سمینار و پایان نامه با هم چه فرقی دارن؟؟

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان.

من فارغ التحصیل مکانیک هستم،ارشد هم قبولم.

چند تا سوال داشتم خدمتتون:

سمینار چیه؟چه کارا باید براش انجام بدیم؟شبیه پروژه هست؟باید کنفرانس بدیم؟واسه ترم آخره؟

پایان نامه چه فرقی با سمینار داره؟

موضوع پایان نامه رو از کی باید دنبالش رفت؟از همون اول دانشگاه برم دنبال موضوع خوبه؟

اگه میشه این سوالا رو برام روشن کنین اگه هم خواستین توضیح اضافه بدین،ممنون میشم.:gol::gol::gol:

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

سمینار چیه؟چه کارا باید براش انجام بدیم؟شبیه پروژه هست؟باید کنفرانس بدیم؟واسه ترم آخره؟

موضوع پایان نامه رو از کی باید دنبالش رفت؟از همون اول دانشگاه برم دنبال موضوع خوبه؟

اگه میشه این سوالا رو برام روشن کنین اگه هم خواستین توضیح اضافه بدین،ممنون میشم.:gol::gol::gol:

سمينار كارايي كه راجع به اون موضوع صورت گرفته را درمياريم. معمولا ترم 2 پاس ميشه( كنفرانس آخر ترم) صرفا تحقيقه.
و معمولا پايان نامه ادامه سمينار و با همون استاد برداشته ميشه.

آخر ترم 1 بايد استادت رو پيدا كني تا به مشكل نخوري.

منم اين ترم ميرم ارشد از بقيه شنيدم.

karimieng

عضو جدید
من ترم 3 ارشد مکانیکم ترم قبل سمینار داشتم
سمینار روش های نوشتن پروپوزال و پایان نامه و در نهایت روش ارائه اون رو در جلسه دفاع کار میکنید.

انیشتن

عضو جدید
من ترم 3 ارشد مکانیکم ترم قبل سمینار داشتم
سمینار روش های نوشتن پروپوزال و پایان نامه و در نهایت روش ارائه اون رو در جلسه دفاع کار میکنید.
من ترم اول ارشدسمینارداشتیم چند مرحله داشت ابتداموضوع پایان نامه مشخص می شه بعد برسی ده ژورنال بعدش بررسی ده تاکنفرانس بعدش ترجمه ده تامقاله مربوط با پایان نامه وسپس نوشتن سمینار وروش کاری که از مهر برا پایان نامه انجامدادیم بعدش نوشتن دوتا پروپوزال یکی روز سمیناردادن وفاع کردن از آن وسمینار تموم میشه وپروپوزال دیگه به استادراهنماتاببره جلسه گروه.;)

انیشتن

عضو جدید
سلام دوستان.

الان که تابستوون نرم افزارمتمتیکا ومتلب یادبگیر با انسیس براتحلیلها فرصت خوبیه کلاس مقاله نویسی هم برو.

87682111

عضو جدید
من ترم اول ارشدسمینارداشتیم چند مرحله داشت ابتداموضوع پایان نامه مشخص می شه بعد برسی ده ژورنال بعدش بررسی ده تاکنفرانس بعدش ترجمه ده تامقاله مربوط با پایان نامه وسپس نوشتن سمینار وروش کاری که از مهر برا پایان نامه انجامدادیم بعدش نوشتن دوتا پروپوزال یکی روز سمیناردادن وفاع کردن از آن وسمینار تموم میشه وپروپوزال دیگه به استادراهنماتاببره جلسه گروه.;)
ممنون از شما بابت اطلاعاتی که دادید.
شما در کل به نظرتون ترم 1 سمینار گرفتن خوبه یا نه؟ با توجه به اینکه تازه وارد دانشگاه میشیم و استادا رو هم درست نمی شناسیم.
در ضمن موضوع پایان نامه رو چه جوری مشخص می کنیم؟ بعد استاد راهنمای پایان نامه همون استاد سمیناره؟
ببخشید سوالا زیاد شد.

