سلام
می خام قبل از عایق ها یه سوالی بپرسم
نحوه محاسبات اندازه و مقدار محصولات در سالن پیش سرد کن رو بگین؟
سلام
قبلش اینکه شما بفرمایید برای سردخانه فقط یه سالن پیش سردکن دارید؟برای قسمت زیر صفر؟
سلام
می خام قبل از عایق ها یه سوالی بپرسم
نحوه محاسبات اندازه و مقدار محصولات در سالن پیش سرد کن رو بگین؟
اصلا سوالم اینه:
3500 تن گوشت گاو رو می خام ببرم پیش سرد کن.
باکس هامن استاندارد 700 کیلو می تونند تامین کنند با یه حساب یعنی 5000 تا باکس می خام؟؟؟؟؟؟؟؟!! یا من دارم کلا اشتباه می کنم؟
سلام بلی فقط برای گوشت پیش سرد کن داریم فقط برای زیر صفرسلام
قبلش اینکه شما بفرمایید برای سردخانه فقط یه سالن پیش سردکن دارید؟برای قسمت زیر صفر؟
ابعاد پالت ها دست خودمونه به نظرتون برای گوشت گاو و مرغ چقدری انتخاب کنم؟ببینید برای چیدمان پالت ها بر طبق آیین استاندارد حتما عمل کنید و فک کنم دراین مورد تو پستای قبل حرف زده شده
اما برای حجم پالت بسته به نظرخودتون و نوع پالت های موجود انتخاب کنید
به فرض من برای میوه سیب پالت 30*30*53 انتخاب کردم و بر طبق اینکه هرپالت گنجایش چندکیلوسیب داره محاسبات لازم رو انجام بدید
و برای پالت های گوشت ابعاد بزرگتر هستن و حدود 1000کیلو در هرپالت جا میشه
ابعاد سالن گوشت من 25*20*6بود و تعدا پالت ها 624 شد برای حدود1800تن
پیشنهادم اینه که شما با اتوکد چیدمان رو رسم کنید که مطمئن باشید کارتون درسته
سلام بلی فقط برای گوشت پیش سرد کن داریم فقط برای زیر صفر
ابعاد پالت ها دست خودمونه به نظرتون برای گوشت گاو و مرغ چقدری انتخاب کنم؟
ممنون از راهنمائی تون ..ببینید برای میوه ها در ابتدا میوه ها رو داخل جعبه ها میذارن و بعد برطبق پالت ها اون ها رو داخل پالت ها جا میدن!!یعنی به طور مثال جعبه سیب که حدود 14کیلو ظرفیت داره میذارن داخل پالت ها که توی هرپالت حدود 30عددجعبه جامیشه
برای گوشت من پالت 120*100*150 انتخاب کردم که ظرفیت وزنیش بین 800تا1000کیلو گوشت میشه که من به شما پیشنهاد میدم بیشترین ظرفیت هر پالت رو درنظر بگیرید
به نحوه چیدمان دقت کنید که maxظرفیت سردخانه رو محاسبه کرده باشید
ممنون از راهنمائی تون ..
حالا یه چیزهایی برام جا افتاد
بس شروع کنم تا اینجا نوشتن پروژه بعدش برم سراغ محاسبات. دوباره اونجا مزاحمتون میشم.
