سایر اخبار و رویداد های والیبالی

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا گروه 3 اینقدر راحته ؟؟
گروه یکم خیلی سخته
اما گروه 3 اصلا تیم با رده بندی یک رقمی نداره
عجیبه ، نه؟؟ اون 2 تا تیم دیگه چیه؟؟

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
.
.
.

یک عکس صمیمی از بچه های تیم ملی والیبال و سرمربی آنها ولاسکو ...

V A H ! D

کاربر ممتاز
ليست شانزده نفره ولاسکو اعلام شد!!

ليست شانزده نفره ولاسکو اعلام شد!!

.
.
.

خوليو ولاسکو سرمربي تيم ملي واليبال کشورمان پس از پايان مرحله نهايي ليگ برتر واليبال باشگاه‌هاي ايران در سال 91

و

اتمام اردوي آمادگي تيم ملي، اسامي شانزده بازيکن را براي شرکت در اردوي آمادگي تيم ملي ايران

به منظور حضور هر چه شايسته تر در رقابت هاي ليگ جهاني 2013 واليبال که براي اولين بار با حضور هجده تيم برگزار مي‌شود ،‌ اعلام کرد

اسامي دعوت شدگان به شرح زير است:

سعيد معروف

مهدي مهدوي

شهرام محمودي

امير غفور

سيد محمد موسوي عراقي

عادل غلامي

مسعود غلامي

آرمين تشکري

عليرضا جديدي

رحمان داوودي

پوريا فياضي

آرش کشاورزي

فرهاد قائمي

حمزه زريني

فرهاد ظريف

مجتبي يوسفي

به گزارش فارس ، بر اساس اعلام مسئولان فدراسيون واليبال بازيکنان دعوت شده اي که در کميته انضباطي پرونده دارند،

حضور و ادامه فعاليتشان در تمرينات تيم ملي منوط به نظر کميته انضباطي فدراسيون واليبال است!!

همچنين امير خوش خبر به عنوان سرپرست ، خوليو ولاسکو به عنوان سرمربي ، حسين معدني به عنوان مربي، احمد مساجدي به عنوان مترجم ،

سيامک افروزي به عنوان فيزيوتراپ، نويد مشجري به عنوان آناليزور، عليرضا پيشياره به عنوان ماساژور و ميثم جعفري به عنوان تدارکات اعضاي کادر فني تيم ملي واليبال کشورمان را تشکيل مي دهند

و ناصر شهنازي و ايرج مقدم هم مربيان حاضر اردو هستند!!

،

دعوت شدگان از 7 فروردين سال 92 به صورت سه روز تمرين و يک روز استراحت در دو نوبت صبح و عصر زير نظر کادر فني تمرين خواهند کرد!!

رقابت‌هاي ليگ جهاني 2013 واليبال در مرحله بين قاره‌اي از 10خرداد آغاز مي‌شود و تا 23 تيرماه ادامه خواهد داشت ...

V A H ! D

کاربر ممتاز
.
.
.

راستی علیرضا نادی هم دعوت نشده!!!:surprised::razz:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسابقات تو ایرانم هست ؟ یعنی ایران تو کشور خودمونم میزبانی میکنه یا بازیها تو کشورهای خاصی انجام میشه ؟؟

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولاسکو: از هوای کثیف تهران متنفرم!

چهارشنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۴۳

گفت‌وگویی با سرمربی تیم ملی والیبال در مورد فوتبال، والیبال، ایران و سال نو.
به گزارش افکار نیوز، به او می‌گویند پیر مرد بد اخلاق. البته بداخلاقی‌هایش برای شاگردانش است. وقتی تیمش تمرین می‌کند با کسی شوخی ندارد. واقعا بد اخلاق می‌شود. در حالت عادی هم «لبخند» روی صورتش قاچاق است! مثل کسی که حرفی برای گفتن نداشته باشد؛ بیشتر عادت دارد نگاه کند.

اما وقتی حوصله صحبت کردن داشته باشد، واقعا حرف‌های جالبی می‌زند؛ مثل همین مصاحبه. در روزی با ولاسکو صحبت کردیم که با حوصله بود، حرف‌های جالب می‌زد و حتی گاهی می‌خندید. با او در مورد فوتبال اروپا حرف زدیم تا متوجه شویم ولاسکو هم یکی از طرفداران بارسلونا است. او که سابقه فعالیت در فوتبال ایتالیا را دارد، همین حالا هم بازی‌های تیم‌های بزرگ فوتبال دنیا را دنبال می‌کند.

*در این مدتی که از شروع اردوی تیم ملی گذشته، شرایط بچه‌ها را چطور دیدید؟

خیلی خوب. انگیزه‌شان خیلی خوب است. می‌دانید که ۲۰ روز استراحت داشتند و آمدند. کمی زمان لازم دارند تا به آمادگی خوب بدنی برسند ولی دارند کار می‌کنند.

*تیم ایران به حدی می‌رسد که حریفانمان در لیگ جهانی، تیم جدیدی از ایران ببینند؟

نه. به آن شکل نیست. شاید یک تغییرات کوچک داشته باشیم. الان در این تیم چند بازیکن زیر ۲۳ سال ما دارند کار می‌کنند. الان فعلا برای بزرگسالان برخی از همین‌ها می‌مانند و برای زیر ۲۳ ساله‌ها هم آقای اکبری با آن‌ها کار می‌کند.

*یعنی باید تیم اصلی برای لیگ جهانی را بعد از عید در اردوی تیم ملی ببینیم؟

بله. الان بازیکنانی که زیر ۲۳ سال هستند و با آن‌ها کار می‌کنم، در تیم بزرگسالان نخواهند بود.

* تیم ملی ایران در مسابقات یکی دو سال گذشته نتایج خوبی گرفته. فکر می‌کنید این روند ادامه خواهد داشت؟

برای ما خیلی مهم است که ببینیم تیم ما چه کاری می‌تواند انجام دهد. در مسابقات جهانی ما یک سری سورپرایز و برد داشتیم. اما در لیگ جهانی چون صربستان و روسیه یا ایتالیا می‌خواهند به رده‌های پایانی برسند، بازی با ما را آسان نمی‌گیرند و با انگیزه بیشتری مقابل ما بازی می‌کنند. آلمان هم تیم خوبی است که از نظر بدنی خیلی قوی است و در سال‌های اخیر خیلی توانسته‌اند پیشرفت کنند. فکر کنم هدف آن‌ها این است که به نیمه نهایی برسند. کوبا را هم دقیقا نمی‌دانم چون نمی‌دانم با کدام تیمش به این مسابقات بیاید. ولی پیشرفتی که ما داریم انجام می‌دهیم را نیاز داریم که ادامه بدهیم. نیاز داریم که تمرینات سخت‌تر و بهتری هم انجام دهیم.

*این روند باعث می‌شود تیم ملی ایران در لیگ جهانی سورپرایزی داشته باشد؟

من نمی‌دانم. ولی ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که این اتفاق بیفتد. تجربه اول در لیگ جهانی همیشه سخت است. وقتی در تورنمنت‌هایی مثل لیگ جهانی بازی می‌کنیم، هر مسابقه سختی‌های خودش را دارد. تیم ما نیاز دارد که چنین تجربه‌ای را کسب کند. ولی مطمئنم که در سال دوم حضور در لیگ جهانی، خیلی بهتر نتیجه می‌گیریم.

*چند وقت قبل صحبتی شد مبنی بر اینکه آیا جای بازیکنان بد اخلاق، در تیم ملی است؟ شما هم جواب دادید که اگر این‌ها نباشند من باید با تیم جوانان در مسابقات شرکت کنم. آیا ممکن است ما این بازیکنان را بعد از عید در تیم ملی ببینیم؟

البته من جوک گفتم و شوخی کردم. ولی در مجموع بعد از مدتی لیستم را می‌دهم. علت اینکه اسامی را نگفتم این بود که نخواستم تمرکز بازیکنان را به هم بزنم. آن‌ها باید روی باشگاه خودشان تمرکز می‌کردند.

*شما بازی سوم پلی‌آف را دیدید. فکر می‌کنید چقدر پیشرفت در لیگ ایران ایجاد شده؟

فکر می‌کنم نسبت به دو سال قبل، اکثر بازیکنان لیگ الان بهتر شده‌اند. برای مثال الان کمتر می‌بینیم که توپ بخورد زیر پا. بیشتر با دست‌ها بازی می‌کنند. دریافت‌ها هم بهتر شده ولی کافی نیست. باید پیشرفت کنیم. ولی از نظر تکنیکی، لیگ خیلی بهتر شده و از نظر دیسیپلین بدتر شده‌ایم.

*وقتی ایران جواز حضور در لیگ جهانی را گرفت، شما گفتید ما در لیگ جهانی سفرهای طولانی و خسته‌کننده‌ای داریم. فکر می‌کنید در لیگ جهانی حریف اصلی ما تیم‌ها هستند یا این مسافرت‌ها؟

اول تیم‌ها. قطعا تیم‌ها نقش بیشتری دارند. قسمت اول کار ما سخت نیست. چون ما می‌رویم به بلغارستان و چند بازی دوستانه انجام می‌دهیم و از آنجا به روسیه می‌رویم. در بخش دوم می‌رویم ایتالیا و بعد می‌رویم دومنیک و برمی‌گردیم که با آلمان بازی کنیم که آن قسمت احتمالا سخت باشد. ولی بستگی به ذهنیت دارد. اگر بخواهی اعتراض کنی و نق بزنی، خودت را خسته کرده‌ای و مطمئنا سخت خواهد بود. ولی اگر اهمیت ندهی و به آن فکر نکنی سخت نیست.

*در این مورد با بچه‌ها صحبت کرده‌اید؟

بله. از پارسال صحبت کرده‌ام.

*یعنی از سال ۹۰ مطمئن بودید که می‌رویم به لیگ جهانی؟

نه. موقعی که ما به مسابقاتی مثل اسلوونی و ژاپن رفتیم و اردوهایمان طولانی شد، بچه‌ها نق می‌زدند و اعتراض می‌کردند. ولی گفتم اگر بخواهید این‌طوری رفتار کنید که لیگ جهانی خیلی بدتر از این است. گفتم باید عادت کنید به این شرایط. فقط همین.

*ما اول لیگ جهانی داریم و بعد جام ملت‌های آسیا. ما با این حساب باید برای جام ملت‌های آسیا خیلی آماده باشیم. چون قبل از آن با تیم‌های خوبی در لیگ جهانی بازی کرده‌ایم و آماده هستیم. شما هم که گفتید با این شرایط دوباره قهرمان جام ملت‌ها می‌شویم.

مطمئنا من این را نگفتم. من گفتم سعی می‌کنیم قهرمان شویم. در فرهنگ ورزش ما این یک چیزی است که باید حتما عوض شود. اگر یک بار قهرمان بشوی می‌گویی من بهترین هستم. ولی در ورزش این‌طوری نیست. شما هیچ وقت نمی‌توانید مطمئن باشید که قهرمان می‌شوید.

*حتی با وجود بازی‌هایی که در لیگ جهانی انجام می‌دهید؟

شما هیچ وقت نمی‌توانید مطمئن باشید. مطمئنا شرایط ما نسبت به زمانی که بازی‌های دوستانه کمتری داشته‌ایم خیلی بهتر است. ولی اگر بازیکنان بگویند ما در لیگ جهانی بازی کرده‌ایم و در آسیا همه را می‌بریم، مطمئن باشید که همه مسابقات را می‌بازیم. این اتفاق در مسابقه با چین در مسابقات جهانی و مقابل استرالیا در انتخابی المپیک رخ داد. اگر ما نخواهیم از این اتفاقات درس بگیریم و برایمان تجربه نشود، یعنی کله ما به سختی این سنگ است و هیچ وقت نمی‌توانیم موفق باشیم.

*شما از زمانی که به ایران آمدید ، تیم ملی والیبال نتایج خوبی گرفته و همین باعث شده که مردم والیبال را بیشتر دنبال کنند. حالا والیبال تبدیل شده به یکی از ورزش‌های محبوب ایرانی‌ها. از این موضوع خبر دارید؟

خیلی چیزها را می‌دانم. وقتی هم که می‌خواستم وارد ایران شوم، با پائولو صحبت کردم. او با «پارک» کار کرده و می‌دانست شرایط والیبال در ایران چطور است.

*شما در فوتبال اروپا هم فعالیت کرده‌اید. می‌خواهیم در مورد لیگ قهرمانان اروپا از شما سوال کنیم. به نظرتان کدام تیم قهرمان اروپا می‌شود؟

خیلی سخت است که جواب این سوال را بدانم. من فکر می‌کنم فوتبال هم یک درسی به ما می‌دهد که ما هیچ وقت نمی‌توانیم نتیجه نهایی را بدانیم. در اکثر مسابقات جهانی فوتبال، تیمی که بیشترین هوادار را داشته قهرمان نشده.

*خود شما طرفدار چه تیمی هستید؟

من بارسلونا را خیلی دوست دارم. ولی الان شرایط خیلی سخت شده و راه مشکلی در ادامه دارد.

*فکر می‌کنید چرا بارسلونا اخیرا بد نتیجه می‌گیرد؟

در یک شرایطی که یک تیم خیلی بالا است و نتایج عالی می‌گیرد، سخت است که همین روند را ادامه بدهد. کافی است یک اتفاقی بیفتد یا از نظر روحی و روانی، شرایط خوب را از دست بدهد. در چنین شرایطی خیلی افت می‌کند. برای همین است که من می‌گویم برنده شدن راحت است اما ادامه دادن این بردها سخت است.

*شما به عنوان یک هوادار بارسلونا قبول دارید که دیگر دوره بارسلونا تمام شده؟ یا فکر می‌کنید سال بعد دوباره این تیم اوج می‌گیرد؟

اولین مربی که ساختار بارسلونا را ایجاد کرد الان در تیم نیست و این می‌تواند اولین دلیل افت بارسلونا باشد. حتی اگر تیم برنده شود هم باید یک تغییرات کوچکی ایجاد کرد تا انگیزه‌هایی به وجود بیاید. ولی مطمئنم که بارسلونا یک تغییرات کوچکی ایجاد می‌کند که نقاط ضعف خود را برطرف کند. مطمئن هستم بارسلونا سال بعد شرایط بهتری خواهد داشت.

*الان دیگر با شرایط زندگی در تهران وفق پیدا کرده‌اید؟ با شلوغی‌هایش کنار آمده‌اید؟

من قبلا نزدیک فدراسیون زندگی می‌کردم. اما الان محل سکونتم عوض شده و سمت چیتگر زندگی می‌کنم. آب و هوایش هم خوب است. من دوست دارم در مرکز شهر باشم چون امکانات هست و همه چی آنجا هست. ولی از هوای کثیف متنفرم.

