سفر به گذشته امکانپذیر شد!!

delsey

عضو جدید
سفر به گذشته امکانپذیر شد!!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
فیزیکدانان کوانتوم در موسسه تکنولوژی ماساچوست MIT معتقدند امکان خلق ماشین زمانی که بتواند بدون ایجاد اثر "پارادوکس پدربزرگ" بر روی گذشته تاثیر بگذارد وجود دارد.
دانشمندان برای سالها توانسته بودند حالت کوانتومی را از جایی به جایی دیگر تله پورت (انتقال ماده یا انرژی با سرعتی بالاتر از سرعت نور) کنند. اکنون "سث لوید" و گروهی از محققان
MIT اعلام کردند با استفاده از چنین اصولی و با کمک گرفتن از دیگر تاثیرات قدرتمند کوانتومی‌که به Postselection شهرت دارند امکان بازگشت به گذشته وجود خواهد داشت. به گفته "لوید" امکان کانال زدن از آینده به گذشته برای ذرات و برای انسانها وجود دارد.
Postselection بخشی حیاتی از دانش در حال تکامل محاسبات رایانه ای کوانتومی‌به شمار می‌رود. در محاسبات سنتی در صورتی که یک کاربر نیاز داشت بداند کدام یک از متغیرها در یک معادله منجر به پاسخ درست خواهد شد رایانه باید تمامی‌ترکیبها را مورد آزمایش قرار می‌داد تا ترکیب درست را کشف کند. در رایانه های کوانتومی‌طبق رفتارهای عجیب و موازی ذرات تحت اتمی، به نظر می‌آید امکان ساده سازی این روند به واسطه اجرا کردن همزمان تمامی‌متغییرهای ممکن و انتخاب ترکیبی که به پاسخ درست منجر می‌شود وجود دارد.
پروفسور لوید و تیمش اعلام کردند با ترکیب تله پورت کردن و
Postselection می‌توان فرایند تله پورت کردن را به صورت وارونه عملی کرد. به این شکل که Postselection به کاربر امکان می‌دهد حالت کوانتومی‌قابل انتقال را تعیین کرده و قبل از آغاز تله پورت کردن حالتهای کوانتومی‌درست را مشخص کند.
بر خلاف دیگر نظریه های تله پورت کردن، این نظریه از مواجهه با پارادوکس پدربزرگ و یا پارادوکس سفر به گذشته جلوگیری می‌کند. (درصورتی که بتوانید به گذشته سفر کنید و به صورت تصادفی پدربزرگ خود را بکشید، تضاد یا پارادوکسی را ایجاد کرده اید زیرا در آینده هرگز متولد نخواهید شد پس نمی‌توانید به گذشته بازگشته و بر روی آن تاثیر بگذارید.) این نظریه در حالتهای ذره ای نیز مشکل آفرین است زیرا ذرات نیز می‌توانند به گونه ای گذشته خود را نابود کرده و یا آن را تغییر دهند.
با این حال به دلیل طبیعت احتمالی دستگاه های کوانتومی‌به نظر می‌رسد روشهای "لوید" از بروز این پارادوکس جلوگیری می‌کند. هر آنچه به واسطه سفر در زمان به وجود می‌آید باید از احتمال محدود رخ دادن برخوردار باشد.
بر اساس گزارش نیوساینتیست، نظریه لوید بسیار بحث برانگیز است. برخی از فیزیکدانان از آن به عنوان نظریه ای غیر عملی و امکان ناپذیر یاد کرده اند اما لوید معتقد است این نظریه می‌تواند درک انسان را از فیزیک بهبود دهد و امیدوار است نظریه اش بتواند در ارائه فرمولی از نظریه کوانتوم گرانشی موثر واقع شود.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان حس خوندن یه متن علمی رو ندارم !
میشه یکی ساده توضیح بده چجوری میشه بدون اینکه پارادوکس پدربزرگ اتفاق بیفته به گذشته سفر کرد ؟

delsey

عضو جدید
میشه یکی ساده توضیح بده چجوری میشه بدون اینکه پارادوکس پدربزرگ اتفاق بیفته به گذشته سفر کرد ؟

به وسیله ی تله پورت یعنی انتقال ماده یا انرژی با سرعتی بالاتر از سرعت نور و post selection که دانشیه که موجب اجرا کردن هم زمان تمامی‌متغییرهای ممکن و انتخاب ترکیبی که به پاسخ درست منجر می‌شود است.
با ترکیب تله پورت کردن و Postselection می‌توان فرایند تله پورت کردن را به صورت وارونه عملی کرد. به این شکل که Postselection به کاربر امکان می‌دهد حالت کوانتومی‌قابل انتقال را تعیین کرده و قبل از آغاز تله پورت کردن حالتهای کوانتومی‌درست را مشخص کند.;)

*Essi*

اخراجی موقت
با کمال پوزش.:gol:
یک کذب محض است،این خبر!!!!

چون بازگشت به عقب یعنی اینکه،مثلا اگه الان لیوان آب از دستم بیافتد،کسیکه به عقب برگشته میتواند آن لیوان را از من بگیرد.

