اگه این خوشگله پس نویسنده ی تاپیک فرشتست
archi boyy عضو جدید Jan 21, 2011 #33 kokh210 گفت: سلام میگم ایشون تدریس خصوصی هم میدن... شما شمارشو ندارین!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... شما شماره صاحب تاپیکو به من بده من شماره این خانمرو گیر میارم برات
kokh210 گفت: سلام میگم ایشون تدریس خصوصی هم میدن... شما شمارشو ندارین!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... شما شماره صاحب تاپیکو به من بده من شماره این خانمرو گیر میارم برات
kokh210 عضو جدید Jan 21, 2011 #34 archi boyy گفت: شما شماره صاحب تاپیکو به من بده من شماره این خانمرو گیر میارم برات کلیک کنید تا باز شود... این که خیلی راحته برو تو پروفایلش اونجا میتونی چیدا کنی!!!!!(مــــــــــــــــــــخ....)
archi boyy گفت: شما شماره صاحب تاپیکو به من بده من شماره این خانمرو گیر میارم برات کلیک کنید تا باز شود... این که خیلی راحته برو تو پروفایلش اونجا میتونی چیدا کنی!!!!!(مــــــــــــــــــــخ....)
archi boyy عضو جدید Jan 21, 2011 #35 kokh210 گفت: این که خیلی راحته برو تو پروفایلش اونجا میتونی چیدا کنی!!!!!(مــــــــــــــــــــخ....) کلیک کنید تا باز شود... اخه اونجا نداره وگرنه دست به دامن شماها نمیشدیم!حالا این عکس خودشه؟
kokh210 گفت: این که خیلی راحته برو تو پروفایلش اونجا میتونی چیدا کنی!!!!!(مــــــــــــــــــــخ....) کلیک کنید تا باز شود... اخه اونجا نداره وگرنه دست به دامن شماها نمیشدیم!حالا این عکس خودشه؟
kokh210 عضو جدید Jan 21, 2011 #36 archi boyy گفت: اخه اونجا نداره وگرنه دست به دامن شماها نمیشدیم!حالا این عکس خودشه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا اگه برا خودش بود اینجا نمیذاشت..... مطمئن باش...
archi boyy گفت: اخه اونجا نداره وگرنه دست به دامن شماها نمیشدیم!حالا این عکس خودشه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا اگه برا خودش بود اینجا نمیذاشت..... مطمئن باش...
و ویرا عضو جدید Jan 21, 2011 #37 خوشکلشون که اینه خدا به داد بقیشون برسه......... بیچاره مثل اینکه کسی هم نبوده ازش عکس بگیره همش خودش از خودش عکس میگرفته آخرین ویرایش: Jan 21, 2011
خوشکلشون که اینه خدا به داد بقیشون برسه......... بیچاره مثل اینکه کسی هم نبوده ازش عکس بگیره همش خودش از خودش عکس میگرفته
سیّد کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 21, 2011 #38 معلم ما اینطوری بود من فارغ التحصیل نمیشدم !!! هی رد میشدم میرفتم میومدم
fateme_003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 22, 2011 #39 شما پسرا یا معلم خوکشل ندیدید یا معیار خکشلیدون فرق داره؟
Sarp مدیر بازنشسته Jan 22, 2011 #40 s.ferdows گفت: یه ذره شخصیت و جنم و حجب و حیای معلمی تو قیافه اش دیده نمی شه آبروی معلما رو برده اصلاً از کجا معلوم معلمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... معلما مگه شاخ و دئم دارن؟ یا حتما رو پیشونیشون نوشته معلم !!؟
s.ferdows گفت: یه ذره شخصیت و جنم و حجب و حیای معلمی تو قیافه اش دیده نمی شه آبروی معلما رو برده اصلاً از کجا معلوم معلمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... معلما مگه شاخ و دئم دارن؟ یا حتما رو پیشونیشون نوشته معلم !!؟
آتشگاه عضو جدید Jan 23, 2011 #41 خوش به حالشون واسه معلمشون معلمای ما بدبختا یه کفن کردن سرشون ازشون انتظار معجزه هم دارن