برگ سبز برا سپاه آموزشی نداری برای نیروی انتظامی و ارتش از آخر دوماه ازت کم میشهنه بابا برگ سبز هم دارم و.و. هیچی توش نیست بابا ...
برگ سبز برا سپاه آموزشی نداری برای نیروی انتظامی و ارتش از آخر دوماه ازت کم میشهنه بابا برگ سبز هم دارم و.و. هیچی توش نیست بابا ...
عین واقعیته اصلن منکر نمیشم ...همیشه گفتم نفس عمل بسیج خوبهبله میدونم چی میگین
همینا که اسلامو هم بدنام میکنن
آبدار خونه که مال سینی بدست هاست تو اونجا چیکار میکردی؟![]()
راستی سربازی بری املا ت خوب میشه هاعین واقعیته اصلن منکر نمیشم ...همیشه گفتم نفس عمل بسیج خوبه
اما خرابش کردن خیلی ها
عزیزم من عمرم تو بسیج بوده ،الانم هم گه گداری به بچه ها سر میزنم از لحاظ پرونده و سوابق ر راحت پر میشه .....اینا حرفی نیست ...مقاله رو واقعن میدن 3 ماه ؟برای بسیح ارتشم کسری میده . کارت سبز داری؟؟ 14 سال بسیج فعالیت میشه 6 ماه کم شدن . ببین اگر داری بگو ک بهت بگم چیکار کنی حتما حیفه از دستت بره
برا مقاله علمی هم اینطوری ک شنیدم بازم میگم شنیدم 3 ماه میدن . من خودم ی همایش بود شرکت کردم که مقالم رتبه نیاورد
بسیجیت در چ حاله؟
بله میدونم چی میگین
همینا که اسلامو هم بدنام میکنن
من کلن سعی میکنم از لغات تنوینی استفاده نمیکن ... فعلن //اصلن ..و.و.و.وراستی سربازی بری املا ت خوب میشه ها
اشاره به اون قرمزه![]()
داداش جریان کسری مقاله های علمی چیه؟ بیشتر توضیح بده
خداییش من عمریه ریش میذارم.تازه دو سال پیش رفتم بسیج فقطم به نیت کسری
میبینی خدایی؟ مجبور میکنن ادمو به ی نیتای دیگه پا بذاره اینجور جاها
آبدار خونه که مال سینی بدست هاست تو اونجا چیکار میکردی؟![]()
راستی سربازی بری املا ت خوب میشه ها
اشاره به اون قرمزه![]()
میدونم اینارو .... ممنون که باز یادآوری کردیبرگ سبز برا سپاه آموزشی نداری برای نیروی انتظامی و ارتش از آخر دوماه ازت کم میشه
عزیزم من عمرم تو بسیج بوده ،الانم هم گه گداری به بچه ها سر میزنم از لحاظ پرونده و سوابق ر راحت پر میشه .....اینا حرفی نیست ...مقاله رو واقعن میدن 3 ماه ؟
نه داداشریش گذاشتن دلیل نمیشه عزیزم.
منم به همین خاطر رفتم عضو بسیج فقط برای کسری هاش .هر کسی رو میشناسم برا همینه ک رفته .
مقاله علمی مقاله ای که تبت شده باشه در سایتای علمی معتبر دنیا . ک کار هر کسی نیست . میشه برای فوق لیسنانس اینا بیشتر .
برید از نظام وظیفه بپرسید اگر حوصله توضیح داشته باشن وضیح میدن والا میگن اصال نداریم ما از این چیزا
6 ماه سقفشو میدونستم ...از آموزشی دوباره رفت بدم میادمن خودم پرسیدم اینطوری شنیدم ولی کار هر کسی نیست باور کن این
خوب عزیزم 6ماهو بگیر نوش جونت . 2ماه برگه سبزت از اخر سربازیت کم میشه وقتی رفتی سربازی برو یگان بگو نامه میخام برای کسری بسیجی فعالی ببر حوزه اونو اونا هم خیلی راحت کارتو درست میکنن اینم 4 ماهت .