در حالیکه آن لیوان افتاده و من دیگر نیستم!!!!

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلیل اینهمه عقب ماندگی ما اینه که همش تو کار گذشته ایم . حالا اگه این مورد هم محقق بشه , ما دیگه باید بریم تو عصر یخ بندان .

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
به وسیله ی تله پورت یعنی انتقال ماده یا انرژی با سرعتی بالاتر از سرعت نور و post selection که دانشیه که موجب اجرا کردن هم زمان تمامی‌متغییرهای ممکن و انتخاب ترکیبی که به پاسخ درست منجر می‌شود است.
با ترکیب تله پورت کردن و Postselection می‌توان فرایند تله پورت کردن را به صورت وارونه عملی کرد. به این شکل که Postselection به کاربر امکان می‌دهد حالت کوانتومی‌قابل انتقال را تعیین کرده و قبل از آغاز تله پورت کردن حالتهای کوانتومی‌درست را مشخص کند.;)
تله پورت میدونم چیه
ولی پست سلکشن رو نه !

ممنون

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ ماده ای نمیتونه با سرعتی بیشتر از سرعت نور حرکت کنه
وقتی انسان از انرژی برای شتاب دادن به چیزی استفاده میکنi،جرمش افزایش پیدا میکنه.در نتیجه،ایجاد شتاب بیشتر،سخت تر میشه.شتاب دادن به یک ذره تا رسیدن به سرعت نور غیر ممکن میشه.چون بی نهایت انرژی لازم خواهد داشت طبق رابطه معروف E=mc2

سپهر2

عضو جدید
اینیکه راه سختشو گفت آسونشو من بهت میگم
یه نخ سیگاری بارمیکنی میکشی اون وقت هم میتونی بری آینده هم گذشته تازه پارادوکس بابابزرگ هم نداره:w18:

delsey

عضو جدید
بابا خبر به این مهمی و نظریه به این علمیی...:razz:
بعد شما می گید کذب؟؟؟:eek:
این نظریه اگه تحقق پیدا کنه کل دنیا متحول می شه.چرا همش ایراد می گیرید؟؟اینو نمی گم چون خودم تاپیکو زدم اینو می گم چون ماها تو 1 گوشه ی کوچیک دنیا نشستیمو داریم وقت خودمونو می گذرونیم(من به شخصه دارم تلف می کنم)اون موقع دانشمندا می ان 1 کارایی می کنن که چون برای ما عجیبه به خودمون این حقو می دیم که مهر بطالت بزنیم روی همه ی تلاشای اونا...(به خدا الکی نمی ان نظریه بدن برای خنده،کلی تحقیق می کنن،کلی آزمایش می کنن،کلی....(نمی گم همه چیزایی که می گن درسته بالاخره نظریه است دیگه و همه مون معنیه نظریه رو می دونیم ولی مطمئن باشین نمی ان 1 چیزی برای گذران وقت یا سرگرمی بگن کلی علم و دانش و اندیشه پشتشه....))
بابا این همه دانشمند نشستند دور هم به 1 نظریه رسیدن چقدر با جرات و راحت کذب می دونینشو ردش می کنین؟؟؟:eek:
عجیبه برام........:confused::surprised::eek:
بعد دانشمندای ما هم به این نتیجه نرسیدنا!!!که اینو دلیل عقب موندگیه خودمون بدونیم...:razz:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ ماده ای نمیتونه با سرعتی بیشتر از سرعت نور حرکت کنه
وقتی انسان از انرژی برای شتاب دادن به چیزی استفاده میکنi،جرمش افزایش پیدا میکنه.در نتیجه،ایجاد شتاب بیشتر،سخت تر میشه.شتاب دادن به یک ذره تا رسیدن به سرعت نور غیر ممکن میشه.چون بی نهایت انرژی لازم خواهد داشت طبق رابطه معروف E=mc2
چرا !؟
تو فیزیک مدرن این نظریه مطرحه !
حرکت با سرعتهای بالاتر از سرعت نور
اگه در بحث سفر در زمان فقط دنیای تاکیونها (ذراتی که بیشتر از سرعت نور ، سرعت دارند ) مورد بررسی قرار بگیرند ، سفر به گذشته هم امکانپذیر میشه !