انیشتن

عضو جدید
شما در کل به نظرتون ترم 1 سمینار گرفتن خوبه یا نه؟ با توجه به اینکه تازه وارد دانشگاه میشیم و استادا رو هم درست نمی شناسیم.
در ضمن موضوع پایان نامه رو چه جوری مشخص می کنیم؟ بعد استاد راهنمای پایان نامه همون استاد سمیناره؟
ببخشید سوالا زیاد شد.
سلام خواهش میکنم سمینار دادن دل بخواهی نیس ترم لول دانشگاه خودش انتخاب واحد میکنه دانشگاه ماسمینارترم اول میدم هر کارامیرکبیر کنه دانشگاه ماهمتقلیدمیکنه.نه استادسمینار یکی هس ولی برا سمینار کارکردن موضوعی بایس باشه که موضوع پایان نامه باشه واستادراهنماترم اول بایس انتخاب بشه چون سمینار داشتیم.چون برا استادسمینار بایس فرمی که بهش میدم همراه با گزارش سمینار استادراهنمای انتخاب شده مشخص باشه بنظرمن که سمینارترم اول بهتره چون باروش گشتن سرچ وکلا اینا آشنامیشین بهتر ومقاله میخونین خیلی بهتره.از الان دنبالش باشین هم نتایج شهریور اومد میرین توهمون دانشگاه سایتش اساتید روآمارشونودرمیارین تحقیق میکنین روز ثبت نام یک سرس هم بهشون میزنین که اسمتونویادداشت کنن که استاد خوبو زود برمیدارن.

انیشتن

عضو جدید
بایس زرنگ باشین فاصله نتایج تا ثبت نام یک هفته هس تواین چندروز آمارشونودرمیارین تازه آدرس خوابگاه هم تلفنشوزود گیر میارین که خوابگاه رزروکنین چون تموم میشه زود ممکنه داخل دانشگاه ندن کلی پول براخوابگاه بیرون بدین از بچه های اون دانشگاه هم تحقیق کنین .

Asghar_

عضو جدید
سلام خواهش میکنم سمینار دادن دل بخواهی نیس ترم لول دانشگاه خودش انتخاب واحد میکنه دانشگاه ماسمینارترم اول میدم هر کارامیرکبیر کنه دانشگاه ماهمتقلیدمیکنه.نه استادسمینار یکی هس ولی برا سمینار کارکردن موضوعی بایس باشه که موضوع پایان نامه باشه واستادراهنماترم اول بایس انتخاب بشه چون سمینار داشتیم.چون برا استادسمینار بایس فرمی که بهش میدم همراه با گزارش سمینار استادراهنمای انتخاب شده مشخص باشه بنظرمن که سمینارترم اول بهتره چون باروش گشتن سرچ وکلا اینا آشنامیشین بهتر ومقاله میخونین خیلی بهتره.از الان دنبالش باشین هم نتایج شهریور اومد میرین توهمون دانشگاه سایتش اساتید روآمارشونودرمیارین تحقیق میکنین روز ثبت نام یک سرس هم بهشون میزنین که اسمتونویادداشت کنن که استاد خوبو زود برمیدارن.

بایس زرنگ باشین فاصله نتایج تا ثبت نام یک هفته هس تواین چندروز آمارشونودرمیارین تازه آدرس خوابگاه هم تلفنشوزود گیر میارین که خوابگاه رزروکنین چون تموم میشه زود ممکنه داخل دانشگاه ندن کلی پول براخوابگاه بیرون بدین از بچه های اون دانشگاه هم تحقیق کنین .

واقعا ممنون از توضیحاتتون،خیلی ممنون.باز اگه نکات دیگری هم بود لطف کنین بگین.

من یه سوال داشتم:
چطوری مخ استاد رو بزنیم؟؟مگه میشه همینطوری اسم ما رو بنویسه؟؟؟یعنی هر کی زودتر رفت و گفت رو قبول میکنه؟؟؟

انیشتن

عضو جدید
نگران نباشین دانشگاه برین حله همه چی یادمیگیرین.فقط اینکه زبانتون روقوی کنین ونرم افزارمتلب رو.المان محدود همش متلب من که سختی کشیدم براش.

انیشتن

عضو جدید
واقعا ممنون از توضیحاتتون،خیلی ممنون.باز اگه نکات دیگری هم بود لطف کنین بگین.

