سربازی و مشکلات نسلِ در شرف ازدواج

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله رو تو خبرگزاری ها خوندم خیلی شایسته و به حق بود.همیشه خودم تو ذهنم این موضوع برام سوال بود.بخونید و نظر بدید:

با وجود خدمت سربازی برای پسران، دختران با آرامش کنکور می‌دهند و مدارک بالای دانشگاهی می‌گیرند، بنابراین پسرانی که از آنها عقب مانده‌اند با دختران نسل‌های بعدی ازدواج می‌کنند(چرا که عموما دخترها منتظر پسری هستند که با انها در یک سطح تحصیلی باشد.و البته خود مرد هم مایل نیست با زنی که تحصیلاتش از او بالاتر است ازدواج کند.) که حاصل آن ظهور نسلی از دخترانی است که امکان ازدواج پیدا نکردند و بحرانی بزرگ را رقم خواهند زد.»

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونجایی که بارها و بارها تو این باشگاه دیدم که بعضی اعضا به حرف اصلا توجه ندارند و منتظرن ببینن که چه کسی این حرفو زده تا سریع علیه اون موضع بگیرن یا سریع به به و چه چه کنن اسم اظهار نظر کننده رو نیاوردم!!!!

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من مشکل اصلی سربازی نیست

مشکلاتی مالی و توقعات بیش از اندازه از جوانها باعث شده تا شرایط ازدواج برای اکثر جوانها نباشه

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطلب قابل تاملیه..................این هم میتونه یکی از عواملی باشه که روی این مسئله تاثیر میزاره ولی به نظر من عامل اصلی نیست ................عوامل زیادی دست به دست هم دادن که امکان ازدواج رو برای این نسل کم بکنن.

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون مشکل بیکاری و مسکن رو حل کنن مساله ازدواج خود به خود حل میشه..اینا بهانه است برای محدود کردن زنان و خونه نشین کردنشون

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون مشکل بیکاری و مسکن رو حل کنن مساله ازدواج خود به خود حل میشه..اینا بهانه است برای محدود کردن زنان و خونه نشین کردنشون

دوستان گرامی اینکه مشکلات دیگه هست رو که کسی روش حرفی نداره.این تاپیک برای این یکی مشکل هست و سعی کنید نظرتونو در این مورد بگین

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرمو گفتم. این مشکلی نیست و فقط بهانه برای جو سازی برای محدود کردن خانومهاست..مسائل دیگه ای هستن که این پیش اونها هیچی نیست..سربازی پسرها و درس خوندن دخترها نقشی در ازدواج نداره..در ضمن اول منبعتونو معرفی کنین..بعد هم تو این منبع حتما این موضوع رو براساس یه تحقیقی گفته دیگه. خب اون تحقیق رو کی انجام داده؟ چند تا روانشناس و جامعه شناس باید روی این موضوع کار کرده باشن.درسته؟ اونها کی بودن؟ کی تحقیق کردن؟ جامعه اماریشون رو از کجا و در چه بازه زمانی و چه جوری و از بین چه اقشاری انتخاب کردن؟ امیدوارم این چیزهایی که نوشتم تو این مطلبی که میگین باشه وگرنه اعتباری نداره چون همینجوری نمیشه یکی بیاد تو یه خبرگذاری که در خدمت مقاصد سیاسی و اجتماعی خاص هست براساس تراوشات ذهنی خودش یه چیزی بنویسه و ما روش بحث کنیم

آخرین ویرایش:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرمو گفتم. این مشکلی نیست و فقط بهانه برای جو سازی برای محدود کردن خانومهاست..مسائل دیگه ای هستن که این پیش اونها هیچی نیست..سربازی پسرها و درس خوندن دخترها نقشی در ازدواج نداره..در ضمن اول منبعتونو معرفی کنین..بعد هم تو این منبع حتما این موضوع رو براساس یه تحقیقی گفته دیگه. خب اون تحقیق رو کی انجام داده؟ چند تا روانشناس و جامعه شناس باید روی این موضوع کار کرده باشن.درسته؟ اونها کی بودن؟ کی تحقیق کردن؟ جامعه اماریشون رو از کجا و در چه بازه زمانی و چه جوری و از بین چه اقشاری انتخاب کردن؟ امیدوارم این چیزهایی که نوشتم تو این مطلبی که میگین باشه وگرنه اعتباری نداره چون همینجوری نمیشه یکی بیاد تو یه خبرگذاری که در خدمت مقاصد سیاسی و اجتماعی خاص هست براساس تراوشات ذهنی خودش یه چیزی بنویسه و ما روش بحث کنیم

