرستان ریاضی-فیزیک بوده و به ریاضیات بسیار علاقهمند هستم !!
سلام داداش سجاد.خوبید؟من ترم2هستم واصول حسابداری 1رو این ترم گرفتم.ولی استاد درست درسو نداد ومن الان خیلی مشکل دارم باهاش میشه بگید شما چطوری این درسو پاس کردید؟؟/ مرسی
سلام کسی در موضوع استراتژی های ورود به بازار جهانی مقاله یا تحقیق نداره![]()
بچه ها کسی دانشکده علوم اقتصادیو نمیشناسه؟ میخواستم سطح دانشگاشو بدونم چطوریه!! MBA شرکت کردم احتمال قبولیم تو این دانشگاه هست. ولی نمیدونم چطوریه!! کسی هست معرفی کنه این دانشگاشو؟
دوستان از نظر شما بهترین راه برای استخدام بازاریاب در صنعت بیمه چیست؟