من یه سوال داشتم:
چطوری مخ استاد رو بزنیم؟؟مگه میشه همینطوری اسم ما رو بنویسه؟؟؟یعنی هر کی زودتر رفت و گفت رو قبول میکنه؟؟؟
اساتید روکه آمارشونودراوردین پیش همشون برین از طرز بیانشون میفهمین چطور استادیه درضمن وقتی پیشه یک استادمیرین به استاد بعدی نمیگین رفتین شب باخودتون فک می کنین میرین اسمتونو بنویسه .ویک نکته بسیارممممممممممممممممممهههههههههم اینکه با استادی که برمیدارین این نکات رو توجه کنین:
ا.زمینه کاریشوخوستون اومدن از زمینه کاری
2-صبوربودن استادوخوش اخلاق بودن
3-معتبر بودنش در کنفرانس ها
4-گرند داشتن یعنی اینکه هر کنفرانس یا مقاله در ژوزنال چاپ نشه پولیه واستا داز گرندخودش استفاده میکنه اگه استاد گرندنداشته باشه هرجاشرکت کنین بایس خودتون پول بدین
5-از بچه های ترم بالایی بپرسین این استاد توکنفراس که شرکت میکنن پولشو اول به دانشجو میده یا اول اونامیدن؟چون استادایی که خسیسن گرند دارن ولی برادانشجوهاخرج نمیکنن دانشجوی بدبخت مثه من که متاسفانه بااستادی برداشتم که پول نمیده وگرند داره ،بایس بعدفارغ التحصیلی بگیره پولشو که شاید اصلاندن.وضرمیکنین

انیشتن

عضو جدید
نکته 5ام خیلی مهمه هم اتاقیام 30تامقاله وکنفرانس دارن منه بدبخت که یک مقاله دادم 6تامونده رودستم براکنفرانس تهران140تومن دادم استادم ندادآموزش هم رفتم گفتن استادت بایس میداد.الان نمیتونم حتی کنفرانس شرکت کنم.

ali-gold

کاربر فعال
اساتید روکه آمارشونودراوردین پیش همشون برین از طرز بیانشون میفهمین چطور استادیه درضمن وقتی پیشه یک استادمیرین به استاد بعدی نمیگین رفتین شب باخودتون فک می کنین میرین اسمتونو بنویسه .ویک نکته بسیارممممممممممممممممممهههههههههم اینکه با استادی که برمیدارین این نکات رو توجه کنین:
ا.زمینه کاریشوخوستون اومدن از زمینه کاری
2-صبوربودن استادوخوش اخلاق بودن
3-معتبر بودنش در کنفرانس ها
4-گرند داشتن یعنی اینکه هر کنفرانس یا مقاله در ژوزنال چاپ نشه پولیه واستا داز گرندخودش استفاده میکنه اگه استاد گرندنداشته باشه هرجاشرکت کنین بایس خودتون پول بدین
5-از بچه های ترم بالایی بپرسین این استاد توکنفراس که شرکت میکنن پولشو اول به دانشجو میده یا اول اونامیدن؟چون استادایی که خسیسن گرند دارن ولی برادانشجوهاخرج نمیکنن دانشجوی بدبخت مثه من که متاسفانه بااستادی برداشتم که پول نمیده وگرند داره ،بایس بعدفارغ التحصیلی بگیره پولشو که شاید اصلاندن.وضرمیکنین

سلام ممنون.

زمینه کاری استاد رو از کجا بفهمیم؟؟

یعنی میشه تک تک استادا رو تو آن یه هفته گیر آورد و با ترم بالایی ها مشورت کرد؟؟به نظرم اجرا شدن حرفتون سخت باشه..ممنون میشم بیشتر توضیح بدین..

karimieng

عضو جدید
ببخشید سوالا زیاد شد.

