ممممممممممم
نظر خودت چیه؟![]()
چه نظر سنجیه چرتی!!
2 تا بیشتر گزینه نداره!
یعنی همون مردا
پس چنتا گزینه میخاستی ؟ اگر به گزینه سوم فکر میکنی که محاله همچین چیزی عمرا وجود نداره![]()
ببخشید چه ربطی داشت ؟سخت در اشتباهی
دیگران را ببخش نه به این خاطر که آنها سزاوار بخششند به این خاطر که تو سزاوار آرامشی
آخه خیلی کر کره خندست!!
میدونی چیه ما خانوما بهتره با خودمون رو راست باشیم ما خودمونم هلاک کنیمو هزار چیز اختراع کنیمو غارهارو کشف کنیمو و هزار چیز دیگررررررر بازم جامعه مارو به عنوان یه قشر آسیب پذیر و با قدرت پایین می شناسه.........شما چطوری میتونید طرز فکر آدمای بالای 40 یا 50 ساله رو عوض کنید....![]()
![]()
البته چیزایی که گفتم دلیل بر این نمی شه که کسی خانوما رو به عنوان عنصر خودکفا و مستقل نمی شناسه...نه!!! منظورم این بود که اکثریت دیدشون اونجوریه!!!
بعدشم ما الان تو این مملکت انقزززززززه مشکلات داریمکه چیزی که هیشکی بهش فکر نمی کنه همین تساویه حقوق خانوما و آقایونه!!![]()
![]()
پس بهتره خیلی ذهنتونو درگیر نکنید!!
البته که ذهنم درگیر نمیکنم فقط خواستم برای شما نکته ابهامی باقی نمونه![]()
برتریت آدما به عقلشون بستگی داره...گزینه 2 جواب مسئله است
اگر بگویم زن , در انصورت به پدرم بی احترامی کرده ام و اگر بگویم مرد , اینبار هم حق مادرم را ضایع کرده ام.بله برابرند و هر حرفی غیر از این نادرسته![]()
ماهم همون عقل رو گفتیم یقینا عقل مردا>>عقل زنابرتریت آدما به عقلشون بستگی داره...
تو این فکر بودم که کدام زن را با کدام مرد مقایسه بکنم . یکدفعه سیمای قشنگ مادر و پدرم در نظرم مجسم شد و بلافاصله حس کردم که شما درست گفته اید.بله برابرند و هر حرفی غیر از این نادرسته![]()
چه نظر سنجیه چرتی!!
2 تا بیشتر گزینه نداره!![]()
نه دوست عزیز، اشتباه نکنماهم همون عقل رو گفتیم یقینا عقل مردا>>عقل زنا
جهت ابراز مخالفت با این گفته این تاپیک استارت کردم![]()
عزیزم بلوغ فکری رو گفتم.بلوغد فرق داره عزیز در یه فرشت مناسب توضیح میدم
فقط همین یه بارسوالت خیلی کلیه!
من رای نمیدم!