*در مورد رانندگی مردم تهران نظر خاصی ندارید؟

مطمئنا رانندگی‌های تهران بدترین نیست. بدترین نوع رانندگی در دنیا برای مصر است. در قاهره. در قاهره رانندگی‌ها خیلی خیلی بدتر از ایران است. چیزی که خیلی در مورد رانندگی و همین ترافیک نگرانم می‌کند، شرایط بازیکنان است. چون آن‌ها باید در همین شرایط رفت و آمد کنند. البته ترافیک تهران یک روش خیلی جالب هم هست برای والیبال ما. بحثی که در مورد ترافیک هست این است که قانون می‌خواهد مردم بهتر زندگی کنند نه اینکه جلوی آزادی آن‌ها را بگیرد. مثلا برای استفاده از کمربند. اگر همه کمربند ببندند، کمتر مرگ و میر ناشی از تصادفات رانندگی داریم.

*به نظر می‌رسد شما نگرانی‌های یک پدر را در مورد بازیکنان تیم ملی دارید؟

بله. همیشه به اطرافیانم گفتم که امیدوارم هیچ وقت هیچ بازیکنی از والیبال فوت نکند اما متاسفانه امسال این اتفاق افتاد. سعید اگر کمربند ایمنی را می‌بست فوت نمی‌کرد. اگر کمربند بسته باشی ممکن است آسیب ببینی ولی خیلی بعید است که بمیری.

*تا حالا برای تفریح به مسافرت داخل ایران رفته‌اید؟

در کدام تعطیلات؟ زمستان آینده احتمالا می‌روم. فصل که تمام شود با همسرم یک دوری در شهرهای مختلف ایران می‌زنم و دور تا دور ایران را می‌گردم. تا حالا کاشان و اصفهان را یک بار رفته‌ام. در این دو روزی که استراحت داریم شاید به مشهد، یزد یا حتی تخت جمشید بروم.

*دوست دارید کدام شهر را ببینید؟ کدام شهر برایتان در اولویت قرار دارد؟

من فقط تهران، کاشان و اصفهان را دیده‌ام و به همین دلیل نمی‌توانم بگویم دوست دارم کدام شهر را ببینم. ایتالیایی‌ها هم مثل ایرانی‌ها هستند. آن‌ها در هر شهری که زندگی می‌کنند فکر می‌کنند شهرشان بهترین شهر کشورشان است. من هم مربی تیم ملی هستم و نمی‌خواهم بگویم کدام شهر را دوست دارم. همه را دوست دارم.

*پارسال با آقای آندره آ زورزی به بازار ایران رفتید. این تجربه چطور بود؟

خیلی جالب بود. ولی بازار ایران خیلی پیچ در پیچ است و باید حتما با یک ایرانی به آنجا بروی که بلد باشد و بداند کجا باید بروید. ولی اگر تنهایی بروی خیلی سخت است چون بازار خیلی بزرگ است. چنین جوی را خیلی دوست دارم. من خودم بیشتر دنبال اجسام قدیمی هستم. آنجا هم بافت قدیمی دارد. مترجم سفارت ایتالیا که ایرانی است به من قول داده من را ببرد به یک محله قدیمی تا آنجا را ببینم. وگرنه چیزهای جدید که همه مثل هم هستند. اجسام و وسایل قدیمی هستند که حالت خاص خودشان را دارند و جالب هستند. الان من می‌دانم این چیزی که می‌گویم باعث می‌شود مسئولان تیم ملی به من بخندند و پشت سرم جوک بگویند، ولی یک مثال می‌زنم تا متوجه بشوید. یک میز تحریر قدیمی در فدراسیون بود که به من گفتند یک میز نو برایت می‌خریم اما من گفتم همین را می‌خواهم. الان هم آن میز را برده‌ام به خانه‌ام. چون قدیمی است و دوستش دارم. در خانه خودم در ایتالیا هم چنین حالتی دارم.

*شما تا به حال در عید نوروز در ایران نبوده‌اید؟

پارسال برای سال نو در ایران بودم. با آقای داورزنی رفتیم کاشان، بعد رفتیم اصفهان.

*عید نوروز ایران را چطور دیدید؟

شبیه سال نو بقیه است فقط زمان آن طولانی‌تر است. از سفره هفت سین هم خوشم می‌آید چون یک حالت قدیمی و سنتی دارد.

*شما چهارشنبه سوری سال ۹۰ را یادتان است؟

بله. بله. یادم است.

*آتش‌بازی‌ها را دوست داشتید؟

بله. من آن شب در اصفهان بودم. رفته بودم توی شهر قدم می‌زدم و حرکات مردم را می‌دیدم.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچيروويچ: رفتنم به مهرام اشتباه نبود

بچيروويچ: رفتنم به مهرام اشتباه نبود

[h=1]بچيروويچ: رفتنم به مهرام اشتباه نبود[/h]
[h=2] سرمربي تيم ملي بسکتبال تاکيد کرد: يا بازيکني يک هفته اي قبل از جام ملت ها به تيم ملحق نمي شود و يا وي سرمربي چنين تيمي نخواهد بود.[/h]

مهمد بچيروويچ که در حدود يک هفته حضور در تهران، چندين بار با مسئولان فدراسيون جلسه برگزار کرد، نتيجه اين جلسات را تشريح کرد: ما براي تمام رده هاي 16، 17 و 19 سال و بزرگسال برنامه ريختيم. بعد از تيم جوانان که براي قهرماني جهان آماده مي شود تيم زير 16 سال از ديروز با علي توفيق کارش را شروع کرد و بعد از آن هم تيم 3 به 3 وارد کار مي شود که به قطر اعزام مي شود.

*شايد بزرگسالان را هم به مجارستان ببريم

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، سرمربي تيم ملي بسکتبال شروع کار تيم ملي بزرگسالان در روز چهارم خرداد را تاييد کرده و گفت: اين اردو را با تمام بازيکنان برگزار مي کنيم. بازيکنان پتروشيمي و ماهان به اندازه کافي قبل از تمرينات " وابا " استراحت کرده اند و فکر نمي کنم بعد از مسابقات غرب آسيا نيازي به استراحت دوباره داشته باشند.

وي ترجيح مي دهد کار تيم ملي را با 18 نفر شروع کند تا با تعداد بازيکنان بيشتر کار تمرين سخت نشود، هرچند هنوز هيچ چيز قطعي نيست حتي اردوهاي تيم ملي بزرگسالان که در موردش توضيح مي دهد: شايد من هم همراه تيم ملي جوانان به اردوي مجارستان بروم. البته در تلاشم تا به شکلي برنامه ريزي کنيم تا تيم ملي بزرگسالان هم همراه جوانان به مجارستان بيايد تا بتوانم هر 2 تيم را کنترل کنم. اگر با تيم 19 ساله ها سفر کنم و تيم بزرگسالان در ايران بماند، تيم بزرگسالان مدتي از زير نظرم خارج مي شوند.

*هدف اول راهيابي به مسابقات جام جهاني است

بچيروويچ که هدف تيم ملي را رسيدن به مسابقات جهاني و هدف خودش را قهرماني با تيم ملي در جام ملتها مي داند، افزود: براي قهرمان شدن بايد همه بازيکنان کنار هم بوده و خوب کار کنند. اگر تيم کامل باشد با تمرين و تمرکز کافي قهرمان مي شويم. البته کمي شانس هم لازم داريم. اولين هدف ما اين است که به جام جهاني 2014 راه پيدا کنيم و هدف خودم هم فقط قهرماني است چون قدرت آن را داريم.