بهتره ترم 2 یا 3 بگیری
موضوع پایان نامه هم ترم 2 به بعد با توجه به درس هائی و گرایشی که انتخاب مبکنی باید انتخاب کنی که البته کار راحتی نیست من خودم درگیرشم
موفق باشی

Asghar_

عضو جدید
بهتره ترم 2 یا 3 بگیری
موضوع پایان نامه هم ترم 2 به بعد با توجه به درس هائی و گرایشی که انتخاب مبکنی باید انتخاب کنی که البته کار راحتی نیست من خودم درگیرشم
موفق باشی

سلام،آخر نفهمیدیم کی بگیریم بهتره،انیشتن گفت که بهتره ترم اول بگیریم چون با مقاله و مقاله نویسی آشنا میشیم.
شما دلیلتون چیه؟؟
من از سیالات میخوام برم طراحی کاربردی گرایش جامدات،گرایشم معلومه چون فقط همینو زدم و خواهم زد(مثل این که یه سری از دانشگاه ها بعد ترم دو باید گرایشت رو مشخص کنی،ولی مثلا دانشگاه بوعلی مکانیک جامدات داره).،برای من چطوری پیشنهاد میکنین؟ممنون میشم که راهنمایی کنین:gol::gol::gol:

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام دوستان.

من سوال داشتم.میخواستم بگم که پایان نامه رو حداکثر چقدر وقت داریم تا تموم کنیم؟یعنی از موقع برداشتن پایان نامه چقدر وقت داریم تا تموم کنیم؟؟یه ترم وقت داریم؟؟.یه ترم که خیلی کمه!!

در مورد قوانین جدید ارشد خبر دارین که چند ترمه باید تموم کنیم؟؟برای روزانه

پایان نامه میگن خیلی وقت گیره،:cry:اگه همه واحدا رو پاس کنی ولی گیر پایان نامه بشیم و بیشتر از 4 ترم بشیم چی میشه؟؟:cry:

انیشتن

عضو جدید
هرکنفرانس ویاژورنال که شرکت میکنین هزینه داره فقط مقاله آی اس آی هزینه نداره.اابتدا کنفرانس یاهر مجله که سرچ کنین تاریخ های مهم داره ا- زمان پذیرش چکیده
2- زمان مهلت فول پی پر یاکله مقاله
3-پرداحت هزینه(استادگرند داشته باشه یعنی تودانشگاه بهش عابربانکی میده توش پوله به ازای هر دانشجوی ارشدکه برمیداره این گرند هزینه جانبی مثل شرکت درکنفرانس یا چاپ درمجلات هست که پولی هستن.اگه استاداستادخوبی باشه از همون اول میگه شما در کنفرانس شرکت کردین آقای فلانی بیا این هزینه برو پرداخت کن که از جیبت خرج نشه واگه استاد خسیسی باشه از همون اول میگه آقای فلانی من پولی ندارم خودت هزینه رو پرداخت کن .ودراین صورت خودت پول وپرداخت میکنی میری بعدش یک فرم از معاونت پژوهشی میگیری استادت امضامیکنه بعدش وقتی مقالت چاپ شد کپیش بافیشه پرداختی با اون فرم ضمیمه میشه میبری معاونت پژوهشی بعدفارغ التحصیلی بهت میدن یا اگه آموزش نخواد نمی دن یا اگه بدن نصفشو میدندرهرصورت ضرره .چراضرره؟چون تومیخوای تودوسال دلت بخواد کنفرانس شرکت کنی تو مجله چاپ کنی مقاله هاتواگه قرار باشه استاد نده یک میلیون بایس خرج کنی دیگه خودت بایس پول بدی)

4-برگزاری کنفرانس که یا به صورت سخنرانی یا پوستر یا چاپ در مجلاتاجرامیشه بستگی به کیفیت مقاله داره.اگه در مجلات می فرستسن فقط چاپ میشه برگزاری نداره.
امیدوارم فهمیده باشید
درضمن بایس یک کنفرانس یامقاله بدید چرا؟چون پایان نمره از 19 دربعضی دانشگاه ها از 18 هست دونمره یا یک نمره دیگه مال مقاله داشتنه یا کنفرانس داشتنه که هر کدوم 0.5نمره داره بایس از پایان نامه باشه حواست باشه اگه ببینن از پایان نامه نیس بهت نمره نمیدن.سعی کن مقاله هایی که میفرستی ابتدااز پایان نامه باشه .مثلا توپایان نامه 4مدل کار کردی یک مدلشم مقاله بشه کافیه که 0.5 نمره بگیری
بخشنامه جدید اومده ارشدبایس 4ترمه تمام شه وگرنه ترم 5 پول شبانه میگیرن.
وافرادی که 6ترمه بشن حقه شرکت درآزمون دکتری روندارن

ali_pishtaz

عضو جدید
هرکنفرانس ویاژورنال که شرکت میکنین هزینه داره فقط مقاله آی اس آی هزینه نداره.اابتدا کنفرانس یاهر مجله که سرچ کنین تاریخ های مهم داره ا- زمان پذیرش چکیده....

