Mojtaba_1366
کاربر بیش فعال
استاتیک و مقاومت مصالح.. خیلی سخت بود من خودمو کشتم شدم 10....

استاتیک و مقاومت مصالح.. خیلی سخت بود من خودمو کشتم شدم 10....![]()
خیلی ببخشید ها ولی سرامیک رشته آسونیهآره واقعا سرامیک رشته واقعا سختیه... من می فهمم... متالورژی هم سخته اما سرامیک هیولاست خیلی تخصصیه
ترمو و پدیده
ولی ترمو سختره
من تو کف یه چی موندم!!!! آخه پدیده درس به این آسونی و شیرینی!!! خدائی هیچ جای سختی نداره که نشه بفهمی!!! قصد جسارت به کسایی که گفتن سخته ندارما ولی موندم چرا همه ازش مینالن!!!
حقیقتا درس مزخرفیه ...من تو کف یه چی موندم!!!! آخه پدیده درس به این آسونی و شیرینی!!! خدائی هیچ جای سختی نداره که نشه بفهمی!!! قصد جسارت به کسایی که گفتن سخته ندارما ولی موندم چرا همه ازش مینالن!!!
ترمو و پدیده
ولی ترمو سختره
من تو کف یه چی موندم!!!! آخه پدیده درس به این آسونی و شیرینی!!! خدائی هیچ جای سختی نداره که نشه بفهمی!!! قصد جسارت به کسایی که گفتن سخته ندارما ولی موندم چرا همه ازش مینالن!!!
گسکل کلاً خوندن کتاباش پیر آدمو در میاره....!!!!!
سه تا کتاب گسکل رو دارم... خیلی مفیدند...
درس انتقال یه درسی هست که فقط باید پاس بکنی بره ارزش دیگه ای نداره.. من نمیدونم گسگل هم بیکار بودا این چیه اخه نوشته
آخه من عاشق ریاضیات ام... پدیده انتقال که خیلی بهم حال داد... لذت بردم
eeeee پس خوش بحالت که ازش لذت بردی ما رو که فقط دق داد
خواص حرارتي به اين قشنگي؟؟؟!!!!!درس سخت برنامه سازی کامپیوتر هست و خواص حرارتی و الکتریکی و نوری... که با استاد باغشاهی هه پاس کردن کردنش خیلی سخته
قسمت سيالات عاليه ولي فصل هفت خيلي اعصاب خرد كنه . من نمي دونم اين همه عدد بدون بعد به چه دردي مي خوره ؟آخه من عاشق ریاضیات ام... پدیده انتقال که خیلی بهم حال داد... لذت بردم
آخ آخ امون از استاد باغشاهی:-D مهندس نام آور اگه این درسارو با استاد باغشاهی پاس کنی میبینی که قضیه فرق داره ولی با تمام این اوصاف با همه سختیاش درسای شیرینین ، منم پدیده های انتقالو دوست نداشتم، فیزیکی 2 هم که با استاد ناطق داستانی بوددرس سخت برنامه سازی کامپیوتر هست و خواص حرارتی و الکتریکی و نوری... که با استاد باغشاهی هه پاس کردن کردنش خیلی سخته
تعريف اين استاد رو زياد شنيدم. حدس مي شه زد كه چطري هستن. ولي كتاباشون محشره.آخ آخ امون از استاد باغشاهی:-D مهندس نام آور اگه این درسارو با استاد باغشاهی پاس کنی میبینی که قضیه فرق داره ولی با تمام این اوصاف با همه سختیاش درسای شیرینین ، منم پدیده های انتقالو دوست نداشتم، فیزیکی 2 هم که با استاد ناطق داستانی بود
تعريف اين استاد رو زياد شنيدم. حدس مي شه زد كه چطري هستن. ولي كتاباشون محشره.
دقیقا حق با مهندسه بهترین استادن و سختگیر ترین استاد اما واقعا کلاساشون لذت بخشه و به آدم شیوه مهندسی رو آموزش میدن نه صرفا علم سرامیک رو.می شه گفت بهترین استادی که تا حالا دیدم... اما ایشون به تمام معنا سخت گیرن... راحت نمی شه ازشون نمره گرفت
کریستالوگرافی که خیلی قشنگ و شیرین آسونم هست نسبتاکریستالوگرافی کریستالوگرافی کریستالوگرافی . . .![]()
دقیقا حق با مهندسه بهترین استادن و سختگیر ترین استاد اما واقعا کلاساشون لذت بخشه و به آدم شیوه مهندسی رو آموزش میدن نه صرفا علم سرامیک رو.
دكتر باغشاهي ماهههههههههههههههههههههههههههههههه!شاخ باغشاهی هم رو که شیکوندیم...![]()
دكتر باغشاهي ماهههههههههههههههههههههههههههههههه!
به جرئت ميگم بهترين استادي بود كه داشتم
خدا حفظش كنه
کریستالوگرافی که خیلی قشنگ و شیرین آسونم هست نسبتا
آخه پايه دروسمونه . خصوصا سراميك .شیرین که هست ولی به نظر من خیلی سخته. شایدم استاد ما بیش از حد سخت گرفت ...
به زور پاسیدیم !!!![]()
آخه پايه دروسمونه . خصوصا سراميك .
پس هرچي پر بار تر پاسش كنيد به نفعتونه .
به نظر من كه هم درس شيرينيه هم نسبت به خيلي دروس ديگه راحت تره.