منبع زیاد مهم نیست.حرف مهه که حق زده شده

چرا نمیخواهیم ببینیم. تو فامیل اشناها همسایه ها همیشه این معضل رو داریم میبینیم .بحث سطح اختلاف سواد دختر ها و شرایط جدید اونها برای ازدواج.
شما نمیبینید؟؟؟

aaj6551

عضو جدید
سلام

سلام

یکی دیگه از این مشکلات که باعث شده مادر و پدر ها دختران خودشونو ترشی بندازن،تعداد بسیار زیاد دختران است
طیق تحقیقات انجام شده اگز نمامی پسرای بالا ی 18 سال که برخی حتی به سن ازدواج نرسیده اند ازدواج کنندحدود 2-3 میلیون دختر مجرد باقی خواهد ماند.
دلیل دیگر 8 سال جنگ تحمیلی بود که باعت از بین رفتن حدود 600هزار مرد شده است.
این عامل در بلند مدت به شدت به جمعیت مردان صدمه زده است
دلیل دیگر مرگ و میر غیر طبیعی مردان است.
برخی در دعوا های خیابانی هنگام وساطت کشته می شود و برخی طرف دعوا
برخی هم در دعوا های رانندگی
بنده در تمای موارد فوق نمونه هایی مشاهده کرده ام
در سربازی برخی منطق دور و صعب عبور ما شاهد مرگ جوانان مردم هستیم
در قسمت جنوبی کشور به دلیل کاهش هزینه های نیروی انتظامی از سربازان وظیفه برای مقابله با اشرار و قاچاق چیان استفاده می شود که به دلیل عدم توانایی مقابله با این جنایت کاران تمامی آن ها کشته می شوند(کسانی که کشته می شود همگی پسر های 18 -23 سال هستند.
دلیل دیگر پر درد سر کردن ازدواج و هزینه های کمر شکن آن باعث شده است که پسرهایی کهه جنبه اعتقاد دینی ها ضعیف است به سمت دوست و دختر و روابط خارج از قاعده روی بیاورند
در این روابط خبری از هزینه های کزاف عقد و پاتختی و پشت عقد و عروسی و پشت عروسی و مهریه کمر شکن و کلی مجلس بیخود نیست،و رابطه به اسانی حاصل شده و در نظر پسر و دختر ازدواج چیزی کاملا زاید و بی خود جلوه کرده و تا اخر به همبن نحوه ادامه خواهد داشت...........
البته مشکل کلی و اساسی خود دختران هستند
بنده خودم دارای شرایط نسبتا مناسب برای تشکیل خانواده هستم و لی مواردی که من به خاستگاری رفتیم به امید پیدا کردن یه مورد بهتر رد می کنند و این باعت تاخیر و یا ازدواج با تاخیر از سر اجبار با شخصی پایین تر و یا کلا عدم ازدواج دختران می شود:mad:

aaj6551

عضو جدید
مطلب قابل تاملیه..................این هم میتونه یکی از عواملی باشه که روی این مسئله تاثیر میزاره ولی به نظر من عامل اصلی نیست ................عوامل زیادی دست به دست هم دادن که امکان ازدواج رو برای این نسل کم بکنن.