*بازيکن يک هفته اي به تيم بيايد من مربي نخواهم بود

سرمربي تيم ملي بسکتبال در خصوص اظهارات ارسلان کاظمي که تأکيد کرده بود تنها 2 يا 3 هفته امکان تمرين با تيم ملي را دارد، تصريح کرد: من مي خواهم تمام بازيکنان را در کنار هم داشته باشم آمدن يک بازيکن 2 هفته قبل از تمرينات برايم قابل قبول نيست. البته هنوز با ارسلان صحبت نکرده ام. قطعا آرزوي اين بازيکن از اول رسيدن به ‌NBA بوده و من نمي خواهم اين را از ارسلان بگيرم. از طرفي من هم برنامه هايي براي تيم ملي دارم و در نهايت بايد با در نظر گرفتن شرايط 2 طرف با هم کنار بياييم.

بچيروويچ در واکنش به اين که در دور قبل جام ملتها هم ارسلان کاظمي چند روز قبل از اعزام به تيم ملي ملحق شد و حتي مشکلاتي هم با بازيکنان مثل اوشين ساهاکيان به همين دليل به وجود آمد، توضيح داد: همين اتفاق افتاد که تيم نتيجه نگرفت اما شيوه کار من به اين شکل نيست. در اين مورد هم به اوشين حق مي دهم که بعداز 2 ماه تمرين در کنار تيم ملي از آمدن بازيکن ديگري بدون تمرين ناراحت شده باشد. اين عادلانه نيست که بقيه بازيکنان چند ماه تمرين کنند و يک نفر تنها يک هفته با تيم باشد ضمن اينکه مشکلات تکنيکي و تاکتيکي هم در تيم پيش مي آيد چون تيم بايد از نظر سيستم هاي دفاع و حمله، سيستم هاي زون و بسياري موارد تاکتيکي ديگر همراه تمام بازيکنان آماده باشد و بازيکن با يک هفته تمرين هماهنگ نمي شود. در اين دوره هم يا بازيکني به اين شکل به تيم ملحق نمي شود يا من مربي نيستم!

*با باشگاه حدادي مکاتبه کرده ام

وي در خصوص وضعيت حامد حدادي اظهار داشت: حدادي براي تيم ما واقعا مهم است و براي قهرماني لازمش داريم. البته اين بازيکن هم بايد در زمان خوبي به تيم ملحق شود. به همين دليل براي باشگاه و مدير برنامه هاي حامد ايميلي فرستاده ام و برنامه هاي خود را تشريح کرده ام و اينکه چرا اين بازيکن را لازم داريم. البته هنوز با حامد هم مثل ارسلان صحبت نکرده ام.

سرمربي تيم ملي اضافه کرد : اين در ورزش واضح است که بازيکن بايد داخل زمين رفته و بهترين باشد اگر بازيکن بهترين نيست بدون توجه به سن و تجربه و نام در ترکيب قرارش نمي دهم.

*برايم فرقي ندارد که بازيکن خوب چند سال دارد

وي ادامه داد: هنوز در مورد ترکيب تيم و شرايط جوانان و بزرگسالان تصميم نگرفته ام. اول بايد شرايط بازيکناني مثل حدادي و ارسلان را بدانم اما قطعاً تعدادي بازيکن جوان هم قادر به همراهي تيم هستند و در شرايط فعلي سؤال من هم همين است که آيا بازيکنان جواني که در مسابقات قهرماني جهان شرکت مي کنند، امکان آمدن به تيم بزرگسالان را هم خواهند داشت يا نه؟

بچيروويچ تاکيد مي کند: من به آينده بسکتبال ايران و حتي المپيک بعدي هم فکر مي کنم. اين شغلم است، اگر بازيکني شرايط بسيار خوبي دارد و مي تواند به تيم کمک کند ديگر مهم نيست که 17 سال دارد يا بزرگتر است. به هرحال در اين مورد بعداً تصميم مي گيريم.

*انتظار کار بزرگ از جوانان نداشته باشيد

سرمربي تيم ملي در مورد شرايط تيم ملي جوانان هم توضيح داد: اولين مسابقه تيم ها ي ملي،‌ قهرمان جوانان جهان است و من هم با توجه به اهميت آن براي آينده مي خواهم کنار آن ها باشم. بازيکناني مثل سجاد مشايخي،‌ صالح فروتن، بهنام يخچالي، وحيد دلير زهان و محمد يوسف وند بعد از يکسال حضور در ليگ رشد خوبي کرده اند و بهتر از قبل هستند. اما پروسه رشد جوانان تنها معطوف به يک سال نيست، قهرماني جهان براي اين بازيکنان مثل يک جايزه است. انتظار کار خيلي بزرگي هم نبايد از آنها داشته باشيد چون تيمهاي حاضر در بازيهاي جهاني بسيار بزرگ هستند و اين حضور تنها مي تواند تجربه بزرگي براي تيم جوانان باشد.

*حق پتروشيمي قهرماني بود

سرمربي فصل قبل مهرام تجربه يک فصل حضور در اين تيم را اشتباه نمي داند و مي گويد: اول بايد از باشگاه مهرام، گنجي و دستيارانم در اين تيم به خاطر فراهم کردن شرايط کار در مهران تشکر کنم. ضمن اينکه بايد به تيم پتروشيمي هم تبريک بگويم. بعد از باخت تيم در فينال از شرايط بسيار ناراحت بودم چون دوست داشتم که برنده شويم اما بعد از آرام شدن،‌ به اين نتيجه رسيدم که حق پتروشيمي قهرماني بود چون در کل ليگ خوب عمل کرده بودند البته در فينال شانس بيشتري داشتند.

وي ادامه داد: از بازيکنانم در مهرام هم بايد تشکر کنم چون در طول فصل عالي کار کردند به خصوص بازيکنان جوان که پيشرفت خوبي داشتند. ما تا آخرين لحظات هم براي قهرماني جنگيديم به همين دليل از کار تيم راضي هستم. سرمربي تيم ملي در پاسخ به اينکه آيا سال بعد هم به مربيگري باشگاهي فکر مي کند يا نه؟ توضيح داد: من با فدراسيون قرارداد دارم و اگر فدارسيون تشخيص دهد که حضورم در يک باشگاه به بسکتبال ايران کمک مي کند، براي کمک به تيم مورد نظر مي روم اما درحال حاضر تمام تمرکزم روي تيم ملي است و به اين مسائل فکر نمي کنم.

*با ساني حرفه اي برخورد نشد

بچيروويچ از دليل برنگشتن "ساني" پسرش به پتروشيمي براي غرب آسيا گفت: ساني بعد از ليگ راضي نبود چون بعد از مسابقات هيچ کس از باشگاه با وي تماس نگرفت و بعد از اينکه تعطيلات تمام شد تماس گرفتند که فردا براي مسابقات غرب آسيا به ايران بيا!

البته مذاکراتي هم با پتروشيمي انجام دادند اما از ايتاليا پيشنهاد داشت و در نهايت هم پيشنهادش را پذيرفت. زماني که باشگاه پتروشيمي بازيکني را لازم دارد بايد اصول حرفه اي را دانسته و بلافاصله بعد از بازيها براي ادامه کار با بازيکن مورد نظر تماس بگيرند. ساني هم به خاطر علاقه به ايران و هم تيمي هايش حاضر بود با پولي کمتر از تيم ايتاليايي به پتروشيمي برگردد اما در زمان مناسب با وي تماس نگرفتند. البته قرارداد وي تا پايان پلي آف است و شايد سال بعد در صورت داشتن پيشنهاد به ايران برگردد.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
معرفي بهترين‌هاي واليبال باشگاه‌هاي آسيا

معرفي بهترين‌هاي واليبال باشگاه‌هاي آسيا

[h=1]معرفي بهترين‌هاي واليبال باشگاه‌هاي آسيا[/h]
[h=2] در پايان رقابت‌هاي قهرماني واليبال باشگاه‌هاي آسيا از بهترين بازيکنان رقابت‌ها تقدير شد.[/h]

ولاديمير پتکوويچ، پاسور صربستاني کاله با کسب 340 امتياز بهترين پاسور اين دوره مسابقه‌ها شد. همچنين رضا قرا با کسب 130 امتياز به عنوان بهترين اسپکر و محمد موسوي با کسب 79 امتياز بهترين دفاع روي تور و فرهاد قائمي با کسب 76 امتياز بهترين سرويس‌زن لقب گرفت.

