سلام بدجوری گیر کردم کمکم کنید پایان ناممو تموم کنم

@sevd

عضو جدید
موضوع پایان نامه:خانه ی کودکان بی سرپرست
ایده ی طرحم: حلزون
من اینارو با رسم طرح اولیه تو اتوکد برا استادم فرستادم اما ازم خواسته یه ارتباطی باید بین موضوعی که انتخاب کردم با ایدم باشه (خانه ی کوذکان بی سرپرست با حلزون) حالا نمی دونم براش چی میل کنم کمممممممممممممک کانسپتم چیه؟اصلا نمی دونم باید بهش چی بگم اگه کمکم کنید یه دنیا ممنون میشمpllllllllllllzzzzzzzzz

aziarchitect

عضو جدید
باسلام.
دوست عزیز فعلا چیز زیادی تو ذهنم نیس.ولی من یه بار از این ایده استفاده کرده بودم.ترم2بودم.استاد خواس یه فضا رو براش اتود بزنیم که باحرکت تو یه مسیری برسیم به یه فضایی که واسطه باشه واز این فضا ویو داشته باشیم به فضای اصلی.این میتونه تو خانه ی کودکان بی سرپرست هم پیاده شه.آدمایی که سرپرستی بجه ای رو بعهده میگیرن ویا کمک مالی و...واومدن تو این ساختمون میتونن بدون ایجادمزاحمت تو بازی بچه ها و...اونا رو ببین و بچه ها حضورشونو حس کنن یا..اگه بتونم طرحمو از انباری پیدا کنم برات عکس میذارم...یه مسیر منحنی که از بام دسترسی داش به این باکس شیشه ای که اشخاص از این فضا فضای مهم پایین رو نظاره گر بودن.درمورد کانسپت باید کلا حرکت و نحویه حرکت نوع زندگی ساختار وبدن و...مطالعه کنی شاید یه چیزی دست گیرت شد

مثال میزنم برات تا یکم برات جا بیفته
بلکه بدن آنها از سه قسمت اصلی سر، پا و تنه یا پوشش اصلی که تمامی اعضای داخلی را در بر می‌گیرد، تشکیل شده است. بدن نرم این بی‌مهرگان درون پوست نرمی به نام «جبه» محافظت می‌شود. قسمت اصلی بدن برخی از نرم تنان آهک ترشح می‌کند و صدف را به وجود می‌آورد
میتونی مثلا به اون 3فضایی که من توضیح دادم تشبیه کنی این 3 قسمت رو
یا مثلا:
[FONT=&quot]علت این که حلزون را در رده شکم‌ پایان قرار داده‌اند این است که تمامی قسمت زیرین بدن در واقع پای آن به شمار می‌‌رود[/FONT][FONT=&quot].
در طبقت پایین کاربری تعبیه کن که حرکت رو برات نشون بده

اینا همه مثالای ساده وشایدم اشتباهی باشن ولی در کل میخوام بگم باکمی تحقیق و فکر وکمک دوستان ایشاله که کارت را میفته[/FONT]

آخرین ویرایش:
بالا