یکی دیگه از این مشکلات که باعث شده مادر و پدر ها دختران خودشونو ترشی بندازن،تعداد بسیار زیاد دختران است
طیق تحقیقات انجام شده اگز نمامی پسرای بالا ی 18 سال که برخی حتی به سن ازدواج نرسیده اند ازدواج کنندحدود 2-3 میلیون دختر مجرد باقی خواهد ماند.
دلیل دیگر 8 سال جنگ تحمیلی بود که باعت از بین رفتن حدود 600هزار مرد شده است.
این عامل در بلند مدت به شدت به جمعیت مردان صدمه زده است
دلیل دیگر مرگ و میر غیر طبیعی مردان است.
برخی در دعوا های خیابانی هنگام وساطت کشته می شود و برخی طرف دعوا
برخی هم در دعوا های رانندگی
بنده در تمای موارد فوق نمونه هایی مشاهده کرده ام
در سربازی برخی منطق دور و صعب عبور ما شاهد مرگ جوانان مردم هستیم
در قسمت جنوبی کشور به دلیل کاهش هزینه های نیروی انتظامی از سربازان وظیفه برای مقابله با اشرار و قاچاق چیان استفاده می شود که به دلیل عدم توانایی مقابله با این جنایت کاران تمامی آن ها کشته می شوند(کسانی که کشته می شود همگی پسر های 18 -23 سال هستند.
دلیل دیگر پر درد سر کردن ازدواج و هزینه های کمر شکن آن باعث شده است که پسرهایی کهه جنبه اعتقاد دینی ها ضعیف است به سمت دوست و دختر و روابط خارج از قاعده روی بیاورند
در این روابط خبری از هزینه های کزاف عقد و پاتختی و پشت عقد و عروسی و پشت عروسی و مهریه کمر شکن و کلی مجلس بیخود نیست،و رابطه به اسانی حاصل شده و در نظر پسر و دختر ازدواج چیزی کاملا زاید و بی خود جلوه کرده و تا اخر به همبن نحوه ادامه خواهد داشت...........
بنده خودم دارای شرایط نسبتا مناسب برای تشکیل خانواده هستم و لی مواردی که من به خاستگاری رفتیم به امید پیدا کردن یه مورد بهتر رد می کنند و این باعت تاخیر و یا ازدواج با تاخیر از سر اجبار با شخصی پایین تر و یا کلا عدم ازدواج دختران می شودhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/smilies/mad.gif​

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده خودم دارای شرایط نسبتا مناسب برای تشکیل خانواده هستم و لی مواردی که من به خاستگاری رفتیم به امید پیدا کردن یه مورد بهتر رد می کنند و این باعت تاخیر و یا ازدواج با تاخیر از سر اجبار با شخصی پایین تر و یا کلا عدم ازدواج دختران می شودhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/smilies/mad.gif​

موضوع همینه

تو دور و اطرفامون میبینیم که دختر ها به خاطر تحصیلاتی که عموما از پسرهای هم دوره خود بالاتر هست سطح توقعشون هم بالا رفت و دختر لیسانس عموما حاضر به ازدواج با پسر در سطح دیپلم نیست و دختر فوق لیسانس دیپلم که هیچ لیسانس هم نمیتونه توقعشو براورده کنه.

کم نیستن.به مراجعه به فامیل و اشناها راحت میشه اینو فهمید.

البته کسی منکر مشکلات دیگه که گفته شد نیست

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حق دارن که با آدم بی سواد ازوجاج نکنن
چون خودتون هم میدونید کسی که وارد محیط دانشگاه شده باشه دیگه دیدش به زندگی با آدمی که وارد دانشگاه نشده فرق میکنه ....
ازدواج نباشه بهتر از اینه که 90 درصد ازدواج ها سر انجامش طلاق باشه ....
ولی یک نکته رو هم فراموش نکنیم چه پسر چه دختر .... با درس خوندنمون شاخ قول رو که نشکوندیم :دی

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
منبع زیاد مهم نیست.حرف مهه که حق زده شده

چرا نمیخواهیم ببینیم. تو فامیل اشناها همسایه ها همیشه این معضل رو داریم میبینیم .بحث سطح اختلاف سواد دختر ها و شرایط جدید اونها برای ازدواج.
شما نمیبینید؟؟؟
منبع در این مورد خیلی مهمه. این به نظر شما حق میاد به نظر من حق نیست.اگر قرار باشه تو این چیزها براساس دیده های خودمون حرف بزنیم که نمیشه. من تو درو و بر خودم دیدم دختری رو که همکلاسیم بوده و الان خانوم مهندس عمرانی هست برای خودش و شوهرش دیپلم کارودانش داره و یه مغازه کفش فروشی داره. یا دیدم همکلاسیم که ارشد عمران داره و شوهرش فوق دیپلم هست. مورد کم ندیدم که به تحصیلات اهمیت ندادن.این چیزی که شما براساس مشاهدات خودت به درستیش رسدی من براساس مشاهداتم میگم درست نیست. حالا حق با کدوم ماست؟ اینجا پژوهش علمی و کارشناسی باید مشخص کنه.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
منبع در این مورد خیلی مهمه. این به نظر شما حق میاد به نظر من حق نیست.اگر قرار باشه تو این چیزها براساس دیده های خودمون حرف بزنیم که نمیشه. من تو درو و بر خودم دیدم دختری رو که همکلاسیم بوده و الان خانوم مهندس عمرانی هست برای خودش و شوهرش دیپلم کارودانش داره و یه مغازه کفش فروشی داره. یا دیدم همکلاسیم که ارشد عمران داره و شوهرش فوق دیپلم هست. مورد کم ندیدم که به تحصیلات اهمیت ندادن.این چیزی که شما براساس مشاهدات خودت به درستیش رسدی من براساس مشاهداتم میگم درست نیست. حالا حق با کدوم ماست؟ اینجا پژوهش علمی و کارشناسی باید مشخص کنه.

