سه سوال

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانما اقايان امشب حس و حال داستان بافي فيلنامه نويسي اينا رو ندارم ...مي خوام برم جاي و گرنه داستويسكي و الفرد هيچكاك مي ذاشتم تو جيبم ...رك و پوسكنده مي پرسم

اگه تو زندگيتون لنگ يه ليوان اب باشين ... تو بيابون بي اب علفي گيركرديد و ازاين جيزا ..
يه نفر از راه برسه واز شما در ازاي اون يه ليوانه درخواست كنه

كه در ازاي يه ليوان اب جون يه ادمي رو كه او ميگه بگيريد يعني مرتكب قتل بشيد ...

1-ايا قبول مي كنيد ....؟
2-اگه طرف يه روانيه.... باشه و از اون درخواستاي ناجور ...كنه چي؟

كلا مي خواستم بگم چه چيزاي كه بيشتر از جونمون مي ارزه اونه اعتقاداتمون نه چيز ديگه . 3-درشته؟؟؟؟

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با خودم هميشه قمقمه حمل ميكنم وسعي ميكنم به بيابون هم نرم آخه تو بيابون كارم چيه؟مگه مرض دارم برم بيابون ويكي بياد از اون درخواستها بكنه............بس به شما هم توصيه ميكنم به بيابون نريد تا تشنتون بشه.....تا مجبورشيد آدم بكشيد يا اون كاري رو كه داش آرش ميگه بكنيد.......

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانما اقايان امشب حس و حال داستان بافي فيلنامه نويسي اينا رو ندارم ...مي خوام برم جاي و گرنه داستويسكي و الفرد هيچكاك مي ذاشتم تو جيبم ...رك و پوسكنده مي پرسم

اگه تو زندگيتون لنگ يه ليوان اب باشين ... تو بيابون بي اب علفي گيركرديد و ازاين جيزا ..

1-ايا قبول مي كنيد ....؟

كلا مي خواستم بگم چه چيزاي كه بيشتر از جونمون مي ارزه اونه اعتقاداتمون نه چيز ديگه . 3-درشته؟؟؟؟

به نظر خودم جواب هر سه سول نه !!!

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با خودم هميشه قمقمه حمل ميكنم وسعي ميكنم به بيابون هم نرم آخه تو بيابون كارم چيه؟مگه مرض دارم برم بيابون ويكي بياد از اون درخواستها بكنه............بس به شما هم توصيه ميكنم به بيابون نريد تا تشنتون بشه.....تا مجبورشيد آدم بكشيد يا اون كاري رو كه داش آرش ميگه بكنيد.......

مي دوني شما بايد چكار كنيد يه كم فقط يه كم فرض كنيد همين فرض كن اگه ....

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-ايا قبول مي كنيد ....؟

1:چرا باید جون یه ادم به خاطر حیات خودم بگیرم شاید یکی باشه که زندگیش به اون وابسته باشه:heart:
2:دین میگه مورد نداره اما من ترجیح میدم شرافتمو حفظ کنم تا زندگیمو. بعدش اقامون چی میگه:surprised:
3:نه ریزه:eek:

mosleh.bargh

عضو جدید
اولا اين ادمي كه تو ميگي تو بيابون پيدا نميشه

دوما من تو بيابون ميرم چيكار مارگير كه نيستم

سوما هيچي ديگه سومن پوچه هيچي توش نيست

proof

عضو جدید

1-ايا قبول مي كنيد ....؟

واااااااااای تو رو خدا وقتایی که حال نداری چیزی ننویس حسابی رفتم تو فکر!!:confused:
خوب عمرا کسیو نمی کشم ولی در مورد شماره ی2 نمیدونم اخه من نمی خوام به این زودی بمیرم. اگه به فیلم و سینما علاقه داری یه لطفی کن طرف شبیه یه هنر پیشه معروف باشه.:biggrin:

آخرین ویرایش:

gizmo

عضو جدید

1-ايا قبول مي كنيد ....؟

پاسخ سوال اول:
بش قول می دم اون آدمیو که می گه بکشم بعد آبمو که خوردم یه آبم روش جیم می زنم...
دستشم به جایی بند نیست...فوقشم بعنوان خسارت منو بکشه-البته اگه عرضه داشت دنبال قاتل نمی گشت-بهرحال در اون صورت سیراب مردم;)
پاسخ سوال ذوم:
کولی بازی در میارم و جیغ و فریاد راه میندازم متهمش می کنم به بی ناموسی که مردم جمع شن ببرنمون کلانتری واسه رسیدگی:w39:
اونجا از افسر نگهبان اجازه می گیرم برم آبدارخونه یه لیوان آب بخورم
پاسخ سوال سوم:
چی؟!!!:surprised:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد فیلم مارمولک افتادم
اون پسره هی میگفت مسئلتن حاج آقا! و در آخر هم پرسید اگه مسلمون بره قطب چطوری نماز بخونه؟
طرف هم گفت : من نمیدونم این آقا این سوالات را از کجایش در میآورد! اصلا چه معنی دارد مسلمان به قطب برود در آن سرما:biggrin:

sadena.1989

عضو جدید
پاسخ سوال اول:
بش قول می دم اون آدمیو که می گه بکشم بعد آبمو که خوردم یه آبم روش جیم می زنم...
دستشم به جایی بند نیست...فوقشم بعنوان خسارت منو بکشه-البته اگه عرضه داشت دنبال قاتل نمی گشت-بهرحال در اون صورت سیراب مردم;)
پاسخ سوال ذوم:
کولی بازی در میارم و جیغ و فریاد راه میندازم متهمش می کنم به بی ناموسی که مردم جمع شن ببرنمون کلانتری واسه رسیدگی:w39:
اونجا از افسر نگهبان اجازه می گیرم برم آبدارخونه یه لیوان آب بخورم
پاسخ سوال سوم:
چی؟!!!:surprised:

برگرد عقب.....درست تصور كن....توي بيابوني مثلا.....محيط رو خوب تجسم كن......
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
خوب اگه مردمي بودن كه بيان كمكت بهت آبم ميدادن ديگه.....نگي جايي ها!!!!!
:biggrin::biggrin::biggrin:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد فیلم مارمولک افتادم
اون پسره هی میگفت مسئلتن حاج آقا! و در آخر هم پرسید اگه مسلمون بره قطب چطوری نماز بخونه؟
طرف هم گفت : من نمیدونم این آقا این سوالات را از کجایش در میآورد! اصلا چه معنی دارد مسلمان به قطب برود در آن سرما:biggrin:

يعني ما الان بريم ماست مون بخوريم ...!!!

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-ايا قبول مي كنيد ....؟

از خدا کمک میخام
بلاخره خودش حلش میکنه ...
اگرم نکرد
میمیرم

wall_E

عضو جدید
ابجي تشنگي نكشيدي كه مردن يادت بره ...
شوخي كردم جنوبي ها كه حتما ميميرند ...مو ايشناسموشون ..!!!
به هر 3 سوال نه می گم ...در ضمن جنوبی ها حداقل تواین مورد خیلی قوی ترن ...شما که باید بهتر بدونیییییییییییی

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکم خجالت کشیدم که اینو بگم:redface:
یاد یه حکایت افتادم. تقریبا به شکل زیر بود:
شیخی در بادیه ای همی رفتی. حرامیان راه بر او ببستند و او را گفتند : یا شیخ! یا تو را بنما... یا بکشیم. وشیخ سالیان سال بعد از آن ماجرا بزیست!

gizmo

عضو جدید
برگرد عقب.....درست تصور كن....توي بيابوني مثلا.....محيط رو خوب تجسم كن......
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
خوب اگه مردمي بودن كه بيان كمكت بهت آبم ميدادن ديگه.....نگي جايي ها!!!!!
:biggrin::biggrin::biggrin:
من و شما هردو دچار نقصانیم!
شما قوه طنزت مورد داره منم فکر کن قوه تخیلم;)
رفتم کانال جدی:
من....به هر دوتاشون می گم برو بابا خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
البته دومی که به گفته arashpak دیوانه هم هست اگه منطقی بخوایم نگاه کنیم قابل توجه sadena تو بیابونی که هیچ کس نیست واسه حمله....ازمون اجازه نمی خواد اصلن اهل معامله نیست این آدم...
بد می گم؟!!
در نتیجه دوتا پا دارم دوتای دیگه هم قرض می کنم و....

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابجي تشنگي نكشيدي كه مردن يادت بره ...
شوخي كردم جنوبي ها كه حتما ميميرند ...مو ايشناسموشون ..!!!
ارش اگر ما در مقابل عطش و تشنگی طاقت نداشته باشیم کی داشته باشه
راجع به مردنم اگر موقعش باشه میمیرم و اگرم نه با اون دیونه ها یجوری کنار میاییم ...:redface:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارتر محترم عجب تخیلاتی دارین هاااا:smile:
دختری که تو ایران تک و تنها پاشه بره بیابون باید صابون هر خطری به تنش بماله:eek::weirdsmiley:

از قسمت شوخی قضیه که بگذریم
جالبه مدتی پیش حدیثی در مورد قسمت اول سوالتون شنیدم
به این مصمون که در لحظات آخر عمر، انسان به شدت دچار تشنگی میشه و شیطان با وعده آب از شخص میخواد خدا و اعتقادات دینش را انکار کنه و فقط اشخاص باایمان تاب مقاومت در مقابل این وعده رو دارن

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد فیلم مارمولک افتادم

بس من هم اون حاج آقا هستم....حالا آدم اصلاً برا چي بره بيابون؟!!:biggrin:

mehrshad53

اخراجی موقت
خب اگه طرف زن باشه و درخواست ناجور بکنه که نوکرشم هستم،یه تیر و 4 نشون میشه!!!
ولی اگه طرف مرد باشه.....
البته مارو کشتن!!!

بالا