deansam
عضو جدید
بعنوان یک دانشجوی پیام نوری که همه درسها رو (جز ساختمان داده) بدون استاد خوندم ،همه برام خودخوان بود باید بگم خیلی بستگی به کتاب دارد
منم در مورد نظریه زبان مشکل داشتم اما با یک کتاب خوب(اسمش یادم نیست
) نظریه برام آسون شد
همه درس ها ساختمان،سیستم،طراحی،پایگاه ،نظریه و ... آسون و شیرین هستند
برای من سخت ترینشون درس های سخت افزاری بود یعنی مدار الکتریکی حتی مدار الکترونیکی شیرین و ساده بود اما الکتریکی سخت بود (هیچ کس حرف های استادمونو متوجه نمی شد ،آخر رفتم کتاب هنرستانی ها را خواندم و کاملا متوجه شدم چه خبره
دومین کتاب سخت هم ریاضی مهندسی است،ریاضی مهندسی پیام نور خیلی کامل بود و بدون کمک استاد درس وحشتناکیه
یادم نمی ره استادمون امد گفت :"من ریاضی مهندسی رو به هوای همون که خودمون پاس کردیم(در دانشگاه آزاد) گرفتم اما هیچی از این نمی دونم خودتون باید کمک کنید" بعد هر فصل را به صورت کنفرانس به یک نفر داد
واقعا سخت بود خوب هم یاد می گرفتی چند روز بعد فراموش می شد
جز این دو تا بقیه ی درس ها عالی اند
قصه نوشتم D:
منم در مورد نظریه زبان مشکل داشتم اما با یک کتاب خوب(اسمش یادم نیست

همه درس ها ساختمان،سیستم،طراحی،پایگاه ،نظریه و ... آسون و شیرین هستند
برای من سخت ترینشون درس های سخت افزاری بود یعنی مدار الکتریکی حتی مدار الکترونیکی شیرین و ساده بود اما الکتریکی سخت بود (هیچ کس حرف های استادمونو متوجه نمی شد ،آخر رفتم کتاب هنرستانی ها را خواندم و کاملا متوجه شدم چه خبره
دومین کتاب سخت هم ریاضی مهندسی است،ریاضی مهندسی پیام نور خیلی کامل بود و بدون کمک استاد درس وحشتناکیه
یادم نمی ره استادمون امد گفت :"من ریاضی مهندسی رو به هوای همون که خودمون پاس کردیم(در دانشگاه آزاد) گرفتم اما هیچی از این نمی دونم خودتون باید کمک کنید" بعد هر فصل را به صورت کنفرانس به یک نفر داد
واقعا سخت بود خوب هم یاد می گرفتی چند روز بعد فراموش می شد
جز این دو تا بقیه ی درس ها عالی اند
قصه نوشتم D: