سازمان حمایت از حقوق پسرا(پسریسم)

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

با دورود

شاید واستون عجیب بیاد و از خودتون بپرسید پسریست دیگه چیه؟نمیدونم تا حالا چیزی از فمنیسم شنیدید یا نه ؟پسریسم دقیقا نقطه مقابل اونه..البته پسریسم یه سازمان نو پاست و قدمتش عمرا به فمینیسم نمیرسه.بهتره رک تر باشم تفکر پسریسم همین الان کشف شد

شاید بپرسی کارمون چیه؟خوب خیلی مشخصه حمایت از حقوق پسرها و مبارزه با هر آنچه که حقوق اونها رو تضعیف میکنه

براتون یه مثال میزنم:

مثلا اینکه چرا ما پسرا بریم سربازی ولی دخترا نرن و در نتیجه این دخترا شونصد سال پشت کنکور میمونن و نتیجه اش این میشه که زمان بیشتری برای رقابت با پسرا دارن و آمار قبولیشون بیشتره نهایتا این میشه که تعداد دخترا تو دانشگاه بیشتر از پسرا میشه بعد همین مسئله رو چماق میکنن و تو سره پسرا میزنن که ما از شما باهوشتریم

یکی از بچه ها

عضو جدید
کاربر ممتاز

با دورود

شاید واستون عجیب بیاد و از خودتون بپرسید پسریست دیگه چیه؟نمیدونم تا حالا چیزی از فمنیسم شنیدید یا نه ؟پسریسم دقیقا نقطه مقابل اونه..البته پسریسم یه سازمان نو پاست و قدمتش عمرا به فمینیسم نمیرسه.بهتره رک تر باشم تفکر پسریسم همین الان کشف شد

شاید بپرسی کارمون چیه؟خوب خیلی مشخصه حمایت از حقوق پسرها و مبارزه با هر آنچه که حقوق اونها رو تضعیف میکنه

براتون یه مثال میزنم:

مثلا اینکه چرا ما پسرا بریم سربازی ولی دخترا نرن و در نتیجه این دخترا شونصد سال پشت کنکور میمونن و نتیجه اش این میشه که زمان بیشتری برای رقابت با پسرا دارن و آمار قبولیشون بیشتره نهایتا این میشه که تعداد دخترا تو دانشگاه بیشتر از پسرا میشه بعد همین مسئله رو چماق میکنن و تو سره پسرا میزنن که ما از شما باهوشتریم

سلام دادا.میخوای اینجا رو میدون جنگ درس کنی.
سنگر بگیرم خخخخخخخخخخخخ:D

یکی از بچه ها

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش این تفکر یهو به ذهنم خورد ... اقا پشیمون شدم ... سازمان منحله خخخخخخ

هر کی پست بزاره تو دادگاه باشگاه محاکمه میشه:D
ای بابا دادا زودتر میگفتی من ی ساعته دارم واسمون خاکریز درس میکنم خخخخخخخخخخخ:D

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادا کلاهک هسته ایشون مشقیه از این چینیاس کار نمیکنه خخخخخخخخخخخخخ:biggrin:
جدی؟؟؟؟؟؟؟ عاقا تفکر به قوت خودش باقیه .... به امید روزی که حقوق پایمال شده احیا بشه:D

نسل ما میجنگه تا نسل بعدی کمتر در محدودیت بااااااشه :ی:biggrin:

یکی از بچه ها

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی؟؟؟؟؟؟؟ عاقا تفکر به قوت خودش باقیه .... به امید روزی که حقوق پایمال شده احیا بشه:D

نسل ما میجنگه تا نسل بعدی کمتر در محدودیت بااااااشه :ی:biggrin:
آره دادا.اطلاعات از خودشون درز کرده ن اینکه دخترا خیلی راز دارن واسه همین همه از رازاشون سر در میارن خخخخخخخخ:biggrin:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لایک تکنیک :gol:

عاقا هزار تومنت تموم نشد شاپینگ کنی خخخخ :d

بالا