خانمي چند سالته ؟چند تا خواستگار داري؟ اگر تو شرايطش بيفتي ديگه انقدر محكم ني گي " حتي اگر ..."
عزیزم 30 نه 40 نه اصلا 50 رو پر کردم حالا بازم باید پسر بزرگتر باشه
تعداد خواستگارا رو پرسیدی، خوب هر دختری بسته به شرایط خودش و خانوادش و ... همه جور خواستگار داره ولی بازم پسر باید بزرگتر باشه
ببین من حتی خواستگار همسنم (چند ماه بزرگتر بود) رو رد کردم ، چون به نظرم بچه می اومد. شاید واقعا بچه نبود ( گرچه در برخوردهاش با موضوعات بعضی مسائل رو سطحی می دید که نباید می دید) ولی من دیدگاهم این بود که چون فقط چند ماه از من بزرگتره ،بچه هست.
ببینین زن وقتی به 40 میرسه ، دیدگاهش به زندگی عوض میشه و چهره اش شکسته می شه (البته راه هایی هم هست که جلوگیری کنن از این مشکل) ولی مرد تازه در 40 سالگش جا افتاده میشه و قیافش بهتر میشه ، به اصطلاح قدیمیا ، تازه اول چل چلیش میشه
حالا خانم چین و چروک داره و ......
کسی رو هم میشناسم که سنش از وقت ازدواج گذشته ، ولی بازهم حاضر نشد با کسی که عاشقش بود ولی 3 سال ازش کوچکتر بود ، ازدواج کنه. دلیلش رو که ازش پرسیدم ، گفت دوست ندارم در آینده برگرده و بهم بگه تو از من بزرگتری یا خانوادش چیزی در این مورد بگن
همینطور سن که بالا بره ، زن زود شکسته میشه ولی مرد نه. اون زمانه که من میشم عین مامانش و آقا تازه یاد این می افتن که .......
در کل آقا ماهان ، من حاضرم تو خونه بابام بمونم(جای نرم و گرم و راحت رو از دست بدم که چی) ولی پسر باید بزرگتر باشه
منم با جامعه مشکل دارم ....چرا باید اقایون بزرگتر باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا ولش کن...بی خیال.......
رجوع شود به بالا
با بالاتر بودن سن زن،زن حالت مادر یا خواهر بزرگتر را پیدا کرده و مرد تابع زن میشود.و این مسئله اصلا برای مرد خوش آیند نیست که تابع زن بشود و چون این موضوع از اختیار مرد و زن خارج است و بصورت اتوماتیک این حالت ایجاد می شود اغلب باعث افسردگی و در پی آن عصبی شدن مرد و بروز درگیری میان زوجین می شود
واقعیتش آقا مرتضی حرف دل منو هم زدی، روم نشد بگم ولی کاملا درسته