سپیدار
کاربر بیش فعال
لطفا كمكم كنين, بايد براي چند روز اينده يه وسيله, ابزار هر چي كه درست ,حسابي باشه بسازيم كه باهاش بتونيم دنيا رو يه جور ديگه ببنيم, حالا هر جور كه ميخواد باشه خوب بد كوچيك بزرگ ............. حسابي روش گير كردم
![]()
از راهنمايي ها و نظرات خوب حتي بسيار جزئي دوستان استقبال ميكنيم
با سلام و احترام
1. قبل از هرچیز ، فکر میکنم سوالتون رو باید در قسمت ِ درخواست ها مطرح میکردید .
2.زمانی که بچه تر بودم ، وقتی از لوله ای که المینیوم فویل دورش بسته شده بود به دنیا نگاه میکردم ، احساس میکردم اشیا ء نزدیکتر میشن بهم . یادم نمیره زمانی رو که کشف کردم هیچ تفاوتی در فاصله رخ نمیده ، پس هیچ چیز نزدیکتر نمیامد و من از یک لوله گول خورده بودم !
و اون موقع شاید روزنه ی لوله ، ابهتش برام شکست . و شاید لازم بود بشکنه . تا سالها بعد ، بهتر و بیشتر حس کنم که چقدر لازمه به یه لوله پناه ببرم و از اون به دور و برم نگاه کنم ، که بلکه بتونم به صورت ِ مصنوعی هم که شده ، ازدحام ِ بی حساب ِ پیرامونم رو ، به مساحت ِ یک لوله محدود کنم و خیال کنم به منظرم نزدیک تر شدم !
3. ساده ها عمیق تر اند .
4. اشتراک ِ یک تجربه با شما : هرگز اینگونه سوالات و موضوعات رو از کسی نپرسید . اجازه بدید که خودتون درگیر ِ موضوع بشید . احتمالا باید ترم های اول باشید . اینجا تنها جا و شاید اخرین جایی باشه که میتونید رها باشید . پس اجازه بدید ذهنتون مکاشفه کنه . عذر میخوام ، منظورم توهین نیست ، بار مفهومی با این عبارت منتقل میشه : الان دیوونه بازی در بیارید تا بعدا بتونید عاقلانه رفتار کنید . جوهره ی وجود ِ شما ، فقط مال ِ شماست . شما با کمک ِ چه چیزی دنیا رو یه جور ِ دیگه میبینید ؟ این مهمه . اصلا مهم نیست بقیه چی میگن . استادتون چی میگه یا خوشش بیاد یا نه . فعلا !!!
5. و حال که درگیر این موضوع هستید ، پیشنهاد میکنم کندوکاوی کنید در باره تفاوت ِ معنای "دیدن" و " نگاه " کردن ، "گوش" کردن و "شنیدن" ، " دلبستن " و " دلباختن " و ده ها واژه ای که فرسنگ ها تفاوت دارند به اشتباه به جای هم بکار میبریم و به درستی و به ناچار گمراه می شویم !
6. عکس : خیابان ولیعصر ، از میان ِ روزنه ی تیرک ِ چراغ برق .

.
.
.
.
.