sourani2009
عضو جدید
سلام دوستان یکبار این تاپیک زدم ولی نمی دونم چرا حذفش کردن دوستان اون هم بدون خبرر دستتون درد نکنه واقعا
ترخدا حذف نکنید من سوال دارم

سلام دوستان یکبار این تاپیک زدم ولی نمی دونم چرا حذفش کردن دوستان اون هم بدون خبرر دستتون درد نکنه واقعاترخدا حذف نکنید من سوال دارم
کدام گیاهان هستند که از راه تدخین , خواص خودشون رو به انسان میرسونند؟
نیاز ه مطالبی علمی راجع به کورکومین زردچوبه دارم در صورت امکان کمکم کنید.
سلام
من احتیاج به یک گزارش کارآموزی در رشته کشاورزی دارم
کسی کمکم میکنه؟؟
خیلی کارا میشه کرد...یکیش پیدا کردن مسیر متابولیسمی تولید متابولیت های ثانویه و پیاده کردن اون در مقیاس زیاد واسه تولید انبوه...یا گیاهان داروئی خاص واسه تولید علف کش و ...الان فعالیت روی میکروrna ها رو بورسه...سلام دوستان
من دارم آگرواکولوژی میخونم
اما واسه پایان نامم یکی از موضوعاتی کخ بخش علاقه دارم کار روی گیاهان داروییه. همچنین از اونجایی که میخام تلاش کنم واسه دکتری پذیرش استرالیا یا آمریکا رو بگیرم کار روی چه مواردی رو بهم پیشنهاد میکنین؟
سلام. خیلی از گیاهان داری این خاصیت هستند. مثل به لیمو و بادرنجبویه. برای کسب اطلاعات بیشتر میتونین در مورد آرماتراپی (رایحه درمانی) تحقیق کنین![]()
حق پدر و مادرتو رحمت کنه همین اسمش برای ما کارگشا خواهد بود اما اینا مربوط به راحیه مواد هست , منظور من استفاده از دود گیاهان بود
مثلا" من در جوانی برگ گیاه ریحان رو با روش خاصی خشک نمودم و بطور اتفاقی متوجه شدم این برگ خشک شده رو وقتی بجای تنباکو استفاده میکنند برای التیام سینوزیت بسیار نافع هست و الی آخر
حالا میخام ببینم اصلا" موارد دیگه ای هم هست که بشه به بیمار توصیه کرد که مثل سیگار اونو دود کنه یا نه ؟
اطلاعات این سه تا تاپیک کافی نیس؟سلام به همه دوستان
من اطلاعات کاملی در مورد جینسینگ می خوام متاسفانه اطلاعات سایت ناقصه کسی میتونه کمکم کنه ؟
سلام بذر گشنیز هم یه همچین خاصیتی داره.حق پدر و مادرتو رحمت کنه همین اسمش برای ما کارگشا خواهد بود اما اینا مربوط به راحیه مواد هست , منظور من استفاده از دود گیاهان بود
مثلا" من در جوانی برگ گیاه ریحان رو با روش خاصی خشک نمودم و بطور اتفاقی متوجه شدم این برگ خشک شده رو وقتی بجای تنباکو استفاده میکنند برای التیام سینوزیت بسیار نافع هست و الی آخر
حالا میخام ببینم اصلا" موارد دیگه ای هم هست که بشه به بیمار توصیه کرد که مثل سیگار اونو دود کنه یا نه ؟
برای سرماخوردگی سوزاندن اوکالیپتوس میتونه راه گشا باشه .. ولی نه بیش از حد....
برای درمان اسم.. پوست کامکوات رو اتیش بزنید.. و استشمام کنید... میتونه الرژی فصلی رو از بین ببره...
برای درمان گوش درد.. دود کردن سیگار با گیاه تنباکو خالص نه شیمیایی.. میتونه درمان کنه...
گیاه بادرنبویه رو میتونید خشک شده شو به عنوان قلیان استفاده کنید به شرطی که سرماخوردگی نداشته باشید زیرا باعث گرفتگی صداتون میشه...
خیلی زیاده.. باید شناسایی کنید.. برای چه بیماری میخواید.
سلام دوست عزیز!!! شما یک بار و فقط در یک جا سوالتونو مطرح می فرمودید بهش جواب داده میشد!!! الان چندین جا سوالتونو پرسیدین! لطفا از این به بعد فقط در یک جا سوالتونو لطفا مطرح بفرمایید.با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
دوتا سوال داشتم:
اول اينکه آيا توي بيضاء از توابع استان فارس ميشه سرخارگل،گل گاو زبان ايراني،استخدوس فرانسوي،عروسک پشت پرده و ختمي خبازي کشت کرد و دوم اينکه هر کدوم رو در کل از نظر سختي و صرفه اقتصادي لطف کنين توضيح بديد ممنون ميشم.
با تشکر
دوست گرامی بیضا میشه از توابع سپیدان درسته؟ آب و هواش چطوریه؟ گرم و خشکه یا سرد و خشکه؟ چون سپیدان که سردسیریه انگار... ممنون میشم اینو بگین تا بهتون بگم. ببینین همه این گیاهان در شرایط معندله نتایج خوبی دارند. اگه منظورتون از ختمی خبازی همون پنیرک هم هست اگه شرایط خیلی سرد باشه نه این امکان کشت ندارید. میتونین کشت کنید اما عملکرد اقتصادی نیست. دمای حداقل باید بالای 8 باشه برای پنیرک (دمای حداقل تولید اقتصادی)با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
دوتا سوال داشتم:
اول اينکه آيا توي بيضاء از توابع استان فارس ميشه سرخارگل،گل گاو زبان ايراني،استخدوس فرانسوي،عروسک پشت پرده و ختمي خبازي کشت کرد و دوم اينکه هر کدوم رو در کل از نظر سختي و صرفه اقتصادي لطف کنين توضيح بديد ممنون ميشم.
با تشکر
Nepeta pogonosperma
این گیاه چیه ؟ اگه اطلاعات در موردش دارین برام بزارین لطفا