سهم ما از دریای مازندران

ثنا_980

عضو جدید
میان اخبار و حوادث رنگارنگ و بس غریب پس از 22 خرداد، یک خبر کوچک اما بسیار مهم، به حاشیه رفته است. بازی جدیدی که روس‌ها آن را بار دیگر آغازیده‌اند. بازی‌ای که واجد این مضمون است که حق ایران از خزر به اندازه‌ی طول مرزش با خزر، یعنی 11درصد منابع و پتانسیل‌های خزر است. این‌چنین هفته‌ی پیش، روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان را در کنار خود ‌نشاند تا در مورد همکاری‌های منطقه‌ای و موضوعات مشترک (طبیعتا" با محوریت خزر) به گفت‌وگو نشینند. و البته به‌گونه‌ای کاملا" غیرمترقبه، و حتی وهن‌آلود، دعوتی از تهران انجام نمی‌گیرد. اتفاق چنان تاسف‌بار و ناگوار است که حتی متکی وزیر امور خارجه احمدی‌نژاد را نیز به واکنش تند وامی‌دارد. اما آیا رخداد اخیر، دستپخت کسی جز دولت نهم است؟ دولت احمدی‌نژاد نیز در عمل، چونان ناظری منفعل، به اقدامات مسکو می‌نگرد. همراهی‌ها و پالس‌های سیاسی گاه و بیگاه تیم پوتین، در شرایط کنونی آن‌قدر واجد اهمیت ارزیابی شده که بر سر موارد «ناچیزی» چون حق مردم ایران از خزر، چالش خاصی کلید نخورد. نیاز دولت احمدی‌نژاد به «پشتگرمی‌ها و حمایت‌های کرملین»، «منافع ملی» ایران و ایرانیان را با پرسش‌های جدی روبرو ساخته است. اتفاقات هفته‌های اخیر نیز نشان می‌دهد که کسی ضرورت چندانی برای ارائه‌ی «پاسخ» قانع‌کننده به افکار عمومی، قائل نیست. حتی در مورد «سهم ما از خزر».

25میلیونی

عضو جدید
اولا" منبعتون از تقسیم خزر؟!
دوما" نشست اون چند کشور بنا به اعلامشون در مورد همکاری اقتصادی هست نه تقسیم دریای خزر!

ثنا_980

عضو جدید
اولا" منبعتون از تقسیم خزر؟!
دوما" نشست اون چند کشور بنا به اعلامشون در مورد همکاری اقتصادی هست نه تقسیم دریای خزر!

1-منبع کاملا موثقه دوزو کلک و دروغ تو کارمون نیس مثل بعضیا
2-منبعت از اعلامشون در مورد همکاری اقتصادی
3- همکاری اقتصادی فقط برا اوناس که زود خر میشن مثل بعضیا
4-نتیجه اون همه سنگ روسیه رو به سینه زدن = روسیه پوزتونو زد
5-روسیه هم خوب از تو و اربابت سواری گرفت البته این از نظر عقلا قابل پیشبینی بود درست مثل کاری که چین باهاتون کرد ولی چه فایده شما که نمیفهمین چون نمیبینین
لجن جلو چشماتو پاک کن که یه کم ببینی

archi-tecture

عضو جدید
آجی دمت گرم حیف تنکسام تموم شده...وای بر ما بچه هامون تو کتاب تاریخ از این کارا احمدی مثل قرارداد ترکمنچای یاد می کنن...این خط اینم نشون

25میلیونی

عضو جدید
1-منبع کاملا موثقه دوزو کلک و دروغ تو کارمون نیس مثل بعضیا
2-منبعت از اعلامشون در مورد همکاری اقتصادی
3- همکاری اقتصادی فقط برا اوناس که زود خر میشن مثل بعضیا
4-نتیجه اون همه سنگ روسیه رو به سینه زدن = روسیه پوزتونو زد
5-روسیه هم خوب از تو و اربابت سواری گرفت البته این از نظر عقلا قابل پیشبینی بود درست مثل کاری که چین باهاتون کرد ولی چه فایده شما که نمیفهمین چون نمیبینین
لجن جلو چشماتو پاک کن که یه کم ببینی