همچنين سانچس بازيکن نامدار کوبايي از تيم الريان قطر عنوان امتيازآورترين بازيکن مسابقه‌ها را از آن خود کرد و کنک‌سان‌وي از تيم چين نيز بهترين ليبرو شد.

در پايان چهاردهمين دوره مسابقه‌هاي قهرماني باشگاه‌هاي آسيا تيم‌هاي کاله ايران، الريان قطر و نماينده چين تايپه به ترتيب به عناوين اول تا سوم دست يافتند.

به اين ترتيب نمايندگان ايران براي نهمين بار قهرماني در جام باشگاه‌هاي آسيا را کسب کردند. کاله در حالي به قهرماني در مسابقه‌ها دست پيدا کرد که تنها يک ست در مجموع 7 مسابقه خود واگذار کرد. نماينده واليبال بايد اواخر مهرماه به عنوان قهرمان قاره کهن در مسابقه‌هاي جام باشگاه‌هاي جهان برزيل شرکت کند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
واليباليست‌هاي ايران در ليگ جهاني معرفي شدند

واليباليست‌هاي ايران در ليگ جهاني معرفي شدند

[h=1]واليباليست‌هاي ايران در ليگ جهاني معرفي شدند[/h]
[h=2] "خوليو ولاسکو" فهرست اوليه تيم ملي واليبال ايران را براي شرکت در رقابت‌هاي ليگ جهاني اعلام کرد.[/h]

"خوليو ولاسکو" سرمربي تيم ملي واليبال ايران در آخرين روز مهلت معرفي بازيکنان ليگ جهاني 2013، اسامي 22 بازيکن ايران را براي حضور در اين رقابت‌ها معرفي کرد.

سعيد معروف، مهدي مهدوي، محمدطاهر وادي، شهرام محمودي، امير غفور، رضا قرا، پوريا فياضي، رحمان داودي، فرهاد قائمي، آرش کشاورزي، حمزه زريني، عليرضا مباشري، محمد موسوي، آرمين تشکري، عادل غلامي، عليرضا جديدي، مسعود غلامي، سامان فائزي، فرهاد ظريف، آرش کمالوند، مجتبي يوسفي و ناصر رحيمي‌پناه، 22 بازيکن معرفي شده به فدراسيون جهاني واليبال هستند که چند روز مانده به آغاز مسابقات 12 بازيکن براي حضور در مسابقه انتخاب و معرفي شدند.

به گزارش ايسنا ، مسابقات تيم ملي واليبال ايران در ليگ جهاني واليبال به ترتيب با تيم‌هاي روسيه، صربستان، ايتاليا، کوبا و آلمان خواهد بود.

برنامه مسابقات ايران در ليگ جهاني 2013 :

17 و 18 خرداد: روسيه – ايران

31 خرداد و 2 تير: ايران - صربستان

7 و 9 تير: ايتاليا – ايران

14 و 15 تير: کوبا – ايران

21 و 22 تير: ايران – آلمان

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزارش تمرين تيم ملي واليبال

گزارش تمرين تيم ملي واليبال

[h=1]گزارش تمرين تيم ملي واليبال[/h]
[h=2] تمرينات تيم ملي واليبال ايران صبح امروز با حضور تمام بازيکنان در سالن واليبال آزادي برگزار شد.[/h]

تمرين تيم ملي واليبال صبح امروز با حضور تمام ملي‌پوشان برگزار شد.

به گزارش فارس، ملي‌پوشان تيم کاله آمل که در مسابقات جام باشگاه‌هاي آسيا حضور داشتند هم از روز گذشته در تمرينات حضور پيدا کردند تا دور جديد تمرينات تيم ملي با حضور تمام ملي‌پوشان آغاز شود.

* حسين معدني که به عنوان يکي از اعضاي کادر فني تيم ملي معرفي شده است هم در تمرين امروز حضور داشت. احمد مساجدي به عنوان مترجم، سياوش باقري به عنوان مربي بدنساز و ناصر شهنازي و ايرج مقدم به عنوان مربي در اين تمرين خوليو ولاسکو را ياري مي‌دادند.

* در آخرين زمان باقي‌مانده براي معرفي بازيکنان حاضر در ليگ جهاني هم خوليو ولاسکو فهرست اوليه تيم ملي واليبال ايران را براي شرکت در اين رقابت‌ها اعلام کرد و براساس آن 22 ملي‌پوشان امروز تمرين کردند.

* برنامه اصلي تمرين امروز تيم ملي واليبال روي دريافت متمرکز شده بود. با توجه به تغيير قوانين واليبال و خطاي دريافت با پنجه در مسابقات رسمي سال 2013 ولاسکو تاکيد زيادي روي دريافت بازيکنان با ساعد داشت.

* مشکل خدمت سربازي بازيکناني مانند امير غفور، مجتبي ميرزاجانپور و پوريا فياضي حل شده است و اين بازيکنان هم در تمرينات حاضر بودند.

* شهرام محمودي، قطر پاسور تيم ملي واليبال و کاله آمل که رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا را به دليل مصدوميت از دست داده بود در تمرينات تيم ملي هم بيشتر فيزيوتراپي مي‌کند تا بتواند به دوران اوج خود بازگردد.

* سرمربي تيم ملي ابتدا ملي‌پوشان را به دو گروه تقسيم کرد. طبق معمول يک گروه به کار بدنسازي پرداختند و گروه دوم تمرين سرويس، دريافت، پاس‌هاي کوتاه و اسبک‌هاي سرعتي را مرور کردند.

* در طول تمرين بارها سرمربي تيم ملي درباره نحوه دريافت توپ توسط بازيکنان به آنها تذکراتي مي داد وازآنها مي خواست که خود را براي اجراي قوانين جديد فدراسيون بين المللي واليبال در باره دريافت توپ آماده کنند.

* ملي‌پوشان در تمرينات امروز نشاط مناسبي داشتند و اين موضوع نويد روزهاي خوب براي واليبال ايران را مي‌داد.

* برنامه مسابقات تيم ايران در مرحله نخست يا بين قاره‌اي:

17 و 19 خرداد به ميزباني روسيه

روسيه – ايران

31 خرداد و 2 تير به ميزباني ايران

ايران – صربستان

7 و 9 تير به ميزباني ايتاليا

ايتاليا – ايران

14 و 16 تير به ميزباني کوبا

کوبا – ايران

21 و 22 تير به ميزباني ايران

ايران - آلمان

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]تيم ملي واليبال سه شنبه به بلغارستان مي‌رود[/h]
[h=2] سرپرست تيم ملي واليبال ايران از اعزام ملي پوشان به صوفيه و برگزاري سه ديدار تدارکاتي با بلغارستان در آستانه رقابت هاي ليگ جهاني واليبال و ديدار با روسيه خبر داد.[/h]

امير خوشخبر درباره برنامه هاي تيم ملي واليبال ايران در آستانه رقابت هاي ليگ جهاني واليبال اظهار کرد: خوشبختانه برنامه اعزام ها حل شده و کار ويزاي تيم و همراهان انجام شد. به نظر نمي رسد که ديگر تا پايان مسابقات ليگ جهاني واليبال از اين بابت مشکلي داشته باشيم. خوشبختانه به دليل اهميت ويژه اي که مسابقات ليگ جهاني در سرتا سر جهان دارد سفارت خانه هاي کشورهاي مختلف نهايت همکاري را با ما داشتند. ما از اين بابت به هيچ مشکلي برخورد نکرديم. در حال حاضر تنها در پي تدارک تيم براي اعزام ها هستيم.

