سلام
اینجا رو افتتاح میکنیم که سرآشپزای جوان باشگاه مهندسان بیان و هم هنرو هم خاطراتشونو با هم ببینیم و بشنویم
این عکسا میتونن حتی نیمروی یه روز پیک نیک دور همی با دوستان و خانواده باشه...هدفمون فقط یاد گرفتن از هم و مرور خاطراته...
سخت نگیرید
انشالله همیشه شاد باشید و از کوچیک ترین اتفاقا لذت ببرید

******خب اینم به عنوان اولین پست...ناهار امروز ما دستپخت بنده...ماکارونی با کلم سفید و ترشی کلم قرمز
(دارچین نداشتیم منم به بوی گوشت حساسم
هر جور ادویه ای بگید خالی کردم توش+فلفل دلمه ای که خداروشکر آخرش اثر کرد
پیشنهادم واسه بو و رنگ بهتر ماکارونی اضافه کردن دارچین روی ماکارونی توی قابلمه اس..وقتی که دم کشید بوی دارچین همه جا رو پر میکنه
...
ته دیگ سیب زمینیشم حاضر نبود شرمنده
)
اینجا رو افتتاح میکنیم که سرآشپزای جوان باشگاه مهندسان بیان و هم هنرو هم خاطراتشونو با هم ببینیم و بشنویم
این عکسا میتونن حتی نیمروی یه روز پیک نیک دور همی با دوستان و خانواده باشه...هدفمون فقط یاد گرفتن از هم و مرور خاطراته...
سخت نگیرید
انشالله همیشه شاد باشید و از کوچیک ترین اتفاقا لذت ببرید
******خب اینم به عنوان اولین پست...ناهار امروز ما دستپخت بنده...ماکارونی با کلم سفید و ترشی کلم قرمز
(دارچین نداشتیم منم به بوی گوشت حساسم
هر جور ادویه ای بگید خالی کردم توش+فلفل دلمه ای که خداروشکر آخرش اثر کردپیشنهادم واسه بو و رنگ بهتر ماکارونی اضافه کردن دارچین روی ماکارونی توی قابلمه اس..وقتی که دم کشید بوی دارچین همه جا رو پر میکنه
...ته دیگ سیب زمینیشم حاضر نبود شرمنده

)
آخرین ویرایش:









