هووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررا ما بردیم 
خدا کنه صربستانم ببریم

خدا کنه صربستانم ببریم

بجای حسینی معروف دعوت شده که بنظرم معروف خیلی سرتر از حسینی هستش..
.
.
آهان گفتید ترکیب تیم مسابقات جهانی!!!
کسی میدونه چرا نظری افشار ، بازگرد ، حسینی ، کمالوند ، کشاورزی و .. رو دعوت نکرد؟!!!
تا اونجایی که یادمه همشون آماده بودن!!!
البته قائمی داره بهتر از بازارگرد کار میکنه اما رضا قرا یعنی بهتر از کمالوند بوده؟!!!
البته شکی نیست که ولاسکو کارش رو خوب بلده اما ...
باید قبول کنیم که تیم ذخیره مون هیچ خوب نیستن!!!![]()
بجای حسینی معروف دعوت شده که بنظرم معروف خیلی سرتر از حسینی هستش.
کمالوندم بخاطر مصدوم شدنش دعوت نکرد.در کل ولاسکو کارش درسته.هر کس دیگه جای اون بود تا الان تیم حذف شده بود!!!باید قبول کنیم بهترین مربی تا بحال والیبال ما بوده.
من یه سوال داشتم استرالیا جز سهمیه آسیا حساب میشه یا اقیانوسیه؟
فردا باید به هر طریقی شده یا ببریم یا حداقل 3-2 ببازیم حالا من نمی دونم به چه روشی؟ حالا می خواد با تمرین باشه یا به زور کتک و دعوا و یا حتی دعا و نماز .
دیگه ما که تا اینجا پیش اومدیم باید بریم المپیک، این شرایط دیگه جور نمیشه.
خلاصه اینکه این دیگه اسمش حساسیت نیست قضیه مرگ و زندگیه.
فردا باید به هر طریقی شده یا ببریم یا حداقل 3-2 ببازیم حالا من نمی دونم به چه روشی؟ حالا می خواد با تمرین باشه یا به زور کتک و دعوا و یا حتی دعا و نماز .
دیگه ما که تا اینجا پیش اومدیم باید بریم المپیک، این شرایط دیگه جور نمیشه.
خلاصه اینکه این دیگه اسمش حساسیت نیست قضیه مرگ و زندگیه.
ما که دعا میکنیم ...
البته اگه بهترین بازیمون رو انجام بدیم .. با توجه به اینکه صعود صربستانم دیگه قطعیه و اونا هم به آب و آتیش نمیزنن .... میشه دوباره ببریم
خوبیش اینه که چون قبلا 2 بار ( اگه اشتباه نکنم) تونستیم ببریمشون ... جلوی اونا اعتماد بنفس و خودباوری رو داریم ... نمیترسیم ازشون
حداقل من که نمیترسم بازیکنا رو نمیدونم![]()
یعنی بیدار بمونم که ببینم فردا چی میشه...
انشاا...که مثل جام جهانی صربستان رو از پیش رو میبریم...
تو بردن که شکی نیست....من که بیدارم.اگه فکر میکنی میبریم بیدار بمون.اگه فک میکنی نمیبریم همون بخوابی بهتره.![]()
انشالله.
تو بردن که شکی نیست....
حالا 3 امتیاز نشد...2 امتیاز...
دوبار برديمسه بار بردیمشون :دوبار دوستانه و یبار جام جهانی.
انشالله همینطوری که میگی بشه و فرداهم ببریمشون.انشالله.
دوبار برديم
دو تا بازي دوستانه،يكي برد يكي باخت
كاش صربا فكر آبروشونو نكنن...ريلكس تر بازي كنن![]()
نا امید نباش....تبریک میگم به فدراسیون خاک برسر،اگه دوتا بازی تدارکاتی درستدرمان میذاشتن الان ما جای صربها خوشحال بودیم.
خیلی زورم اومد،تو این بازی فقط 4تا دفاع روی تور داشتیم،خیلی بد بودیم،اما دستشون درد نکنه زحمتشونو کشیدن، استرس نذاشت بچها خودشون باشن.صربها هم سرویسای خوبی میزدن ولی خیلی از آبشاراشون مفت میخوابید، یا دفاع بد میکردیم.درکل ما توکل این بازیا دفاع عقب زمینی نداشتیم .
واما بازی با استرالیا رو باید حداقل یه امتیاز میگرفتیم.متاسفانه ما راهی به المپیک پیدا نمیکنیم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سایر اخبار و رویداد های بسكتبالی | ورزش های گروهی | 206 |