خیلی ببخشین که رک حرف می زنم ولی پسرا تا این سن از یه جهت درست میشن از جهت دیگه فکرای ناجور به سرشون میزنه وعملی هم می کنن وعهدی هم نمی فهمهاقایون 30 دخترا هم 22تا20
به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد با نظر شما تا حدودی موافق هستماقایون 30 دخترا هم 22تا20
من هم با شریف موافقم(عقل. درک. شعور)
ولی بهتره که برای پسر ها از 28 به بالا- دخترا هم 24-25 به بالا باشه
بالاخره یکی اومد و حرف حساب زد من هی تو اون یکی تاپیک و این یکی داد می زنم که سن مهم نیست کو حرف شنوابه نظر من سن عددي مهم نيست سني مهمه كه هردو طرف از لحاظ شعور اجتماعي درك فرهنگي موقعيت اقتصادي و...به حدي رسيده باشن كه بتونن يك خانواده خوب رو تشكيل بدن حالا اين اعدا د ميتونه 18 باشه ميتونه 28 يا 40 باشه مهم درك زندگيه يك زندگي مشترك 10 ساله كه دوادم عاقل و... با درك مسايل بالا باشن خيلي بهتر از يك زندگي 60 ساله هست كه نيميش به دعوا نيميش به رفع اختلاف سلايق شديد و...گذشته باشه
من هم با نظر شما کاملا موافق هستم واسه همین بایستی زود ازدواج کرد نه اینکه نگه داشت واسه وقتی که پیر میشی و قبل از اون هم چندین گناه کبیره مرتکب بشیبه نظر من سن خيلي هم مهمه
آخه هر چي سن براي هر دو تاشون بره بالاتر امكان اشتباه(گناه) بيشتر مي شه
به خصوص براي پسرا
آخه احتياجايي پيدا مي كنن كه زن داشته باشن ، بهتره
براي دخترا هم همين طور
كه مثلا 25 براي پسر و 20 براي دختر![]()
منم ميگم حرف شنوا ديگه پيدا نميشه ولي گوش شنوا چرا هستبالاخره یکی اومد و حرف حساب زد من هی تو اون یکی تاپیک و این یکی داد می زنم که سن مهم نیست کو حرف شنوا
این کاملا درسته ، نباید از نظر فرهنگی با هم اختلاف داشته باشن وگرنه زندگی جهنم میشه.نکته دیگه دخترهای تهرانی شوهر شهرستانی نکنند پسرهای شهر بزرگ نیز از شهر کوچک زن نگیرند یعنی توازن رو رعایت کنیدتا از نظر فرهنگی گرفتار نشید ! هیچ کس از طریق ازداواج دچار ارتقاء رتبه و شان اجتماعی نمیشه فکر نکنید عروس فلانی شدن یا داماد فلان قلی خان شدن امتیاز داره خدا را در نظر بگیرید هدف از ازداواج را آرامش و راحتی خیال است نه چیز دیگر
آقایون مگه بیکارن که ازدواج کنن ؟؟؟؟؟
آقایون هیچوقت دخترا هم 18 سالگی . البته اگه پسر خامی رو گیر بیارن که بتوننن مخشو بزنن![]()
به نظر من سن عددي مهم نيست سني مهمه كه هردو طرف از لحاظ شعور اجتماعي درك فرهنگي موقعيت اقتصادي و...به حدي رسيده باشن كه بتونن يك خانواده خوب رو تشكيل بدن حالا اين اعدا د ميتونه 18 باشه ميتونه 28 يا 40 باشه مهم درك زندگيه يك زندگي مشترك 10 ساله كه دوادم عاقل و... با درك مسايل بالا باشن خيلي بهتر از يك زندگي 60 ساله هست كه نيميش به دعوا نيميش به رفع اختلاف سلايق شديد و...گذشته باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سن مناسب برای ازدواج | گفتگوی آزاد | 45 | |
A | عطر مناسب برای سن شما | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
سن مناسب استفاده از کرمهای ضد چروک | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سن ازدواج در کشور به 40 سال رسید | گفتگوی آزاد | 112 | |
![]() |
مجرد بودن به چه قیمتی؟؟ _ بالا رفتن سن ازدواج و مشکلات فرارو _ --- بحث آزاد --- | گفتگوی آزاد | 51 |