اولا" بدون اهانت هم میشه بحث کرد !
دوما" ((يرژان عاشقبي‌اف اظهار داشت: در نشست غيررسمي سران چهار كشور منطقه در آكتائو مسايل مربوط به رژيم حقوقي درياي خزر و تقسيم بستر دريا مورد مذاكره قرار نخواهد گرفت.
وي افزود: مذاكره مسايل مربوط به رژيم حقوقي درياي خزر تنها در نشست پنج كشور ساحلي درياي خزر امكان‌پذير است. اين نشست روساي جمهوري چهار كشور منطقه به‌طور غيررسمي است و در آن مسايل مهم زياد ديگري مورد مذاكره قرار خواهد گرفت.
به گفته‌ عاشقبي‌اف، در اين نشست مسايلي از قبيل سفر آتي نورسلطان نظربايف به باكو، ساخت خط راه‌آهن در مسير قزاقستان ـ تركمنستان ـ ايران، ساخت خط لوله گاز به‌سوي چين و اجراي برخي طرح‌هاي مهم ديگر مورد مذاكره قرار خواهد گرفت.
گفتني است متكي ديروز در ديدار با سفير جديد قزاقستان اعلام كرده بود: برگزاري اين اجلاس برخلاف توافقات پنج كشور حاشيه درياي خزر است كه كليه مسائل درياي خزر بايستي با حضور تمامي كشورهاي ساحلي درياي خزر مطرح و تصميم‌گيري شود. ايران برگزاري اجلاس چهار كشور را عليه منافع خود تلقي مي‌نمايد. ))
منبع
سوما" هنوز مدرک تقسیم دریای خزر رو ندیدم!!!

archi-tecture

عضو جدید
25 میلیونی جان اگه فاش شه که پدر امسال شما در اومدهhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gif
همیشه قرارداد های ضایع بعد از تغییر حکومت مشخص میشه ...منتظر باش جیگر

archi-tecture

عضو جدید
من شمال بودم یه ساکن های شما می گفت سهم ایران 11 درصد شده(یک سال پیش) همین که ثنا گفته...بعدم گفت صنعت خاویار ایران هم نابود شد چون این پایین اصلا خاویار گیر نمی یاد مشابه این رو از یه دانشجوی منابع ظبیعی شنیدم

ثنا_980

عضو جدید
تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیگیره.....
توهین به بچه ها رو تو اول شروع کردی انتظار ادب نداشته باش، چون من با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم گرچه من هنوز توهین نکردم فقط داشتم شخصیتتونو توصیف میکردم
در ضمن همونجوری که گفتم این حرفا و آمارا مخصوص اوناییه که به هر کسی سواری میدن از نظز من منبعت موثق نیست

ثنا_980

عضو جدید
من شمال بودم یه ساکن های شما می گفت سهم ایران 11 درصد شده(یک سال پیش) همین که ثنا گفته...بعدم گفت صنعت خاویار ایران هم نابود شد چون این پایین اصلا خاویار گیر نمی یاد مشابه این رو از یه دانشجوی منابع ظبیعی شنیدم

آرچی جان کو گوش شنوا و چشم واقع بین :cool:

25میلیونی

عضو جدید

تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیگیره.....
توهین به بچه ها رو تو اول شروع کردی انتظار ادب نداشته باش، چون من با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم گرچه من هنوز توهین نکردم فقط داشتم شخصیتتونو توصیف میکردم
در ضمن همونجوری که گفتم این حرفا و آمارا مخصوص اوناییه که به هر کسی سواری میدن از نظز من منبعت موثق نیست

اینکه یه ساکن شمال اینجور گفته یا فلانی گفته برای بحث منطقی مناسب نیست!
اگه شما یه لینک از سایت های اصلاح طلب هم آوردید که به این موضوع اشاره کرده باشه من قبول دارم.
ثنای گرامی اگه من توضیح دادم برای این بود که چهار نفر میان تو این تاپیک فریب حرفای بی پایه و اساس رو نخورن.
وگرنه من امید بحث منطقی و علمی رو با دو-سه نفر اینجا داشتم که یا اخراج شدن یا کمتر فعالیت می کنن.
موفق باشید....

ثنا_980

عضو جدید
اینکه یه ساکن شمال اینجور گفته یا فلانی گفته برای بحث منطقی مناسب نیست!
اگه شما یه لینک از سایت های اصلاح طلب هم آوردید که به این موضوع اشاره کرده باشه من قبول دارم.
ثنای گرامی اگه من توضیح دادم برای این بود که چهار نفر میان تو این تاپیک فریب حرفای بی پایه و اساس رو نخورن.
وگرنه من امید بحث منطقی و علمی رو با دو-سه نفر اینجا داشتم که یا اخراج شدن یا کمتر فعالیت می کنن.
موفق باشید....