به گزارش ايسنا،وي با اشاره به اعزام تيم ملي واليبال به بلغارستان، گفت: سياست ولاسکو اين است که براي 22 بازيکن همه اقدام ها را انجام دهيم. اگر خداي نکرده در دقيقه آخر مصدوميت يا مشکل ديگري روي دهد بازيکنان ذخيره را سريعا جايگزين مي‌کنيم. هنوز اسم 12 بازيکن اصلي براي اعزام به بلغارستان اعلام نشده است. طبق برنامه‌ي ولاسکو، در روزهاي شنبه و يکشنبه تمرينات تيم را در کمپ فدراسيون پيگيري مي کنيم، دوشنبه استراحت داريم و سه شنبه به بلغارستان مي رويم. به نظر 12 نفر اصلي ترکيب تيم ملي روز يکشنبه به صورت رسمي اعلام مي شوند.

سرپرست تيم ملي در پايان گفت: بعد از انجام بازي هاي دوستانه مستقيما از صوفيه بلغارستان به روسيه مي رويم. انشالله بعد از انجام دو بازي مرحله مقدماتي ليگ برتر در روسيه، به تهران بر مي گرديم.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ليگ جهاني واليبال 2013
[h=1]اعلام ترکيب تيم‌هاي ملي واليبال ايران و روسيه[/h]
[h=2] ترکيب دو تيم ملي واليبال ايران و روسيه براي حضور در مسابقات ليگ جهاني اعلام شد.[/h]

به گزارش ايسنا، درست چند ساعت مانده به آغاز اولين مسابقه ليگ جهاني در گروه دوم اين رقابت‌ها، ترکيب 12 نفره تيم ملي روسيه اعلام شد که اين ترکيب به شرح زير است:

*ترکيب تيم ملي واليبال روسيه*

شماره 1: آنتي پي کين (پاسور)

شماره2: مارکارف (پاسور)

شماره6: سيوژلز (دريافت کننده)

شماره 7: پاولوف(پشت خط زن)

شماره9: اسپيريدونو(دريافت کننده)

شماره 11: آش چو(سرعتي)

شماره 13: موزيريسکي (سرعتي)

شماره 14: ول ويچ (سرعتي)

شماره 15: ايلينيخ (دريافت کننده)

شماره 16: وربف (ليبرو)

شماره 19: ژيگالوف (پشت خط زن)

شماره20: ارماکوف (ليبرو)

بر اساس اين گزارش، ترکيب 12 نفره تيم ملي ايران نيز به قرار زير است:

*ترکيب تيم ملي واليبال ايران*

شماره 1: شهرام محمودي (پشت خط زن)

شماره 2: عادل غلامي (سرعتي)

شماره 4: سعيد معروف(پاسور)

شماره 5: فرهاد قائمي (دريافت کننده)

شماره 6: محمد موسوي عراقي (سرعتي)

شماره 7: حمزه زريني (دريافت کننده)

شماره 8 : فرهاد ظريف (ليبرو)

شماره 10: امير غفور (پشت خط زن)

شماره 12: پوريا فياضي (دريافت کننده)

شماره 13: مهدي مهدوي (پاسور)

شماره 14: آرش کشاورزي (دريافت کننده)

شماره 16: آرمين تشکري (سرعتي)

بر اساس اين گزارش، تيم هاي ملي واليبال ايران و روسيه روز هاي 17 و 18 خرداد ماه ساعت 19:30 به وقت تهران در شهر کالينينگراد روسيه به مصاف هم خواهند رفت.

همچنين بر اساس آمار اعلام شده از سوي مسئولان برگزاري مسابقات ليگ جهاني در روسيه، تيم ايران با ميانگين سني 26 سال جوان‌تر از روسيه‌اي است که با ميانگين 27.8 سال در اين رقابت‌ها حاضر شده است.

ميانگين قدي روس‌ها 199 سانتيمتر است و ايران ميانگين قدي 194 سانتيمتر دارد.

روسيه با دوليبرو در اين مسابقات حاضر مي‌شود ولي ايران با فرهاد ظريف تک ليبروي خود پا به اين رقابت‌ها گذاشته است.

سه بازيکن روسيه سابقه حضور در رقابت‌هاي المپيک را دارند ولي بازيکن ايران هنوز تجربه حضور در اين ميدان را کسب نکرده‌اند.

همچنين مهدي مهدوي با 193 بازي ملي بيشترين مسابقه را براي تيم ايران انجام داده است ولي وربوف ليبروي تيم ملي روسيه با 167 بازي ملي باسابقه ترين بازيکن روس‌ها به شمار مي‌آيد.

V A H ! D

کاربر ممتاز
.
.
.

امروز ، شبکه سه ساعت 19:30

نمیدونم شاید توقع ما از تیم ملی بالا رفته اما انشالله بازی خوبی از آب در بیاد!

واقعا گروه سختی داریم!

گمون کنم بازی اول بچه ها مثله همیشه نباشن و از بازی های بعدی به خودشون بیان!

امید به خدا ... ;)

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.

امروز ، شبکه سه ساعت 19:30

نمیدونم شاید توقع ما از تیم ملی بالا رفته اما انشالله بازی خوبی از آب در بیاد!

واقعا گروه سختی داریم!

گمون کنم بازی اول بچه ها مثله همیشه نباشن و از بازی های بعدی به خودشون بیان!

امید به خدا ... ;)

واقعا گروه ما خیلی خیلی فوق العاده سخته
به گروه ژاپین و کره که نگاه میکنم واقعا حسرت میخورم
ایشالا بچه ها عالی باشن مثل همیشه...

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ست اول و ست دوم عالـی بازی کردن بچه ها
اشتباهات فردیمون خیلی زیاد شد
و از اشتباهات اونا استفاده نکردیم
لامصب این بازیکن قدبلندشون خدای والیبالی بود برا خودش
من به نظرم اگه این یارو نبود احتمال بردمون بود :|

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بغیر از ست آخر خیلی خوب بازی کردیم اگر یکم با تدبیر بیشتر کار میکردیم میتونستیم حتی ستم بگیریم ولی در کل خیلی والیبالمون خوب شده خیلی حال کردم فکر کنم فردا با اعتماد به نفس بیشتر بازی کنن.

