اشکان فروتن
مدیر بازنشسته
این هم پروپوزال جناب عراقی :
http://rapidshare.com/files/117669078/sample_proposal.doc.html
این هم پروپوزال جناب عراقی :
دوست عزیز ممنون از طرح هاچي شد در خودتون ميبينيد وارد اين تيپ كار ها بشيد؟ اگر هنوز داريد مطالب را مطالعه ميكنيد فرصت بيشتري بدم. به هر حال طرح هاي خوبي وجود دارد كه فكر ميكنم بتونيد لنجام بديد .اخيرا يه شركت آلماني داره دانش فني توليد آسفالت را به شهرداري ها ميفروشه و سازنده ماشين آلاتش يه ايرانيه در واقع اون پولي كه داره به عنوان دانش فني از ايران ميره يه باجه همه دانش در ايران هست ميتونيد يه شورت كاتي بزنيد و آقاي قاليباف رو كيش و مات كنيد.
حرف خوبی زدی نیما جانجناب عراقی یه چیزی میخواستم بگم شاید بگی این پسره چقدر خنگه!
ببینید فعلا ما چند نفر هستیم ( البته به غیر از تعداد معدودی که کار رو تجربه کردن ) که توی این باشگاه مهندسی شیمی خوندیم ولی متاسفانه همش درس و تئوری بوده و هیچ زمینه ای حتی بمقدار اندک از صنعت و یا کار و یا حتی دیدن پروژه از نزدیک نداشتیم !
میخواستم اگه میشه حالا که دارین این لطف بزرگ رو واسه ما انجام میدید یه لطفی هم بکنید از صفر شروع کنید . شاید واسه شما پیش پا افتاده و خسته کننده باشه و خندتون بگیره از حرف من ولی متاسفانه ما به غیر از یه سری مطالب تئوری بیخود چیز دیگه ای نخوندیم . البته خیلی ها از جمله خودم هنوز دانشجوییم ولی دوست داریم این چنین کارهایی رو تجربه کنیم ...
میشه از صفر بگین ما باید چکار کنیم و هدف چیه و چه قسمتی اصلا به ما مربوط میشه ؟
راستی اگه میشه تعریفی از همون پروپوزال و .. هم بگین تا فعلا حساب کار دستمون بیاد . پستای قبل رو خوندم ولی نمیدونم هدف چیه و اون چیزی که واسه دانلود گذاشتین چی هست اصلا !
جناب عراقی یه چیزی میخواستم بگم شاید بگی این پسره چقدر خنگه!
ببینید فعلا ما چند نفر هستیم ( البته به غیر از تعداد معدودی که کار رو تجربه کردن ) که توی این باشگاه مهندسی شیمی خوندیم ولی متاسفانه همش درس و تئوری بوده و هیچ زمینه ای حتی بمقدار اندک از صنعت و یا کار و یا حتی دیدن پروژه از نزدیک نداشتیم !
میخواستم اگه میشه حالا که دارین این لطف بزرگ رو واسه ما انجام میدید یه لطفی هم بکنید از صفر شروع کنید . شاید واسه شما پیش پا افتاده و خسته کننده باشه و خندتون بگیره از حرف من ولی متاسفانه ما به غیر از یه سری مطالب تئوری بیخود چیز دیگه ای نخوندیم . البته خیلی ها از جمله خودم هنوز دانشجوییم ولی دوست داریم این چنین کارهایی رو تجربه کنیم ...
راستی اگه میشه تعریفی از همون پروپوزال و .. هم بگین تا فعلا حساب کار دستمون بیاد . پستای قبل رو خوندم ولی نمیدونم هدف چیه و اون چیزی که واسه دانلود گذاشتین چی هست اصلا !
جناب عراقی یه چیزی میخواستم بگم شاید بگی این پسره چقدر خنگه!
پا به پای ما پیش بیاین ایشالا باهم یاد میگیریم . منم چندان سر در نمیارم ! ولی ایشالا با کمک جناب عراقی همه چی درست میشهچرا من هيچي از اين فايل هايي كه شما گذاشتيد نمي فهمم![]()
من عجيبا پايه ام هاپا به پای ما پیش بیاین ایشالا باهم یاد میگیریم . منم چندان سر در نمیارم ! ولی ایشالا با کمک جناب عراقی همه چی درست میشه![]()
ایشالا هر موقع جناب عراقی دستور بفرمایندمن عجيبا پايه ام ها![]()
ایشالا هر موقع جناب عراقی دستور بفرمایند
فقط جناب عراقی اگه میشه 16 تیر به بعد باشه تا امتحانای ماهم خلاص شه . الان میتونیم به معرفی طرح و تقسیم وظایف و پستا بپردازیم . ممنون میشیم
راستی جناب عراقی تقسیم وظایف رو هم شما انجام میدید ؟ از کی شروع میکنید انشاا... ؟
چرا در مورد مدیریته پسابهای صنعتی و ازوم تصفیه آنها تحقیق نمی کنی؟؟؟؟
به نظر من این یکی از مهمترین موضوعاتیه که داره هم محیط زیست و هم خود صنایع رو داره تهدید می کنه... با پرژه ی جناب مهندس عراقی هم بی ربط نیست..
