خیلی خیلی اشاره ی خوب و به جایی بود
صحبتات درسته زینب جان
اما متوجه نشدم اینا رو چرا در جواب به حرفای من نوشتی ؟!
نکاتی که به ذهنم می رسه :
باور افراد جامعه اگه بود که بهش عمل می کردن ! باور چیزیه که بهش عمل می کنیم، اگه نه حرف که لقلقه ی زبونه ...
آدم تنوع طلب آشغال براش مرحله ی یک و دو نداره ! ازدواج و قبل و بعدش نداره . ازدواج برای اینا یه نقاب . اصن خودشونم قبل ازدواج می دونن که برای بعد ازدواج چه نقشه هایی کشیدن و برنامه دارن !
آره خب اینا یه درصد محدودی از جامعه هستن که بیمارن و صحبت ما آدمایی هستن با وضعیت نرمال و متعارف
در مورد بخش آخر صحبتات ، خب من خودم پیرو مکتب فکری ای هستم که توش خصوصیات روحی زنانه و مردانه تعریف می شه و قائل به تفاوت های بین دو جنس هست ( از این نظر شبیه تفکر سنتی هاست و تقریبا خیلی ها گارد می گیرن وقتی نظراتمو مطرح می کنم )
اما با این وجود نمی پسندم که بگیم تعهد و عشق و پایدار بودن رابطه خاص زن هست
به نظر من یه آدم سالم دنبال تعهد و عشق و رابطه پایدار هست
حالا چی باعث می شه درصد تعهد و این ها بین خانوما بیشتر باشه نسبت به آقایون؟ بر می گرده به سیستم تربیت و باور های عمومی جامعه + اینکه در کنارش قائل به تفاوت های روحی و شخصیتی زن و مرد هم هستم . ولی می خوام بگم
هر دو موثره
یه مرد سالم هم تعهد می خواد از همسرش و خودش هم متعهد می شه - حتی بدون اینکه چماق بالای سرش باشه !
جدای از این
نمی دونم بحث تعهد چرا باز شده این وسط
ولی خب اینو قبول دارم که
آدم سالم با تعهد مشکلی نداره !
منتها خیلی رک بهت بگم که خود من ( نمی شناسی منو ... اگه نه شاید یه خط هم در جواب کامنتم نمی نوشتی اگه روحیه ی خود منو می شناختی ... ) گاهی به قدری اذیت می شم و بقیه پا تو کفشم می کنن و حس می کنم ای بابا ! سر این مسئله ی ساده و شخصی به هزار نفر باید جواب پس بدم و ... که نخوام هم تمایل به یاغی شدن دارم !!! یعنی می گم به جهنم !
اینا تو ذهنم میاد ... من، با روحیات خاص خودم ...
اینجور مواقع با خودم فکر می کنم من اینم ، پس بقیه تکلیفشون چیه !؟؟!
شاید دلیل رفتار خیلی از جوونا هوس بازی نیست
خشمه ! اعتراضه ! استیصاله چون انتخاب دیگه ای ندارن !!!
ببین چقدر فرهنگ عوض شده ، حتی همون عرفی که تو ازش دم می زنی داره زیر و رو می شه ... بهتر بگم داره خراب می شه ! ( روند مثبتی من نمی بینم ... )
وقتی من یه موضع مشخص دارم (تقریبا حسم اینه مثل هم فکر می کنیم ) و 100% هم میدونم درسته منتها می بینم که دیگه جوابگو نیست ! یک درصد احتمال بده که از مسیرم برگردم ! نه چون غلطه ، چون مجبور شدم !!! حالا حساب کن من نوعی چقدر باید محکم باشم که سر جام وایستم - طعنه بشنوم !!! ( الان دیگه خاله خان باجی ها هم نسخه می پیچن ! ) اذیت بشم ، برچسب روم بخوره ، قضاوت بشم ( نمی دونی چه دردی داره وقتی می بینی یه نفر با ادعای اعتقادات بالا تو رو زیر سوال می بره بابت همون اعتقاداتی که خودش ازش دم می زنه !!! ... یعنی احساس می کنی دلت سوخته تا تهههههههههههههه ! اونم از نوع درجه 3 !!! ) اینا یه طرف ، خودتم بالاخره آدمی و سنگ نیستی دیگه ... کشش خودتم از اینور ... به نظرت این جنگ چقدر ادامه پیدا می کنه !؟ چقدر دووم میاره طرف ؟! چقدر تو این شرایط سخت امیدوار باقی می مونه ؟!
رک بهت بگم وقتی قیاس به نفس می کنم و حس و حال خودمو می سنجم می بینم ظرفیت پذیرش رابطه خارج از ازدواجو دارم از یه آشنایی ساده و تفکر باز تر که چیز معقول و مناسبی هم هست بگیر تا حتی خود هرزگی و از اون بدترش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاییدشون نمی کنم . ابدا" !
اما می خوام بگم درکشون می کنم ...
نمی دونم البته ...
شاید انقدری که من رنجیده شدم سر این جریانات کسی دیگه نرنجیده ... ( هر بار می گم دیگه سر تاپیکای اینجوری پست نزارم باز نمی دونم چرا میام و می نویسم ... هر چیم می گم یه کمم سبک نمی شم ! اگر برام مهم نبود و بی قید بودم که غم نداشتم خلاص ! الان نمی دونی چه حالیم ... ) شاید حرفای منو جور دیگه برداشت کنی ... نفهمی منو ... در هر صورت بحث این دوستمون و من این نیست که بی تعهد بشیم !( که اومدی برام از لزوم تعهد نوشتی ) بحث اینه که چرا اینجوری می شه !؟
که به نظر من فرضن بفهمیمم دردی دوا نمی شه !
مثکه باید اینجوری بشه اصن !!! ...
یه نکته ایم به استارتر تاپیک ، نظر یک روانشناس بود تو تهران با 10-12 سال سابقه ... و اطلاعات بالا ...
ایشون می گفت تعداد افرادی که می تونن اما نمی خوان بیشتره از اونایی که نمی تونن اما می خوان ازدواج کنن !!!
به نظر من تحقیقتو دو بخش کن
بخش اول باید ببینی چند نفر می خوان و شرایطش نیست - چند نفر شرایطشو دارن اما ترجیحشون رابطه های دیگه هست
مرحله ی بعد یکی از این دو گروه کیس استادی های تو میشن که اونا رو هم جداگانه بررسی کن ببین دلایلشون چیه
ضمنن بهتره چند تایی پرسش نامه درست کنی و تو یه فضای واقعی و نه مجازی بدی مردم پر کنن !!! ( حتی 30-40 تا هم جواب می ده ! کارتم دقیق و علمی می شه )
جامعه آماریت هم مشخص می شه ! مثلا بگو دانشجو های معماری دانشگاه فلان ! یا نه ، مثلا رنج سنی 22 تا 30 ، دانشجو یا ...