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
بازی دوم بچه ها تقریبا تو هر چهار ست خوب بودن
ست اول: شاید بعضی ها ست اول رو ندیدن اما من توفیق داشتم از شبکه ورزش ببینم‏!‏
معمولا در مقابل تیم هایی مثل روسیه و بلغارستان و لهستان و... یکی از شانس های برد پیروزی تو ست اول هست چرا که معمولا در این ست تو سرویس درصد خطا بالایی دارند این بازی هم فقط تا امتیاز ۱۲ بیشتر از ۵ تا سرویس به تور زدند بازی برابر بود اما همون طور که قابل پیشبینی بود تو امتیازهای اخر بازم از لحاظ تجربه کم اوردیم و نداشتن خودباوری هم یکی از عوامل باخت این ست بود

ست دوم: به نظرم یکی ازعوامل اصلی باخت ما تو این ست زرینی بود که تو دریافت ضعیف بود و از اسپک های پشت خط حتی با یه دفاع هم نتونست امتیاز بگیره کلا هم وقتی زرینی خوب نباشه روحیه تیمو خراب میکنه
ست سوم: عالی بودیم‏!‏ البته نباید ضعف روسها که ناشی از دستکم گرفتن تیم ما بودو نادیده بگیریم دقیقا همون اتفاقی که تو مسابقات جهانی برامون رخ داد و نزدیک بود که ایتالیا رو ببریم اما انصافا خیلی دوست داشتم با امتیاز زیر ۱۰ روسها رو می بردیم‏!‏ تو خاک روسیه قهرمان المپیک واقعا جالب میشد‏!‏ خودشون هم خیلی ترسیدن اما بچه های ما بازم خودشونو باور نداشتن و نزدیک بود بهمون برسن‏!‏
ست چهارم: برام قابل تصور بود که نتیجش چی میشه‏!‏ بازم تو امتیازهای اخر تجربه لازم رو نداشتیم و به خاطر نداشتن روحیه لازم حتی تو دریافت سرویس های ساده هم دچار مشکل میشدیم‏!‏

به هر حال بنظرم تیم خیلی خوبی داریم دو تا پشت خط زن عالی مثل غفور و قائمی که واقعا جای پیشرفت خیلی زیادی دارن قائمی که تو ست سوم با سرویس هاش عالی بود و غفور هم تو ست دوم یه اسپک تو زمین روسها عمود کرد که به نظرم ۱۰ امتیاز ارزش داشت
سید ( موسوی‏)‏ و زرینی هم هنوز بیشترین مشکلشون عدم خودباوری هست

V A H ! D

کاربر ممتاز
.
.
.

نمیدونم چی بگم!

بازم خوبه که همه میدونیم که خوب بازی کردن بچه ها!

پس خسته نباشید ... ;)

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی حیف شد ، امیدوارم بازی دوم رو ببریم

در بیست و چهارمین دوره مسابقات لیگ جهانی والبیال تیم ملی ایران در سومین مسابقه خود در ورزشگاه 12 هزار نفری آزادی به مصاف صربستان رفت.
صربستان در این دیدار موفق شد با نتیجه نزدیک سه بر دو ایران را شکست دهد.
26-24
26-24
17-25
14-25
18-16

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]حمزه زريني جايگزين قائمي مي‌شود[/h]
[h=2] فرهاد قائمي به دليل مصدوميت نمي‌تواند برابر ايتاليا بازي کند و حمزه زريني جايگزين وي خواهد شد.[/h]

فرهاد قائمي، بازيکن دريافت کننده تيم ملي واليبال که از مصدوميت ناحيه کمر رنج مي‌برد، به بازي با ايتاليا و کوبا نخواهد رسيد؛ از اين رو کادر فني تيم ملي کشورمان تصميم گرفت زريني را جايگزين قائمي کند.

به گزارش فارس،به اين ترتيب حمزه زريني عصر امروز تهران به مقصد مودناي ايتاليا ترک خواهد کرد تا صبح فردا به جمع ملي پوشان واليبال ايران در ايتاليا بپيوندد و تيم ملي را در ديدار مقابل ايتاليا و کوبا همراهي کند.

فرهاد قائمي هم امروز به تهران بازخواهد گشت.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]معروف: بازي با ايتاليا خوب از آب درمي‌آيد[/h]
[h=2] کاپيتان تيم ملي واليبال در آستانه بازي با ايتاليا گفت: در بازي با صربستان نشان داديم که توانايي رو در رو شدن با بهترين تيم هاي واليبال جهان را داريم.[/h]

سعيد معروف در رابطه با وضعيت تيم ملي اظهار کرد: چون ما بعد بازي با صربستان استراحت نکرده بوديم دو روز به ريکاروري پرداختيم. و از چهارشنبه در واقع تمرينات اصلي را شروع کرديم. روزهاي اول سخت‌تر است. به خاطر اختلاف ساعت و سالن جديد کمي تطبيق با شرايط جديد دشوار مي شود. در هر حال خوشبختانه تمرين خوبي را پشت سر گذاشتيم.حالا ببينيم چه اتفاقاتي در بازي خواهد افتاد.

به گزارش ايسنا،وي افزود: ليگ جهاني چنين سختي هايي را دارد. بايد هميشه در راه باشيد و اختلاف ساعت هاي مختلف را تجربه کنيد. به هر حال بايد به اين چيزها عادت کنيم و خوشبختانه آقاي ولاسکو با تجربه گرانبهايي که در ليگ جهاني دارد توانسته است کمک زيادي کند که بازيکنان زودتر به اين شرايط عادت کنند.

کاپيتان تيم ملي درباره بازي با ايتاليا خاطرنشان کرد: ايتاليا سابقه 8 قهرماني در ليگ جهاني را دارد و ما اولين تجربه خود را پشت سر مي گذاريم. به هرحال خودتان توضيح داديد. ايتاليا هميشه جزو ابرقدرت هاي واليبال بوده است. در اين دوره هم کار تيمي خيلي خوبي داشتند. توانستند روسيه را داخل خاک خود شکست دهند. فکر مي‌کنم بزرگترين انگيزه آنها اين است که شش امتياز از دو بازي برابر ما بگيرند و صعودشان را از گروه قطعي کنند. به همين خاطر با تمام توان ظاهر مي‌شوند. اما تيم ما هم در بازي با صربستان نشان داد که مي‌تواند با تيم هاي سطح بالاي دنيا بازي کند و فکر مي‌کنم به همين دليل مثل بازي سال قبل با ايتاليا بازي خوبي از آب درآيد.

وي درباره تغييري که ولاسکو در ترکيب 12 نفره انجام داد و دو دريافت کننده جديد به ايتاليا برد، به ايسنا گفت: اصلا بحث ضعف نيست. اگر دقت کنيد در بازي با صربستان همه ديدند ما بازي را 12 نفره برديم و حتي کسي که گيم پنجم وارد بازي شد، آمد و تاثير خودش را گذاشت. سيستم اين است که چون دوره اول ليگ جهاني را تجربه مي‌کنيم و مي دانيم سال بعد هم خواهيم بود چون از گروه ما تيمي سقوط نخواهد کرد، به بازيکن هاي مختلف ميدان داده شود تا عيار بازيکن ها بدست آيد. به همين دليل من فکر مي‌کنم آقاي ولاسکو همه را تست مي کنند تا به دوازده نفر اصلي براي بازي هاي ليگ جهاني و جام جهاني 2014 دست پيدا کند.

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]نکاتي درباره ديدار واليبال ايران و ايتاليا[/h]
[h=2] بازيکن شماره 9 تيم ملي واليبال، محوري‌ترين بازيکن اين تيم به شمار مي‌رود.[/h]

تيم ملي ايران در اولين ديدار خود مقابل ايتاليا جمعه، 7 تير ماه ساعت 20 به وقت مودنا (22:30 به وقت تهران) در سالن پالاکاسا به مصاف اين تيم خواهد رفت و سپس دومين مسابقه اين دو تيم روز يکشنبه، 9 تير ماه ساعت 19 به وقت ساساري (21:30 به وقت تهران) در سالن پالاسراديميگني برگزار مي‌شود.

به گزارش فارس، ميانگين سني لاجوردي‌پوشان 25 سال بوده؛ ميانگين قدي اين تيم هم 197 سانتي‌متر است.

