سنگ صبور

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آیا تا بحال سنگ صبور کسانی از دور و نزدیک بوده اید؟

راههای سنگ صبور بودن چیه؟

یک انسان تا کجا قابل تحمل هست؟

نتیجه سنگ صبور شدن چیه؟ ( اگه متقابل باشه)

با تشکر از دوستانی که تو این بحث شرکت میکنند و جواب مینویسند.

eye to eye

عضو جدید
بله خیلی وقتا بودم.چون کلا خوب گوش میکنم و دخالت نمیکنم همیشه سنگ صبور خیلیا بودم.حتی تو همین باشگاه.ولی بیشتر از همه سنگ صبور همسرمم

• Like
واکنش ها: ayja

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
بودم بدجورم بودم.......فک کنم اگه وقتی یکی دل پری داره بتونین سکوت کنین تا کامل حرفاشو بزنه و خودشو خالی کنه سنگ صبور خوبی هستین.....خیلی وقتا اصلا نیازی به راهنمایی هم نیست همین که گوش بدین خوبه!!!

AVINA

عضو جدید
من نه
خیلی کم
چون سعی نمیکنم کسی رو به این واسطه وابسته خودم کنم...اصولا کسی که به نهایت درد میرسه زندگیشو میریزه بیرون...نمیخوام بعدا با دیدن من حس کنه منم زندگیشو میدونم
خیلی وقتا اتفاقای گذشته بهتره که از یاد برن...از یاد خودت میره اما از یاد سنگ صبورت نه

• Like

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله خيلي پيش اومده
وقتي يه نفر واسه آدم دردو دل ميكنه پس بين اين همه آدم ما را محرم اسرار خودش دونسته پس اولين اصل رازداري هست
و اما اينكه ابتدا سكوت كنيم تا تمام حرفاش و دلنگرانيهاشو بزنه و بعد اگر در توانمون بود تا حد امكان كمكش كنيم و اگر كه نه با حرفامون بهش آرامش بديم
وقتي دو نفر متقابلا سنگ صبور هم باشن يه پيوند دوستي خيلي محكمي بوجود مياد كه به هيچ طريق از بين نميره

• Like

sahar arch

عضو جدید
منم همیشه سنگ صبورم.اما بعضی وقتا به این نتیجه میرسم که کارم اشتباه.با نظر AVINA موافقم.وقتی سنگ صبور میشی طرف وابسته میشه.این اصلا خوب نیست.

m00nlight

عضو جدید
من هم سنگ صبورم هم سنگ صبور دارم.... هم خوبه وهم بده!!! اما خوبیبش به بدیش می ارزه ...
ولی مهم تر از همه اینه که چه کسیو بعنوان سنگ صبور انتخاب کنیم.... هر سنگ صبوری قابل اعتماد نیست...................................................................

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاپیک آپ
مشابه این تاپیک رو میزنن و ادامه ماجرا