سلام, خیلی از صحنه ها هست که به ندرت اتفاق میوفته و ممکنه این صحنه ها برای کسی که واسش اتفاق میوفته خوشایند نباشه, اما خب همه ما آدمها تا حدی سادیسم داریم  یعنی از درد و رنج دیگران بعضی وقتا لذت می بریم . مثلا واسه من مشاهده موارد زیر خیلی حال میده ( البته دست خودم نیستا
 یعنی از درد و رنج دیگران بعضی وقتا لذت می بریم . مثلا واسه من مشاهده موارد زیر خیلی حال میده ( البته دست خودم نیستا قلبا ناراحت میشم اما خب خندم  هم میگیره
 قلبا ناراحت میشم اما خب خندم  هم میگیره  ):
):
- وقتی می بینم حراست به لباس و آرایش دخترا گیر میده
- یه بنده خدایی داشت از پله ها میومد پایین بعد سکندری خورد ده تا پله رو غلت زد افتاد پایین! آخ چقد خندیدم
- یه دختری بود تو دانشگاهمون خیلی فیس و افاده ای بود, یعنی فک میکرد آسمون سولاخ شده ایشون همینجوری غلمبه افتاده پایین. یه روز تو آسانسور دانشگاه گیر کرد طوری که در آسانسور باز بود و ما میتونستیم توی اتاق رو ببینیم. آخ که قیافه اش دیدنی بود خیلی ترسیده بود !
 خیلی ترسیده بود !
-پارک دوبل دخترا و اینکه اعصابشون خورد میشه خیلی دیدنیه!
- اون زمان که راهنمایی و دبیرستان بودیم یکی از سرگرمی هام اون روزهایی بود که معلم شاگرد تنبل ها رو خط میکرد و کتکشون میزد, آی حال میداد
و ...

یعنی از درد و رنج دیگران بعضی وقتا لذت می بریم . مثلا واسه من مشاهده موارد زیر خیلی حال میده ( البته دست خودم نیستا
 یعنی از درد و رنج دیگران بعضی وقتا لذت می بریم . مثلا واسه من مشاهده موارد زیر خیلی حال میده ( البته دست خودم نیستا قلبا ناراحت میشم اما خب خندم  هم میگیره
 قلبا ناراحت میشم اما خب خندم  هم میگیره  ):
):- وقتی می بینم حراست به لباس و آرایش دخترا گیر میده

- یه بنده خدایی داشت از پله ها میومد پایین بعد سکندری خورد ده تا پله رو غلت زد افتاد پایین! آخ چقد خندیدم

- یه دختری بود تو دانشگاهمون خیلی فیس و افاده ای بود, یعنی فک میکرد آسمون سولاخ شده ایشون همینجوری غلمبه افتاده پایین. یه روز تو آسانسور دانشگاه گیر کرد طوری که در آسانسور باز بود و ما میتونستیم توی اتاق رو ببینیم. آخ که قیافه اش دیدنی بود
 خیلی ترسیده بود !
 خیلی ترسیده بود !-پارک دوبل دخترا و اینکه اعصابشون خورد میشه خیلی دیدنیه!
- اون زمان که راهنمایی و دبیرستان بودیم یکی از سرگرمی هام اون روزهایی بود که معلم شاگرد تنبل ها رو خط میکرد و کتکشون میزد, آی حال میداد

و ...

تو به این چیزا میگی بیخود؟
 تو به این چیزا میگی بیخود؟ 

...حالا اونجا باید یکی باشه منو جمع کنه...
...حالا اونجا باید یکی باشه منو جمع کنه...  انگاری دارم سیرک میبینم..
انگاری دارم سیرک میبینم..