سامانتا!!!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه روز یه آقایی نشسته بود و روزنامه می خوند که یهو زنش با ماهی تابه می کوبه تو سرش.

مرده میگه: برای چی این کارو کردی؟

زنش جواب میده: به خاطر این زدمت که تو جیب شلوارت یه کاغذ پیدا کردم که توش اسم سامانتا نوشته شده بود …

مرده میگه: وقتی هفته پیش برای تماشای مسابقه اسب دوانی رفته بودم اسبی که روش شرط بندی کردم اسمش سامانتا بود.

زنش معذرت خواهی می کنه و میره به کارای خونه برسه.

.

.

.

.

.

.

.

نتیجه اخلاقی: خانمها همیشه زود قضاوت میکنند

.

.

.

.

.

سه روز بعدش مرده داشته تلویزیون تماشا می کرده که زنش این بار با یه قابلمه ی بزرگ دوباره می کوبه تو سرش!

بیچاره مرده وقتی به خودش میاد می پرسه: چرا منو زدی؟

زنش جواب میده: آخه اسبت زنگ زده بود!

.

.

.

.

.

نتیجه اخلاقی ۲: متاسفانه خانمها همیشه درست حس میکنند

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود.

شک و حساسیت خانم ها نسبت به آقایون ممکن یه مقدار آزاردهنده باشه و این حس و به مرد القا کنه که آزادیش از بین داره میره یا بی اعتمادی زندگیشو گرفته. به همین خاطر معمولا آقایون با عکس العمل های تند سعی میکنن مقابله به مثل کنن تا جایی که زندگی به کام هر دو نفر تلخ میشه.

ولی آقایون و خانم ها باید بدونن که حساسیت و حسادت نشانه های دوست داشتنه و این نوع دوست داشتن از نظر من صادقانه ترین نوع ممکنه چون خیلی کودکانه و بی ریاست.

مطلب دیگه اینکه طلا که پاکه چه منتش به خاکه. اگر همسرتون بهتون شک کرد ناراحت نشید و در کمال خونسردی رفتار کنید. ممکنه این خونسرد بودن شما باعث بشه همسرتون بیشتر حساسیت نشون بده و از موضع شک پایین نیاد ولی اگه ریگی تو کفشتون نباشه بالاخره به اشتباه خودش پی میبره و جز شرمندگی چیزی براش نمیمونه و دیگه هیچوقت این اجازه رو به خودش نمیده که به طرفش شک بکنه.

موفق باشید! :gol::gol:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود.

شک و حساسیت خانم ها نسبت به آقایون ممکن یه مقدار آزاردهنده باشه و این حس و به مرد القا کنه که آزادیش از بین داره میره یا بی اعتمادی زندگیشو گرفته. به همین خاطر معمولا آقایون با عکس العمل های تند سعی میکنن مقابله به مثل کنن تا جایی که زندگی به کام هر دو نفر تلخ میشه.

ولی آقایون و خانم ها باید بدونن که حساسیت و حسادت نشانه های دوست داشتنه و این نوع دوست داشتن از نظر من صادقانه ترین نوع ممکنه چون خیلی کودکانه و بی ریاست.

مطلب دیگه اینکه طلا که پاکه چه منتش به خاکه. اگر همسرتون بهتون شک کرد ناراحت نشید و در کمال خونسردی رفتار کنید. ممکنه این خونسرد بودن شما باعث بشه همسرتون بیشتر حساسیت نشون بده و از موضع شک پایین نیاد ولی اگه ریگی تو کفشتون نباشه بالاخره به اشتباه خودش پی میبره و جز شرمندگی چیزی براش نمیمونه و دیگه هیچوقت این اجازه رو به خودش نمیده که به طرفش شک بکنه.

مرسي خيلي خوب و بجا اشاره كردين;)

mgg_mgg

عضو جدید
صبوری

صبوری

جالب بود.

خونسردی وشرمده کردن طرفی که اشتباح میکنه نظر خوبیه
ولی ایکاش زن و مرد چه زمانی که شک میکنیم و چه زمانی که مورد شک قرار میگیریم صبور باشند .
اگر مشکوک شدیم تا دلیل منطقی و مدرکی دال بر شکمان پیدا نکردیم کاری نکیم که موجب پشیمانی بشه و اگر هم شکمان به یقین تبدیل شد طرفمان شرمنده میشود ولی باز هم فرستی به او برای جبران اشتباهش بدهیم که بخشش شیرینتر از انتقام هست و صبراست که باعث آرام ماندن زندگی میشود .

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
خونسردی وشرمده کردن طرفی که اشتباح میکنه نظر خوبیه
ولی ایکاش زن و مرد چه زمانی که شک میکنیم و چه زمانی که مورد شک قرار میگیریم صبور باشند .
اگر مشکوک شدیم تا دلیل منطقی و مدرکی دال بر شکمان پیدا نکردیم کاری نکیم که موجب پشیمانی بشه و اگر هم شکمان به یقین تبدیل شد طرفمان شرمنده میشود ولی باز هم فرستی به او برای جبران اشتباهش بدهیم که بخشش شیرینتر از انتقام هست و صبراست که باعث آرام ماندن زندگی میشود .

اگه شک بخاطر وجود شخص سومی باشه گذشت و بخشش معنی نداره! وقتی روی طرفین به هم باز شد و علاقه و عشق لگدمال شد بهتره همه چیز تموم شه........ وجود داشتن شخص سومی در همه جای دنیا نا بخشودنیه و وقتی کسی با دونستن این چیز باز خیانت میکنه بخشیدنش اشتباه محضه........... فکر نکنم کسی حاضر باشه چه مردش یه زنش با کسی که اون رو جای چیز دیگری فرض کرده و کسه دیگری رو به اون ترجیح داده بتونه به زندگی ادامه بده........:gol:

بالا