[ سازه پیچ و مهر ه ای ] اتصالات > جزئیات

koshti

عضو جدید
سلام
پروژه ای در مورد اتصالات پیچی در اسکلت ساختمان می خواستم .ممنون:que:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ars_53

عضو جدید
جداول وزنی پیچ و مهره با طولهای مختلف را می خواستم
باتشکر

elnaz70

عضو جدید
سازه ی پیچ و مهره ای؟

سازه ی پیچ و مهره ای؟

سلام دوستان
کسی میتونه درباره ی سازه های پیچ و مهره ای به من اطلاعاتی بده؟

Austin.A

عضو جدید
سلام دوست من .
اگر مشخص کنی چه نوع اطلاعاتی مورد نظرت هستش بیشتر میشه راهنمایی کرد .
من مدتی با سازمان نوسازی مدارس همکاری می کردم . 90 درصد مدرسه های جدیدی که ساخته میشه بصورت سازه فلزی با اتصالات پیچ و مهره هستش .

نوع سازه که میتونه هرچی باشه ! معمولا پروفیل ها یا تیرورق ها رو بسته به سازه از یک کارخونه که قرارداد دارند تهیه می کنن و نیازی به جوشکاری نیست در کارگاه . فونداسیون ساختمون که اجرا شد ، برای نصب ستون ها می بایست به تعداد هر پیچ که برای بیس پلیت پایه هر ستون در نظر گرفته شده ، بولت توی محل های مورد نظر قرار داد .
ستونها رو که نصب کردند ، سراغ تیرها میرن که نصبشون چندان سخت نیست . همیشه هم بصورت U مانند ستونها نصب میشه ... یعنی یک ردیف در آخر بصورت کامل و بعد فقط ردیف های کناری نصب میشه و در آخر بعد از نصب همه تیرها ، قسمت وسط U که خالی هست هم کم کم پر میشه .

کار توی این سیستم سازه کندتر پیش میره !

Omberto

عضو جدید
Sazeye pichomohrei mostahkam tar ast ya jushkari?

Sazeye pichomohrei mostahkam tar ast ya jushkari?

Salam man niyaz be danestan e in mozu daram baraye sakhte manzele maskuni am
lotfan kamel rahnamayi am konid
mamnun

م.كمالي

عضو جدید
با سلام دوست عزيز
پيچ ومهره بهتر از جوش هست اگر از هزينه صرفنظر كنيم . اكيپي كه كار نصب اسكلت با پيچ و مهره را انجام ميدهند متفاوت ميباشد همچنين اسكلت بايد در يك كارخانه ساخته شود و بصورت پكيج و به توالي ارسال گردد . پس از آن نقشه نصب ارسال شده وبا توجه به آن عمليات نصب آغاز ميگردد .پس از اتمام نصب نيز با تركمتر ميزان مجاز محكم كردن پيچها نيز كنترل ميشود . اگر باز هم سوالي بود در خدمتم .

sheitonak

عضو جدید
کاربر ممتاز
سازه فلزی

سازه فلزی

من دیتیل سازه فلزی با اتصالات پیچ و مهره می خوام کسی داره؟

بالا