ساخت حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکی

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]

[/h]
» سرویس: علمي و فناوري - علمي
کد خبر: 92051508289
سه‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۱



حسگر شناسایی آمینو اسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های ژنتیکی توسط پژوهشگران کشورمان طراحی و ساخته شد.

محمد حسن زاده، مجری طرح ساخت حسگر جهت شناسایی آمینواسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: به هم خوردن تعادل آمینو اسیدها منجر به بیماریهای ژنتیکی مانند زالی، فنیل کتونوریا و تیروزین می شود. این حسگر قادر است این عدم تعادل غلظتی را شناسایی و از این بیماری های ژنتیکی جلوگیری کند.

وی افزود: این حسگر بیشتر در سرم نمونه های خونی و بزاق دهان مادر مورد استفاده قرار می گیرد و بعد از تولد نیز در نمونه های نوزاد این کار قابل انجام است.

حسن زاده با بیان این که استفاده از این حسگر هم قابلیت پیشگیری و هم درمان دارد تصریح کرد: حتی با بروز بیماری ژنتیکی نیز می توان با تزریق آمینواسیدهای طبیعی مانند فنیل آلانین و به صورت خوراکی برای نوزاد از ظهور این بیماری جلوگیری کرد.

انتهای پیام
 

Similar threads

بالا