ستون گذاری پلان

donya-70

عضو جدید
سلام
من باید این پلان رو دوباره ستون گذاری کنم ... برای درس طراحی فنی ...
ابعاد ستون باید 35*35 باشه ...
میخواستم بدونم بهترین حالت برای 7 تا ستونی که توی دایره سبز هستن چیه ... ؟
ممنون

پلان :

http://uplod.ir/7gmes1p9nrsu/Drawing1.dwg.htm

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من باید این پلان رو دوباره ستون گذاری کنم ... برای درس طراحی فنی ...
ابعاد ستون باید 35*35 باشه ...
میخواستم بدونم بهترین حالت برای 7 تا ستونی که توی دایره سبز هستن چیه ... ؟
ممنون

پلان :

http://uplod.ir/7gmes1p9nrsu/Drawing1.dwg.htm
موفق باشی به کسی که ساخت وساز میکنه رجوع کردی تا راهنماییت کنه:D امشب اتوکدم رو نصب میکنم میبینم بهت میگم دوست عزیز

REZA RS

عضو جدید
سلام دوست عزیز من منظورتو نفهمیدم میسه بیشتر توضیح بدی ولی اینی که تو پلان دیدم ساختمان شما طول 48-50 متر داره بهتر یه درز وسطش بندازی تا سازت دو قسمت بشه از 30 متر یه درز ضروری هست تو بعضی جاها 25 متر هم میندازن

REZA RS

عضو جدید
در ضمن دوست عزیز چون طراحی فنی هست این رو یادآور باشم که وسط راه پله آسانسور دادن کلا ممنوع هست تو همه جای کشور

donya-70

عضو جدید
سلام
ممنون از تذکرتون ... ولی فعلا داریم با ستون گذاری شروع میکنیم ...

donya-70

عضو جدید
ببینید سایز ستون های این پلان 20*20 هستش ... من باید ستون هایی با سایز 35*35 بزارم به جای ستون های 20*20 ...
استادم یکسری توضیحات راجع به ستون گذاری باکس پله داد ... بهترین حالت ستون گذاری برای پله اینه که از عرض راه پله کم نکنه ... موردی نداره در بعضی جاها ستون ها دِاکس بشن و...
حالا میخوام بدونم چه ستون گذاری رو برای پله پیشنهاد میکنید ...
ممنون

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
عزیز باید ارتفاع هر طبقات،تعداد طبقات درنظر بگیرید... 35*35 برای مراکز فرهنگی مذهبی مثه مدرسه بکار میره...درضمن برای مسکونی هم بکار میره ولی باید طبقات بیشتری داشته باشه و درضمن اگر هم طبقات بیشتر هم نباشه میشه این اندازه ستونها رو گذاشت ولی باید موقعیت آن زمین درنظر گرفت... به نظر من حتی تعداد طبقات هم بیشتر باشه میشه ستون 25*25 درنظر بگیرین.چون 35* 35 یکمی پهنای بلند داره و برای فنداسیون یا پی کنی اون زمین باید حدقل 1.80*180 الی 2.10*2.10 درنظر بگیرین!! اما اگه ستون 25*25 درنظر گرفته باشین میتونین اندازه فنداسیونش 1.40 * 1.40 یا 1.60 * 1.60 هم درنظر گرفت...
موفق باشین....

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
REZA RS
سلام دوست عزیز..
خیر... در یک بحثی اشتباهی کردین... اصل موقعیت یا جا برای آسانسور یا آسنسور در وسط را پله ها میباشد...هیچ قانونی این اجرا را ممنوعیت نکرده و هیچوقا آن را ممنوع نمیکنن...چرا؟چون شما معماری میخونین که... معماری یعنی هندسه و شکل ساز یک انسان...انسان چجوری راحته چجوری و چجوری و چجوری!!! درمورد آسانسور،آیا قانون عمل کرده که اجرای " فوم یونولیت " در کفها ممنوع است؟! نــــــــــه! بهترین موقعیت آسانسور همین وسط راه پله ها میباشد،چون نه جاهایی رو شلوغ میکنه نه هزینه ی اضافی رو بکار میبره...
درضمن بنظر من مهندس اینه که در اجرای هر نوع عملیاتی در قبال آسانسور و غیره... جاهایی در نظر بگیره که اونجا "قابل دسترس آن عملیات" باشد... بطور مثال: دیاگرام میگه آدم وقتی که میاد داخل منزل،باید اول به آشپزخونه برخورد کنه بعد پذیرایی...پس درنتیجه دقت و تصمیم گیری در موقعیت انجام عملیات بسیار مهم است و در ضمن رضا جان ناراحت نباشین شاید ایده ی شما یا مهندس دیگه یی یه جورای دیگه باشه...ولی آسانسور یعنی کدگذاری و ارتفاع رفتن سپس باید نزدیک راه پله باشه...چون اونجا محل امن و جای مناسبی برای عملیات است...
موفق باشید...

REZA RS

عضو جدید
سلام دوست عزیز ممنون از تذکرتون تمام حرف های شما متین و قابل قبول بخصوص اینکه آسانسور باید در کنار راه پله باشه قبول ولی تا اونجایی که من اخیرا تو کارهای تایید نقشه واسه شهرداری و آتشنشانی هستم این حرفو زدم چون هیچ آسانسوری رو در وسط راه پله تایید نمیکنند به خاطر مسایل ایمنی مثلا تو مسکونی میگن باید راه پله با یه در جدا بشه اگه آسانسور نباشه یه جور هایی میشه قانو ن رو دور زد و نقشه رو تایید کرد ولی وقتی آسانسور هست اصلا نمیشه .من اگه گفتم به همین خاطر بود شما یه پرس وجو از شهرداری بکنین شاید شهرداری های شهرما اینجور باشه ولی من نسبت به حرفی که گفتم 99.99 ددرصد اطمینان دارم تا اونجایی که تو طراحی مراکز دررمانی هم این قانون روو گذاشتن .ولی تمام حرف های شما در رابطه با طراحی و ارتباط فضاها کاملا قبول دارم ولی اینو بدونین مسخره ترین قانون ساخت وساز تو کشور ما هست که خیلی خیلی زود تغیر پیدا میکنه

بالا