لازم نکرده به فکر هدایت بقیه باشی خودت یه کم با خودت خلوت کن به اشتباهای خودتون فکر کن
خدا عقل داده به بنده هاش، اگه هرکی یه کم از عقلش استفاده کنه کافیه که نه خودشو به لجن بکشونه نه بقیه رو مثل لجن ببینه مثل بعضیا
به سلامت

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
میان اخبار و حوادث رنگارنگ و بس غریب پس از 22 خرداد، یک خبر کوچک اما بسیار مهم، به حاشیه رفته است. بازی جدیدی که روس‌ها آن را بار دیگر آغازیده‌اند. بازی‌ای که واجد این مضمون است که حق ایران از خزر به اندازه‌ی طول مرزش با خزر، یعنی 11درصد منابع و پتانسیل‌های خزر است. این‌چنین هفته‌ی پیش، روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان را در کنار خود ‌نشاند تا در مورد همکاری‌های منطقه‌ای و موضوعات مشترک (طبیعتا" با محوریت خزر) به گفت‌وگو نشینند. و البته به‌گونه‌ای کاملا" غیرمترقبه، و حتی وهن‌آلود، دعوتی از تهران انجام نمی‌گیرد. اتفاق چنان تاسف‌بار و ناگوار است که حتی متکی وزیر امور خارجه احمدی‌نژاد را نیز به واکنش تند وامی‌دارد. اما آیا رخداد اخیر، دستپخت کسی جز دولت نهم است؟ دولت احمدی‌نژاد نیز در عمل، چونان ناظری منفعل، به اقدامات مسکو می‌نگرد. همراهی‌ها و پالس‌های سیاسی گاه و بیگاه تیم پوتین، در شرایط کنونی آن‌قدر واجد اهمیت ارزیابی شده که بر سر موارد «ناچیزی» چون حق مردم ایران از خزر، چالش خاصی کلید نخورد. نیاز دولت احمدی‌نژاد به «پشتگرمی‌ها و حمایت‌های کرملین»، «منافع ملی» ایران و ایرانیان را با پرسش‌های جدی روبرو ساخته است. اتفاقات هفته‌های اخیر نیز نشان می‌دهد که کسی ضرورت چندانی برای ارائه‌ی «پاسخ» قانع‌کننده به افکار عمومی، قائل نیست. حتی در مورد «سهم ما از خزر».
این امر و نهی روسها به ما طبیعی هست چون ما پاچه خوار هستیم و شدیم این تازه خوبه می دونید ما در مورد نرژی هسته ای چه باج هایی دادیم سرتون سوت می کشه ........
;)

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد خاویر ما از جملیه کشور های صادر کننده خاویار گنار گذاشته شدیم بنا به گفته وزیر بازرگانی اگه مطمئن نیستی یه زنگ به دفتر وزیر بزن ;)

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
آجی دمت گرم حیف تنکسام تموم شده...وای بر ما بچه هامون تو کتاب تاریخ از این کارا احمدی مثل قرارداد ترکمنچای یاد می کنن...این خط اینم نشون
زدی تو خال دقیقا همینطور خواهد بود...جوری میشه که همه به روح قاجار درود میفرستند:surprised:

archi-tecture

عضو جدید
این امر و نهی روسها به ما طبیعی هست چون ما پاچه خوار هستیم و شدیم این تازه خوبه می دونید ما در مورد نرژی هسته ای چه باج هایی دادیم سرتون سوت می کشه ........
;)
مرگ بر روسیه دادا مرگ بر روسیه;)

در مورد خاویر ما از جملیه کشور های صادر کننده خاویار گنار گذاشته شدیم بنا به گفته وزیر بازرگانی اگه مطمئن نیستی یه زنگ به دفتر وزیر بزن ;)
خاویار می خوایم چیکار دادا....کیلکا که ریخته برامون:biggrin:

زدی تو خال دقیقا همینطور خواهد بود...جوری میشه که همه به روح قاجار درود میفرستند:surprised:
مخصوصا آغا محمد خان موسسش:D تو این دوره زمونه هیچ کشوری از این کارایی که ما کردیم نمی کنه بخاطر گول زدن مردم سر هسته ای شدن ایران انقدر باج بدیم به روسیه واقعا:cry:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
خزر, خیلی وقت پیش به یغما رفته...!
فقط باید اتفاقی پیش بیاد که این قرارداد های ننگین, لو برن...!
یه روزی میرسه, که تو کتاب های تاریخ بچه های ما بجای, ترکمچای, از تاراج دریای خزر و خاک ایران توسط ا.ن مینویسند...!
به امید روزی که...!