تنوین ماله عربی درست اما یا از کلمه ش نباید استفاده کرد یا همونطور بنویسیداداشمون درست نوشته . تو فاسی تنوین نداریم تنوین مال عربیه
در هر صورت امیدوارم سربازی جای خوبی بیوفتی و اذیت نشیمیدونم اینارو .... ممنون که باز یادآوری کردی
تنوین ماله عربی درست اما یا از کلمه ش نباید استفاده کرد یا همونطور بنویسی
میتونین به جای کلا" بگید به کل یا اصلا= هیچ وقت
کاش همه جا پارسی رو پاس میداشتیم نه فقط در کلمات
در هر صورت امیدوارم سربازی جای خوبی بیوفتی و اذیت نشی
در مورد پست اول هم شوخی کردم دیدم آتیش خانوم امین داغه گفتم یخورده اذیت کنم
امیدوارم همه پسرا تا جایی که مقدور باشه خدمت سربازی نرن و اگه هم رفتن جایی باشن که بدرد آینده شون بخوره
تنوین ماله عربی درست اما یا از کلمه ش نباید استفاده کرد یا همونطور بنویسی
میتونین به جای کلا" بگید به کل یا اصلا= هیچ وقت
کاش همه جا پارسی رو پاس میداشتیم نه فقط در کلمات
در هر صورت امیدوارم سربازی جای خوبی بیوفتی و اذیت نشی
در مورد پست اول هم شوخی کردم دیدم آتیش خانوم امین داغه گفتم یخورده اذیت کنم
امیدوارم همه پسرا تا جایی که مقدور باشه خدمت سربازی نرن و اگه هم رفتن جایی باشن که بدرد آینده شون بخوره
به سلامتی همه بسیجی های مخلص مثل شهید علی خلیلی نه بسیجی های عقده ای و نه بسیجی نماها ....نه داداش
نگفتم که برا بسیج ریش میذاشتم.من از قبل ریش میذاشتم.قیافم عین بسیجیا بود.ولی اصلا نمیرفتم.حال و حوصله تشکیلاتو کلا ندارم
اها.ممنون
مثلا" یه درجه دار تو تایباد چه کار خاصی برا مملکتش میتونه بکنهآدم زورش میگیره آخه
بخدا هرچی فک میکنم نمیتونم ساکت بمونم عمر جوونا رو اینطوری هدر بدن و هیچکسم هیچی نمیگه
به سلامتی همه بسیجی های مخلص مثل شهید علی خلیلی نه بسیجی های عقده ای و نه بسیجی نماها ....
شما رو نمیگم دوست محترم بعضیا که دارن شکلشو خراب میکنن ...عقده ای بازی در میارن
مثلا" یه درجه دار تو تایباد چه کار خاصی برا مملکتش میتونه بکنه
یا نگهبانی تو برفای 5 متری ماکو و ...
نیدونم والا
خدا کمک کنه بتونیم کاری کنیم
حداقل واسه بچه هامون
آدم زورش میگیره آخه
بخدا هرچی فک میکنم نمیتونم ساکت بمونم عمر جوونا رو اینطوری هدر بدن و هیچکسم هیچی نمیگه
حالا شما میرفتی من ناراحت نمیشدمانه بابا داداش.من بزور بسیجیم اصن
نه جلسه ای میرم نه هیچی
ی چن وقتی میرفتم با بچه کوچیکاشون حفظ قران کار میکردم.دیگه هم نمیرم
کلا حال و حوصله تشکیلاتو ندارم
برا بچه هامون که میتونیم کاری کنیم.راحته
پسر و دخترو با هم زنده به گور میکنیم در بدو تولد
چاره دیگه ای ندارن تنش سیاسی زیاده منطقه ناامنه پول ندارن و ... کلن ایراد از جای دیگست اول باید ایراد جاهای دیگه درست بشه بعدش این
دختر ک نمیره سربازیبرا بچه هامون که میتونیم کاری کنیم.راحته
پسر و دخترو با هم زنده به گور میکنیم در بدو تولد
خدایا شکرت که منو بچه این نکردی
دختر ک نمیره سربازی
فقط پسررو زنده ب گورش کن![]()
بچه اییییین؟
این به زگیل میگن
به زیرپیرنی
به شیلنگ اب
به جارو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راهنمایی از دوستانی برای پروژه کسر خدمت سربازی (خواهش می کنم شرکت کنید) | گفتگوی آزاد | 6 | |
ع | مشکل مالی یک فوق لیسانس!!-سربازی چطوریه؟!! | گفتگوی آزاد | 112 | |
![]() |
سربازی خر است! | گفتگوی آزاد | 65 | |
![]() |
سربازی اجباری، معضل کشور ما | گفتگوی آزاد | 61 | |
![]() |
پروژه انجام بده از سربازی معاف شو...... | گفتگوی آزاد | 42 |