اگه آقای عراقی لطف کنن راهنمایی کنن ، منم خوشحال می شم همکاری کنم.
این اولین باری هست که یه کار جدی و جالب تو باشگاه داره اتفاق می افته! امیدوارم ادامه پیدا کنه![]()
منم با نیما جان کاملا موافق هستم...
خودم به شخصه با اینکه فارق التحصیل هستم و درسایی مثل طرح و اقتصاد کارخانه خوندم ولی باز به مرحله ی عمل که میرسه..ترس برم میداره که آیا تواناییشو دارم یا نه...
مطمئنا حضور گرم جناب عراقی در کنار ما این دل گرمیو به ما میده و این جرات در ما پیدا میشه که ما هم فعل خواستن و صرف کنیم....
ایشالا هر موقع جناب عراقی دستور بفرمایند
فقط جناب عراقی اگه میشه 16 تیر به بعد باشه تا امتحانای ماهم خلاص شه . الان میتونیم به معرفی طرح و تقسیم وظایف و پستا بپردازیم . ممنون میشیم
راستی جناب عراقی تقسیم وظایف رو هم شما انجام میدید ؟ از کی شروع میکنید انشاا... ؟
از اونجایی که در طراحی مراحل گوناگونی وجود داره...
همونطوری که در پروپرزال مشاهده کردین...
به نظر من باید دپارتمان های مختلفی با زیر گروه های مشخصی به وجود بیاد..
که این هم خود مستلزمه وقت گذاشتن دوستان روی این مسئله و پیگیری هست...
به نظر من اگه یک سلسله نشست های حضوری در راستای تقسیم وظایف بد نباشه...
من عجيبا پايه ام ها![]()
این درست آقا اشکان
ولی پروژه نیست که
یه کار تحقیقاتی
یه بررسی
همین
میتونین کمکم کنین ؟
خوب گفتم که
تو این کار از هر بنی بشری میتونیم کمک بگیریم![]()
چرا من هيچي از اين فايل هايي كه شما گذاشتيد نمي فهمم![]()
جناب عراقی شما درست میفرمایید
شاید ما بقول شما اطلاعات لازم برای اینکارا رو داشته باشم و مطمئنا دوران تحصیل بیخوئ نبوده و حتما فایده داشته ولی همونجوری که گفتم همش بصورت تئوری بوده و نمیدونم در حالت عملی چطوری باید ازش استفاده کنیم . مثلا شاید ما که رشتمون گازه تا بحال چندین و چند بار افت فشار توی انواع لوله ها رو محاسبه کردیم و یا حتی تبخیر کن و برج تقطیر طراحی کرده باشیم ولی پای عمل که میرسه جا میزنیم !
و این فقط به خاطر نداشتن قدرت ریسک و ترسه که شایدم تا حدودی طبیعی باشه . و به یقین نیازمند فرد با تجربه ای چون شما هستیم که قدم به قدم مارو در انجام پروژه راهنمایی کنه .
راستی جناب عراقی یه درخواست داشتم نمیدونم امکانش هست یا نه ؟
میخواستم ببینم میشه یه پروزه از قبل کار شده رو بصورت مرحله مرحله واسه ما اینجا بذارین تا حداقل از نزدیک با مراحل تولید یک P&ID اشنا بشیم ؟ اگه اینجوری بشه که عالیه .
---------------
حالا پس اینجوری که شما فرمودید در مرحله اوی تعیین رزومه از هر فرده و مشخص کردن هیئت مدیره .
حالا میخواستم بپرسم هیئت مدیره باید چه شرایطی داشته باشه و اینکه آیا همه افراد نیاز به تهیه رزومه دارن یا فقط هیئت مدیره ؟
اگه این علامتهای سوال مختلف در ذهن بچه ها برطرف بشه فکر کنم بشه خیلی راحت تر پیش رفت . ممنون