سلام،ممنون،اطلاعات جامع و کامل و مفیدی بود،خیلی ممنون.من چند تا سوال دارم،اگه جواب بدین خیلی کمکم کردین:

برای چاپ یه مقاله اول چکیده رو باید بفرستیم؟؟بعد که اکسپت شد کاملشو میفرستیم دیگه؟

برای ژورنالهای داخلی ارزش داره مقالمونو بفرستیم؟؟نمیشه یه مقاله رو هم به ژوررنال داخلی بفرستیم و هم زورنال خارجی؟؟

کلا کنفرانس داخلی و خارجی چه زمانهای برگزار میشه؟از کجا باید اطلاع پیدا کنیم،و اینکه این کنفرانسها کلی آدم توش هست یا فقط یه تعدادی اساتید؟؟؟

hasan_w

اخراجی موقت
[FONT=&quot]سلام،ممنون،سایتی برای مشخص شدن تاریخ کنفرانس های داخلی رو نداره؟؟کنفرانس های خارجی هم اگه لینکی دارین بدین ممنون میشم.[/FONT]

بعد یه سوال ما که میخوام مقالمونو بفرستیم،بالاخره باید هرینه کنیم،از کجا بفهمیم ژورنال مورد نظر مقالمونو چاپ میکنن؟؟؟اگه چاپ نکنن که پولمون به فنا میره!!!آقا انیشتن در این باره هم یه توضیحاتی بدین،یاحق

samane456

اخراجی موقت
سلام بر همگی،خیلی خوب و خیلی جالب و خیلی مفید و سودمند ممنون انیشتن خانم:)

من الان یه سوال به ذهنم رسیده،این مقاله نویسی مگه چه خرجی داره که این ژورنالها از ما باید بگیرن؟؟فقط بابت چاپ مقاله پول میگیرن؟؟یا چیزای دیگم هست؟؟

همه کارا رو که خودمون انجام میدیم.چرا پس ژورنال ISI پول نمیگیره؟؟
اگه یه مقاله اکسپت بشه،کلا هر مقاله ای حدودا چقدر خرجش میشه که تا چاپش کنیم؟؟یه مقدار توضیح بدین ممنون میشم.
:)

آخرین ویرایش:

87682111

عضو جدید
[SIZE=2.5]
این مطالب رو از انجمن علمی نخبه های ایران برداشت کردم:

توصیه‌های مهم در انجام سمینار:

• هفته‌ای یک بار استاد راهنمای خود را ملاقات کنید و گزارش پیشرفت ارائه کنید. بر اساس قانون، دانشجو موظف است هر دو ماه يك گزارش پيشرفت كار نيز به دانشكده ارائه كند.​

• وقت زیادی بر روی مطالعه سابقه تحقیق قرار دهید. این کار به شما کمک می‌کند تا راه خود را بهتر انتخاب کنید، از تجربه دیگران بهره ببرید و از دوباره کاری پرهیز کنید. برای این منظور در کتابها، مقالات چاپ شده در مجلات، مقالات چاپ شده در مجموعه مقالات کنفرانس، گزارش‌های تحقیق و . . . جستجو کنید.
  • تمام مطالبی را که تهیه می‌کنید شماره گذاری کنید تا بعدا در فهرست مطالب از آن کمک بگیرید. در هنگام تهیه گزارش نهایی باید مرجع تمامی شکل‌ها، جدول‌ها، نمودارها و مطالب خاص را در همان محل ذکر کنید و در فهرست مطالبی که در انتهای گزارش آورده‌اید منابع را با فرمت مصوب دانشگاه لیست کنید. مقالات تهیه شده را به استاد راهنمای خود ارائه دهید و نظر ایشان را در بهبود روند مطالعه تاریخچه جویا شوید.
  • در اولین زمان ممکن فصل‌بندی سمینار خود را به استاد راهنما پیشنهاد و پس از انجام اصلاحات مکتوب کنید. این کار به انجام تحقیق شما نظم و انظباط می‌دهد.
  • برای اثبات صحت آنچه در تحقیق خود به آن می‌رسید فکری بکنید. چرا که باید نتایج تحقیق خود را با داده‌های واقعی و یا یک مدل بجز مدل خود مقایسه کنید.
  • چند کتاب در مورد شیوه نگارش و ادبیات گزارش نویسی مطالعه کنید. رعایت موارد دستوری نگارش سمینار را دست کم نگیرید. در این وب سایت مطالبی در این زمینه آمده است. حتماً آنها را مطالعه کنید.
  • در تایپ گزارش خود نکات تایپ را رعایت کنید. این نکات در هیچ مدرسه و یا دانشگاهی تدریس نمی‌شود! اما شما باید از آن اطلاع داشته باشید. نکات درج شده در این وب سایت می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.
[/SIZE]