* محوري‌ترين بازيکن ايتاليايي‌ها ايوان زايتسف، بازيکن شماره 9 اين تيم است که هم‌اکنون با کسب 130 امتياز بهترين بازيکن ليگ جهاني محسوب مي‌شود. همچنين اين بازيکن عنوان دومي بهترين اسپکر و دومين سرويس زن را در اختيار خود دارد.

* زايتسف هم توانايي بازي در پست پشت‌خط را دارد و هم مي‌تواند در پست دريافت بازي کند. سرمربي ايتاليايي‌ها تصميم دارد در ليگ جهاني از اين بازيکن در پست پشت‌خط استفاده کند، چراکه در حملات بسيار خود ظاهر مي‌شود. زايتسف در مسابقات المپيک در پست دريافت کننده بازي کرده بود.

* نقطه قوت چکمه‌پوشان سرويس‌ها و حملات آنها است. اين تيم در دريافت‌هاي موجي هم کمي دچار مشکل است و مي‌توان اين موضوع را يکي از نقاط ضعف آنها قلمداد کرد.

* بيرارلي، بازيکن شماره 15 ايتاليا به عنوان يک سرعتي‌زن تمام عيار بعد از محمد موسوي به عنوان دومين دفاع روي تور اين رقابت‌ها شناخته شده است. نبرد تن به تن و رويارويي او با موسوي در اين دو مسابقه در نوع خود ديدني است.

* ترکيب احتمالي لاجوردي‌پوشان به اين شرح خواهد بود:

تراويکا، زايتسف، ساواني، پارودي، بيرارلي، روسيني، گيووي، برتا.

solo4

عضو جدید
جدیدترین اخبار والیبال

جدیدترین اخبار والیبال

به گزارش بولتن نیوز؛ شاگردان ولاسکو در دو بازی ابتدایی مقابل روسیه قرار گرفتند و به ترتیب با نتایج 3 بر صفر و 3 بر 1 بازی را واگذار کردند اما در هفته دوم این رقابت ها بازیکنان تیم ملی ایران رویایی ظاهر شدند و توانستند در ایران قهرمان اروپا را شکست دهند. هرچند ایران در بازی نخست مقابل صربستان با نتیجه نزدیک 3 بر 2 شکست خورد اما به اذعان کارشناسان اگر کمی اعتماد به نفس در ست پنجم چاشنی کار جوانان ایران می شد بی شک نتیجه این دیدار به سود ایران رقم می خورد. اما بازی دوم ایران و صربستان و در برابر دیدگان 12 هزار نفر عاشق والیبال اوج هنرنمایی شاگردان ولاسکو بود که توانستند با نتیجه 3 بر 2 از سد قهرمان اروپا بگذرند. تیم ملی ایران در گام بعدی، فردا به مصاف ایتالیا خواهد رفت. ایتالیا هم اکنون با 15 امتیاز از 6 بازی در صدر گروه قرار دارد. ایتالیا تاکنون نتایج زیر را به دست آورده است:
ایتالیا​
3​
آلمان​
صفر​
ایتالیا​
3​
آلمان​
2​
ایتالیا​
3​
کوبا​
صفر​
ایتالیا​
3​
کوبا​
صفر​
ایتالیا​
3​
روسیه​
1​
ایتالیا​
2​
روسیه​
3​
به نظر می رسد درخشش ایران برابر قهرمان اروپا توجه بیش از پیش سایر کشورها را به والیبال ایران جذب کرده است و بی شک فردا ایتالیا با برنامه ای حساب شده پا به میدان خواهد گذاشت تا به دردسر صربستان دچار نگردد.

solo4

عضو جدید
فرهاد قائمي اظهار کرد: خدا راشکر آسيب ديدگي کمرم رو به بهبود است. هر روز هم بهتر مي‌شوم. با کمک تيم پزشکي دارم دوره درماني را انجام مي دهم و اميدوارم که بتوانم مقابل ايتاليا بازي کنم.

به گزارش ايسنا،وي درباره برخورد با ايراني هاي مقيم ايتاليا خاطرنشان کرد: ايراني هاي خارج از کشور هميشه به ما لطف داشتند. ما هر جاي دنيا که بازي داشتيم ايراني ها آمدند و ما را حمايت کردند. من وقتي در تيم نوجوانان در مکزيک بازي داشتم خيلي از ايراني ها ساکن آمريکاي لاتين هم به سالن آمدند و از ما حمايت کردند و سنگ تمام گذاشتند.

قدرتي زن تيم ملي خاطرنشان کرد: مردم ما هم منطقي فکر مي کنند و مي دانند رقيب ما در واليبال تيم صاحب سبکي است و بهترين ليگ دنيا را دارد. البته ما با همه وجود به مصاف ايتاليا مي رويم تا پيروز شويم. هموطنان عزيز مطمئن باشند تمام توانمان را براي برد مي‌گذاريم.

وي در پايان گفت: امشب آناليزورها نکات اصلي را به ما مي گويند و با نقاط ضعف و قوت ايتاليا بيشتر آشنا مي شويم تا بتوانيم نهايت استفاده را از نقاط ضعف شان بيريم. تيم ايتاليا تيم خوبي است اما با اسم کاري نداريم، مي‌رويم تا برنامه اي را که داريم در زمين پياده کنيم.

فرهاد قائمی در جریان دیدار دوم تیم های ملی والیبال ایران و صربستان که از ساعت 17:10 امروز یکشنبه در سالن دوازده هزار نفری آزادی آغاز شده است و در گیم نخست این بازی از ناحیه کمر دچار آسیب دیدگی شد.

به همین دلیل این بازیکن همراه با سرپرست تیم به نزدیک بیمارستان نزدیک به ورزشگاه آزادی منتقل شد تا از ناحیه آسیب دیده وی در کمر MRI گرفته شود.

قائمی در حالی با مصدومیت مواجه شد که از بهترین های تیم ملی والیبال ایران در گیم نخست دیدار برابر صربستان بود که چند سرویس امتیازآور به به ثمر رساند.

تیم ملی در حالی با مشکل آسیب دیدگی قائمی روبرو شده است که باید بامداد روز دوشنبه تهرا را به مقصد ایتالیا ترک کند تا طی روزهای هفتم و نهم تیرماه برگزار کننده دیدار سوم خود در لیگ جهانی برابر تیم ملی این کشور باشد.

solo4

عضو جدید
به گزارش سرویس ورزشی برنا به نقل از فدراسیون والیبال، این نشست خبری ولاسکو معطوف به والیبال نبود و سوالات خبرنگاران در خصوص زندگی وی در ایران و مردم ایران بود و ولاسکو هم به مانند یک سفیر فرهنگی ایران از فرهنگ و مردم ایران دفاع، تعریف و تمجید کرد.

ولاسکو از زندگی خود در ایران و آرامش مردم ایران برای آنان سخن و خطاب به آنان گفت: مردم ایران کاملا متفاوت با عرب ها هستند. آنها را از عرب ها جدا کنید. زندگی متفاوتی دارند و هیچ ربطی به عرب ها ندارند. زندگی آرام و سرزنده ای دارند. ایران کشوری آرام و بی دغدغه است. من زندگی خوبی در آنجا دارم و از هر حیث احساس راحتی و امنیت در آنجا دارم.

وی افزود: ایران کشوری دیدنی است و آثار تاریخی بسیار زیبایی دارد. من در چند سالی که آنجا بودم، تنها توانستم چند جای دیدنی آن را از نزدیک ببینم. مثل پرسپولیس و تخت جمشید که از تماشای آنها بسیار لذت بردم. ایران کشوری با تمدن است و مردمی با فرهنگ و اصیل دارد و به طور کلی آن طور که گفته می شود نیست. کاملا متفاوت و بسیار جذاب و دیدنی است.