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خبر به این مهمی و نظریه به این علمیی...:razz:
بعد شما می گید کذب؟؟؟:eek:
این نظریه اگه تحقق پیدا کنه کل دنیا متحول می شه.چرا همش ایراد می گیرید؟؟اینو نمی گم چون خودم تاپیکو زدم اینو می گم چون ماها تو 1 گوشه ی کوچیک دنیا نشستیمو داریم وقت خودمونو می گذرونیم(من به شخصه دارم تلف می کنم)اون موقع دانشمندا می ان 1 کارایی می کنن که چون برای ما عجیبه به خودمون این حقو می دیم که مهر بطالت بزنیم روی همه ی تلاشای اونا...(به خدا الکی نمی ان نظریه بدن برای خنده،کلی تحقیق می کنن،کلی آزمایش می کنن،کلی....(نمی گم همه چیزایی که می گن درسته بالاخره نظریه است دیگه و همه مون معنیه نظریه رو می دونیم ولی مطمئن باشین نمی ان 1 چیزی برای گذران وقت یا سرگرمی بگن کلی علم و دانش و اندیشه پشتشه....))
بابا این همه دانشمند نشستند دور هم به 1 نظریه رسیدن چقدر با جرات و راحت کذب می دونینشو ردش می کنین؟؟؟:eek:
عجیبه برام........:confused::surprised::eek:
بعد دانشمندای ما هم به این نتیجه نرسیدنا!!!که اینو دلیل عقب موندگیه خودمون بدونیم...:razz:
و البته تا حالا چند تا مقاله در سطح بین المللی هم چاپ شده که ابرنور و ذرات تاکیون و دنیایی که سرعت بیشتر از نور در آن جریان داره ، مورد بحث قرار داده !

ولی باز هم این پارادوکس پدربزرگ واسم سواله !

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل رو نوشتم
متن از کتاب "کیهان در پوست گردو" نوشته استفن هاوکینگ.ص 20
بله
این کتاب رو من هم خوندم
ولی نظریه ابرنور نه تنها با نظریه نسبیت تناقضی نداره ، بلکه نظریه نسبیت رو در دنیایهای دیگر هم توجیه میکنه . دنیایی که به جای ذرات بنیادی (دنیای ما) و فوتونها (ذرات الکترومغناطیسی که با سرعت نور حرکت میکنند) ، ذرات تاکیون رو داره !
هاوکینگ هم تا حالا در این مورد اظهار نظر نکرده . لااقل من نه دیدم و نه شنیدم !

delsey

عضو جدید
مرسیییییییی:biggrin::biggrin:
ببین می گه می تونیم به گذشته برگردیم....
قبلا روش تله پورت رو معرفی کرده بودن که با بررسی به نتیجه ی پارادوکس پدربزرگ رسیدن یعنی اگه 1ی به گذشته برگرده و پدربزرگشو بکشه چی می شه یعنی دیگه خودش به وجود نمی اد.:warn:
تو این نظریه با تلفیق تله پورت با postselection که 1دانش پیشرفته ی رایانه ایه می تونن از تله پورت به صورت عکس استفاده کرده و مشکل پارادوکس پدر بزرگ رو حل کنن....;)
البته این هنوز نظریه است...
الان متوجه شدی؟؟
;)

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نشنیدم که تونسته باشن تله پورت کنن..........

سمیناری که رفته بودم هم اقایی اومده بود و توجیه کرد که حداقل فعلا نمیشه این کارو کرد..........

بازگشت به گذشته هم اثر معروف " اثر پروانه butterfly effect" رو میزاره...........

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز

بر فرض محال ( از نظر من ) این کار ممکن باشه ... چه جوری میخوان جلوی پارادوکس پدر بزرگ رو بگیرند یعنی این مسافر زمان فقط به دید ناظر خواهد بود؟؟؟؟؟:razz:

atish pare

عضو جدید
مرسیییییییی:biggrin::biggrin:
ببین می گه می تونیم به گذشته برگردیم....
قبلا روش تله پورت رو معرفی کرده بودن که با بررسی به نتیجه ی پارادوکس پدربزرگ رسیدن یعنی اگه 1ی به گذشته برگرده و پدربزرگشو بکشه چی می شه یعنی دیگه خودش به وجود نمی اد.:warn:
تو این نظریه با تلفیق تله پورت با postselection که 1دانش پیشرفته ی رایانه ایه می تونن از تله پورت به صورت عکس استفاده کرده و مشکل پارادوکس پدر بزرگ رو حل کنن....;)
البته این هنوز نظریه است...
الان متوجه شدی؟؟
;)

آهان!
الان فهمیدم که اگه میخوندم هم نمی فهمیدم!:biggrin:

Naka

عضو جدید
زمان چیزی نیست به جز فاصله بین دو اتفاق..حالا باید حدود دو اتفاقو مشخص کرد تا تغییرات روش اعمال بشه...بعدشم کشتن پدربزرگ در گذشته مال گذشتس..ربطی به وجود الان شما نداره..یکم بحثش سنگینه ..فقط اینکه..مثل ضربان قلب یه نبضی در حد ساختارای ریز ماده جهانو میسازن.(لازم نیس حتما این ساخته شدن یهویی باشه..مث بدن خودمون که هر چن سال یه بار کاملا عوض میشه..یجوراییم ذرات بنیادین ساختار جهان تغییر هویت میدن).ینی جهان همش در حال ..نابودیو دوباره ساخته شدنه..پس کشته شدن پدربزرگ فقط در بازه تاثیر گذاشته شده ومحدود شده انرژی تعین شده مثلا توسط توسط ماشین زمان امکام پذیره و ربطی به حوادث و زمانهای بعدی نداره.یکم گیج کنندس ولی قابل تامله.