87682111

عضو جدید
[SIZE=2.5]توصیه‌هایی برای تدوین سمینار:

1- چكيده فرمت استاندارد داشته باشد (يعني شامل يك پاراگراف بوده ولي بيان كند مشكل چه بوده، به چه روشي مشكل حل شده و به صورتي شفاف و روشن بگويد به چه نتايجي رسيده است و از زمان گذشته ساده استفاده شده باشد).
2- الگوی مقدمه را رعایت کنید.
3- فصل اول سمینار به روش تحقیق اختصاص یابد. شامل:
خلاصه طرح: (مسئله، هدف از اجراء ضرورت انجام طرح)
سوابق مربوط (سابقه تحقيقات، نتايج به دست آمده در داخل و خارج از کشور و نظرات علمي موجود در مقالات و پروژه های اخیر درباره موضوع تحقيق)
نوع کار تحقيقاتي
بیان مساله و پرسش اصلی (ابعاد مساله، معرفي دقيق مساله، فرضیات، جنبه هاي مجهول، متغيرها، پرسشها و منظور تحقيق)
اهداف تحقيق (شامل اهداف علمي، کاربردي، ضرورتهاي انجام تحقيق و بهره وران)
روش کار (نوع روش تحقیق، روش گردآوری اطلاعات، ابزار گردآوری اطلاعات و روش تجزیه و تحلیل اطلاعات)
4- فصل دوم به ادبیات تحقیق اختصاص یابد (سابقه کارهای انجام شده در زمینه سمینار شما)
5- در شکل‌ها عبارت‌های انگلیسی استفاده نشده باشد. در صورت نیاز حتی آنها را ترجمه کنید.
6- در جداول فارسی ستون اول از راست شروع می‌شود.
7- در بخش نتیجه‌گیری، نتایج کار خود را با یک مقدمه کوتاه (یک پاراگراف) و فهرست وار بیان کنید. همچنین در بخش نتيجه گيري، نتايج خود دانشجو باشد و در سمینار به آن نتايج رسيده باشد.
8- توصيه در بخش توصيه براي آينده، توصيه‌هايي براي دانشجويان آينده باشد كه چگونه اين تحقيق را ادامه دهند و يا با چه روش‌هاي ديگري اين كار را انجام دهند. بخش توصيه براي آينده كه در انتهاي گزارش است، توصيه‌هاي شما به صنعت نيست! بلكه توصيه شما به دانشجويان براي تحقيق‌هاي بعدي است
9- شكل‌ها از كيفيت خوبي برخوردار باشند و عبارات داخل شكل‌ها تماماً به فارسي تبديل شوند.
10- اشكال نگارشي و تايپي نداشته باشد.
11- شيوه مرجع دادن و فهرست منابع مطابق استاندارد دانشگاه باشد.
12- مرجع‌ها معتبر باشند (مثلا به جزوه درسي، گزارش كارآموزي و مواردي از اين قبيل استناد نكند). همچنين فرمت آن چك شود.
13- چكيده انگليسي روان و صحيح باشد و البته با چكيده فارسي مطابقت داشته باشد.
[/SIZE]

انیشتن

عضو جدید
نانا

نانا

سلام بر همگی،خیلی خوب و خیلی جالب و خیلی مفید و سودمند ممنون انیشتن خانم:)