ممنون
من برای پروژه 10000 تنی ام مبرد آمونیاکی r-22 رو انتخاب می کنم نظرتون چیه؟
میشه کمی توضیح بدین؟]چرا امونياك انتخاب نميكنيد ؟
به نظرم انتخاب r22 غلطه
من برای پروژه 10000 تنی ام مبرد آمونیاکی r-22 رو انتخاب می کنم نظرتون چیه؟
ممنون الان میبینمش بهتون می گم...این رو مطالعه کنید.درمورد مبردهاس
http://uplod.ir/fsn0dexfbj30/MOBARED.zip.htm
ببینید وردتون میخونتش گفتم با ورد بفرستم که اگه خواستین ازش برا پروژه استفاده کنید
الان خوندمش و فکر کنم همین آمونیاکی بهتره. مخصوصا قسمت صرفه جویی انرژی و حفظ محیط زیست اش جالبهاین رو مطالعه کنید.درمورد مبردهاس
http://uplod.ir/fsn0dexfbj30/MOBARED.zip.htm
ببینید وردتون میخونتش گفتم با ورد بفرستم که اگه خواستین ازش برا پروژه استفاده کنید
من برای راهرو ش سردکن گوشت گاو و مرغ باید چه مساحتی رو مبنا قرار بدم؟
یعنی کل حجم ورود روزانه دو تا محصول باید در اونجا جا بدم؟
برای اتاق های انجماد که دوتا دارم باید چه ابعادی رو محاسبه کنم؟ببینید قانون خاصی نداره اما باید حواستون باشه همون مقدار محصولی که هرچندروز یک بار وارد می کنید توش جا بشه همین
سلام .پس چرا شروع نمي كنيد؟
سلام .پس چرا شروع نمي كنيد؟
اگر تعداد اواپراتور بیشتر باشه و مبرد آمونیاکی چگونه کمپرسور انتخاب می کنیم؟یعنی تعداد کمپرسورها رو چگونه انتخاب می کنیم؟
سلامسلام
منظورتون رو از تعداد اواپراتورها بیشتر باشه متوجه نمیشم
ببینید شما وقتی ظرفیت هرسالن رو دارید میرید انتخاب می کنید که هرسالن چنداواپراتور داشته باشه
تعداد کمپرسورهام همه سعی تون رو بکنید که حداقل تعداد رو داشته باشه
از کاتالوگ کریر و بیتزر و نرم افزاراشون می تونید استفاده کنید
موفق باشید
سلام
ما تعداد اواپراتورها دستمون هست فقط تعداد کمپرسورها رو باید به چه نسبتی تعیین کنیم؟
از کدوم نرم افزار باید انتخاب کنیم؟
نرم افزار کریر رو دارم ولی نمی دونم چجوری باهاش این مورد رو حل کنم؟ببینید اگه توانتون خیلی بالاس یه کم سخت میشه براتون که کمپرسور تعدادش کم باشه
اما اگه نرم افزار بیتزر یا کریر داشته باشید با توان های بالاتری میتونید کمپرسور انتخاب کنید که تعداد کمپرسورها کم بشه
نرم افزارارو ندارید؟
اگه ندارید بگید ببینم میتونم براتون آپلود کنم
نرم افزار کریر رو دارم ولی نمی دونم چجوری باهاش این مورد رو حل کنم؟
بیترز نه ندارم.
خب خوبه
نصبش کنین
بعدش من توی این تاپیک واسه یکی از دوستان توضیح دادم چطوری انتخاب تجهیزات داشته باشن
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/273174-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%D9%8A%D9%83-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%28%D9%85%D8%AD%D9%84-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%DA%AF%D9%88%D9%8A%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%8A%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%29/page127
سوالی بود بفرمایید
ممنون بیترز رو انگلیسی ایش چجوری نوشته میشه تا دانلودش کنم ؟
ببخشین کمپرسورهای ما پیستونی هستند با کدوم قسمت این نرم افزار باید کار کرد؟بله دقیقا همینه
دیگه کارتون خیلی راحت شده
موفق باشید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | سردخانه چند منظوره بافریون 22 | مهندسی تاسیسات | 0 | |
S | سردخانه فریون 22 | مهندسی تاسیسات | 0 | |
S | فايل پروژه براي طراحي يك سردخانه بزرگ | مهندسی تاسیسات | 12 | |
![]() |
نقشه کشی سردخانه و تبرید | مهندسی تاسیسات | 11 | |
![]() |
پروژه سردخانه | مهندسی تاسیسات | 4 |