http://www.tabnak.com/nbody.php?id=109647

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
منبع شما یه منبع بی طرف نیست. یه سایت در خدمت مقاصد خاص سیاسی و اجتماعی هست. همه هم میدونن.
درباره این آقا...ایشون زمینه تحصیلاتشون چی بوده؟ تا چه مقطعی؟ کدوم دانشگاه؟ اینا خودش جای بحث داره. هر وقت آدمی که پیشینه علمی روشن و قابل قبول داشت حرفی بر پایه یه تحقیق معتبر و موثق و علمی اونم تو یه جلسه صرفاً علمی و بدون جبهه گیری سیاسی (نه جمعی مثل اعضای بسیج) زد، خوشحال میشم درباره اش بحث کنم.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
منبع شما یه منبع بی طرف نیست. یه سایت در خدمت مقاصد خاص سیاسی و اجتماعی هست. همه هم میدونن.
درباره این آقا...ایشون زمینه تحصیلاتشون چی بوده؟ تا چه مقطعی؟ کدوم دانشگاه؟ اینا خودش جای بحث داره. هر وقت آدمی که پیشینه علمی روشن و قابل قبول داشت حرفی بر پایه یه تحقیق معتبر و موثق و علمی اونم تو یه جلسه صرفاً علمی و بدون جبهه گیری سیاسی (نه جمعی مثل اعضای بسیج) زد، خوشحال میشم درباره اش بحث کنم.

بنده اینطور اموختم که حرف رو از زبان هر کسی ولو بد اگه حق باشه قبول کنم(این درباره شخص گوینده و صحبت درباره مدرک و شخصیت وی)

خب شما دور اطراف خودتون یه جور دیگه میبینید و من هم یه جور دیگه.دو نظر متفاوت.هر کسی میتونه نظر بده.

حالا من بیام ده تا مثال بزنم و شما ده تای دیگه.فایده نداره. خواننده این تاپیک خودش میتونه قضاوت کنه

aaj6551

عضو جدید
خوب حق دارن که با آدم بی سواد ازوجاج نکنن
چون خودتون هم میدونید کسی که وارد محیط دانشگاه شده باشه دیگه دیدش به زندگی با آدمی که وارد دانشگاه نشده فرق میکنه ....
ازدواج نباشه بهتر از اینه که 90 درصد ازدواج ها سر انجامش طلاق باشه ....
ولی یک نکته رو هم فراموش نکنیم چه پسر چه دختر .... با درس خوندنمون شاخ قول رو که نشکوندیم :دی
منظور این نبود که یه خانم مثلا باسواد با یه مرد بی سواد ازدواج کنه
در ضمن امروزه تو سره سگ بزنی لیسانس و مهندس و دکتر میاد بیرون
یه خانم لیسانس با یه مرد دیپلم هیچ فرقی نمیکه
اصل به فهم وشعوره لیسانس برای کسی فهم وشعور نمیاره
من خودم یه اقایی را میشناسم که 5 دبستان خونده بود.....فهم وشعورش از یه مهندس خیلی بیشتر بود....
مدرک فهم وشعور تولید نمیکنه

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
سربازی رفتن فقط مختص ایران نیست...اما باید برای قشر تحصیل کرده امتیازاتی قائل باشن...

mahsamah110

عضو جدید
من موافقم باهاش

وقتی همه جای دنیا ارتش حرفه ای داره، که البته خصوصین که کلی هم مزایا داره، چرا باید سربازی وجود داشته باشه؟

silver13

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان
این ها همه مشکلاتی هستند که باعث میشن دست به دست هم بدن وسن ازدواج رو ببرن بالا
این وظیفه نیروهای نظامی و همه اون هایی که دارن حقوق میگیرن است که از کشور دفاع کنند