من الان یه سوال به ذهنم رسیده،این مقاله نویسی مگه چه خرجی داره که این ژورنالها از ما باید بگیرن؟؟فقط بابت چاپ مقاله پول میگیرن؟؟یا چیزای دیگم هست؟؟

همه کارا رو که خودمون انجام میدیم.چرا پس ژورنال ISI پول نمیگیره؟؟
اگه یه مقاله اکسپت بشه،کلا هر مقاله ای حدودا چقدر خرجش میشه که تا چاپش کنیم؟؟یه مقدار توضیح بدین ممنون میشم.
:)

مقاله توژورنال 200 تا300 تومن هس.کنفراس 100تومن به بالاهس در ضمن ژورنالی بفرستین impact factorش بالا باشه همون رنکین ژورناله 4 و5 و3.5 به بالا باشه معتبرتره.موقعی که اکسپت شدکل مقاله پول بایس بریزین.
واما ازکجابفهمیم تاریخ کنفرانس ها به سایت سیویلیکامراجعه کنید تاریخ کنفرانس داخلی وخارجی روداره.
2013-07-26_223003.jpg

آخرین ویرایش:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقاله توژورنال 200 تا300 تومن هس.کنفراس 100تومن به بالاهس در ضمن ژورنالی بفرستین impact factorش بالا باشه همون رنکین ژورناله 4 و5 و3.5 به بالا باشه معتبرتره.موقعی که اکسپت شدکل مقاله پول بایس بریزین.
واما ازکجابفهمیم تاریخ کنفرانس ها به سایت سیویلیکامراجعه کنید تاریخ کنفرانس داخلی وخارجی روداره.
مشاهده پیوست 161825

جاااان؟ Impact Factorش 3.5 به بالا باشه؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله چیه شده مگه؟
دومین یا سومین ژورنال قوی کامپیوتر IEEE Micro هست که IFش یه خورده هم کمتر از 2.5 هست. بعد از اون هم چند تا داریم بین 1 تا 2.
10تای برتر مکانیک رو هم نگاه کردم فقط 4تاش IFش بیشتر از 3 هست و فقط یکی بیشتر از 5 که عمراً کسی از ایران تونسته باشه چیزی تووش چاپ برسونه.

انیشتن

عضو جدید
دومین یا سومین ژورنال قوی کامپیوتر IEEE Micro هست که IFش یه خورده هم کمتر از 2.5 هست. بعد از اون هم چند تا داریم بین 1 تا 2.
10تای برتر مکانیک رو هم نگاه کردم فقط 4تاش IFش بیشتر از 3 هست و فقط یکی بیشتر از 5 که عمراً کسی از ایران تونسته باشه چیزی تووش چاپ برسونه.
بالاخره بایس زیادبگردی توبالاترین ضریب تاثیر بفرستی برا ادامه تحصیل برای خارج کشور مهمه.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره بایس زیادبگردی توبالاترین ضریب تاثیر بفرستی برا ادامه تحصیل برای خارج کشور مهمه.
اینی که شما می‌فرمایید رو می‌دونم. من اندک تجربه‌ای توو این زمینه دارم و میدونم چه خبره. Scientia Iranica که تنها ژورنال خارجی هست که در ایران و زیر نظر شریف چاپ میشه، IFش 0.35 هست، باز هر سال تعداد معدودی می‌تونند تووش مقاله چاپ کنند. الان Publication بهترین استادهای مکانیک رو نگاه می‌کردم، از سال 2010 به بعد مقاله‌هاشون همش توو ژورنال‌هایی که IFشون خیلی کمتر از 2 هست چاپ شده.
http://www.mech.sharif.ir/web/mechfa/20
دیگه از یه دانشجوی عادی چه انتظاری میشه داشت.
شما باید یه تحول اساسی توو علم انجام داده باشی که مقاله‌ت رو توو ژورنال‌های بالای 3 پذیرش شه. حتی تا اسم یه استاد خفن توو مقاله نباشه این جور جاها اصلاً نمی‌خونن. و این کار توو ایران غیرممکن نیست ولی خیلی بعیده.

samane456

اخراجی موقت
سلامی دوباره.

impact factor یه ژورنال رو از کجا میشه فهمید؟

ژورنال خارجی که تو ایران هست و واسه شریف هس برای فقط برای مقالات ISI هم هست؟؟

بالا