مگه شما تلویزیون ایرانو هم میبینین!!!!!!!!!!!!!!!
ali hoseini کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 20, 2011 #32 بله.اگه منظورتون منم بله میبینم. البته نه سریالهاشو.
#AREZOO# عضو جدید کاربر ممتاز Feb 20, 2011 #33 ali hoseini گفت: بله.اگه منظورتون منم بله میبینم. البته نه سریالهاشو. کلیک کنید تا باز شود... اخباراشو نبین بهت توصیه میکنم
ali hoseini گفت: بله.اگه منظورتون منم بله میبینم. البته نه سریالهاشو. کلیک کنید تا باز شود... اخباراشو نبین بهت توصیه میکنم
ali hoseini کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 20, 2011 #34 #AREZOO# گفت: اخباراشو نبین بهت توصیه میکنم کلیک کنید تا باز شود... ممنون از توصیه تون. ولی من خواهش کردم که بحث رو سیاسی نکنیم
#AREZOO# گفت: اخباراشو نبین بهت توصیه میکنم کلیک کنید تا باز شود... ممنون از توصیه تون. ولی من خواهش کردم که بحث رو سیاسی نکنیم
#AREZOO# عضو جدید کاربر ممتاز Feb 20, 2011 #35 ali hoseini گفت: ممنون از توصیه تون. ولی من خواهش کردم که بحث رو سیاسی نکنیم کلیک کنید تا باز شود... باشه.
ali hoseini گفت: ممنون از توصیه تون. ولی من خواهش کردم که بحث رو سیاسی نکنیم کلیک کنید تا باز شود... باشه.
س سعيد؟ عضو جدید Feb 21, 2011 #36 سلام حالا نظرتون چیه یه تالار در مورد نقد فیلم ایجاد بشه البته من اصلا در مورد فیلمای ایرانی نظری ندارم
سلام حالا نظرتون چیه یه تالار در مورد نقد فیلم ایجاد بشه البته من اصلا در مورد فیلمای ایرانی نظری ندارم
NEGARi2 عضو جدید Feb 21, 2011 #37 khoobe alan ye manotoyi hast ke etefaghan dare be masaele mohem mipardazeo shabakyi hast ke bedard mikhore az har lahaz
khoobe alan ye manotoyi hast ke etefaghan dare be masaele mohem mipardazeo shabakyi hast ke bedard mikhore az har lahaz
س سعيد؟ عضو جدید Feb 21, 2011 #38 NEGARi2 گفت: khoobe alan ye manotoyi hast ke etefaghan dare be masaele mohem mipardazeo shabakyi hast ke bedard mikhore az har lahaz کلیک کنید تا باز شود... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEGARi2 گفت: khoobe alan ye manotoyi hast ke etefaghan dare be masaele mohem mipardazeo shabakyi hast ke bedard mikhore az har lahaz کلیک کنید تا باز شود... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
س سعيد؟ عضو جدید Feb 21, 2011 #40 NEGARi2 گفت: hoom?i کلیک کنید تا باز شود... اصلا منظورتو متوجه نشدم؟