اميدوارم دوستان با نظرات خودشون منو از سردر گمي نجات بدن
از کجاچرا؟
عكسا كه باز مي شن.
از اينجا راحت باز مي شن.
متاسفم از اينكه مي بينيم اين دوگانگي ها هنوز هم در بين سخنان بدنه نظام ديده مي شود.اوج اون هم در آخرين دولت مشروع يعني دولت نهم به وضوح قابل رويت بود.متاسفم كه اينگونه صحبت ها رو قبل و بعد از به قدرت رسيدن رهبر كاريزماتيك ايران ميبينم. البته به اين نكته هم دقت و توجه دارم كه اين صحبت ها تحت شرايط زماني اون موقع گفته شده و شايد دلايلي پشت هر سخني از امام بوده اما دوستان قبول كنيد كه در بعضي موارد تندرويي هايي از جانب رهبر كبير انقلاب نسبت به جامعهي دانشگاهي پس از انقلاب وارد شده كه جاي تامل داره!!!
منبع لطفا..!
اها ینی مثلا نوشته 27 فروردین ینی منبعه؟!منبع هر كدوم رو با خط قرمز مشخص كردم تا اين اشكال پيش نياد ديگه.
اها ینی مثلا نوشته 27 فروردین ینی منبعه؟!
خب این از صحیفه برداشت کرده دیگه..صفحه و جلد رو ذکر کنید.
من با جامعه کاری ندارم..من با منبعش کاری ندارم، یه سری حرفا بود توش که واقعیت داشتن، یعنی واقعیت امروز ما هستن، واقعیتی که تو این چند سالی که متولد شدم میبینم
حالا این حرفا رو کی زده ؟ هر کی زده خوب واقعیات رو گفته، کسی باهاش مخالفت داره
مگه جامعه ما غیر اینه ؟
قطعا منظور حضرت امام دانشگاهیانی بوده که از دانش استفاده منفی و ضد بشری می کنند ، تعریف و تمجیدهائی که از دانشگاه مفید و سازنده نموده اند نیز باید گفته شود .
ببخشید دوستم در بعضی موارد یا ... ؟؟؟!متاسفم كه اينگونه صحبت ها رو قبل و بعد از به قدرت رسيدن رهبر كاريزماتيك ايران ميبينم. البته به اين نكته هم دقت و توجه دارم كه اين صحبت ها تحت شرايط زماني اون موقع گفته شده و شايد دلايلي پشت هر سخني از امام بوده اما دوستان قبول كنيد كه در بعضي موارد تندرويي هايي از جانب رهبر كبير انقلاب نسبت به جامعهي دانشگاهي پس از انقلاب وارد شده كه جاي تامل داره!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سخنان مقام مسئول کشور چین در قبال لوازم چینی در ایران | گفتگوی آزاد | 25 | |
![]() |
سخنان بزرگان ، جملات حکیمانه و پند های زیبا | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سخنان متفاوت بزرگان درباره زنان... | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | كتاب داستانها و سخنان معنوي | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
سخنان بزرگان | گفتگوی آزاد | 0 |