سال نو ... ف ي ل ت ر ي ن گ جديد /// من حق انتخاب دارم ... تو حق انتخاب داري ...

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما سال نو شده برو بچه های اداره کل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا هم سال نویی نبوغشون گل کرده صفحه ف ي ل ت ر ینگ رو کنفیکون کردن. در ضمن مودب تر هم شدن .

خوب چند تا بحث شوخی هم داریم
یکی از دوستای من پیشنهاد داده با توجه به این که صفحه ف ي ل ت ر ینگ از سایت گوگل هم توی ایران پربیننده تره برای جبران کمبود بوجه هم شده دولت توی این صفحه آگهی بزنه
این دوست خوش ذوق ما یه مدل از صفحه ف ي ل ت ر ینگ رو با آگهی اینجوری طراحی کرده که ازش تشکر می کنیم.(برای بزرگتر روی عکس کلیک کنید )

بله دوست ما پیشنهاد داده که اسم این طرح رو هدفمند سازی اینترنت ملی بگذارن که بسیار هم برازنده هستش.​

بله مورد بعدی اینکه حالا ما هم به سرویس ایران بلاگ به خاطر حضورش در این صفحه تبریک می گیم و چه کردید آقا آی پی عمه مردم رو هم دادید که الان اینجایید دیگه حتما ( اصلا به ما چه )​

حالا الان بحث اینکه آقا چرا ما هستیم اینا نیستن و از این حرفا خلاصه به این صفحه سر بزنید خیلی قشنگه فارسی رو هم به شدت پاس داشتن
البته میشد برای احترام بیشتر چون مردم ما احترام مدارن بنویسن :
ملت شریف ایران تو رو خدا ببخشید شرمنده ولی نمیشه این صفحه رو ببینی خوب جیگرتو مگه نمی دونی اینترنت یعنی همین سایت هایی که ما اینجا نوشتیم و بقیش حرامه ؟؟؟!
که البته معلومه روشون نشده که اینو ببنویسن​

...........................​

در پی تلاش مضاعف دوستانمان در اتاق ف ي ل ت ر ، هموطنان ایرانی بعد از این می توانند پس از تایپ آدرس سایت مورد علاقه خویش به جای دیدن "مشترک گرامی" با لیستی از سایت های بسیار تائید شده رو به رو شده و با عنایت به حق انتخابی که دولت برایشان در نظر گرفته،‌ آزادانه و در فضایی کاملا برابر وارد یکی از آنها شوند!
فارس نیوز، رجانیوز، الف و صراط نیوز از جمله سایت هایی هستند که جهت افزایش بصیرت ایرانیان در این لیست قرار گرفته اند...
همین تعداد سایت برای همه ی ما کافیست،‌ هرچه هست خارج ِ‌ لیست،‌ ف ی ل ت ر کنید

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدن تنوع لازمه
بعدشم اون یکی صفحه اش خیلی سفید بود چشم آدمو میزد