مرسی سهیل جان
بله![]()
![]()
![]()
خب مبارك به پاي هم پير شيد بازم خدايا شكرت كه باعث عمل خير شديم

مرسی سهیل جان
بله![]()
![]()
![]()
آخه حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت!!!!!!!!!نه بابا اين آقا سهيل انكار دندوناش دراومده ميتونه صحبت كنه
عزيزم، بچه به اين كند ذهني نديده بودم بخدانوبرشه امروز جمعه بود![]()
بچه جون واسه عقب مونده هایی مث تو گفتم جمعه ها هم کلاس جبرانی بذارن ........شاید فرجی حاصل شدنه بابا اين آقا سهيل انكار دندوناش دراومده ميتونه صحبت كنه
عزيزم، بچه به اين كند ذهني نديده بودم بخدانوبرشه امروز جمعه بود![]()
آبجی تاپیک بدون اسپم مث نمکدون بدون محمد جاویده .....ممنون
خب مبارك به پاي هم پير شيد بازم خدايا شكرت كه باعث عمل خير شديم![]()
قوربونت داداشی جونم .....امین نپو دارد شد همه احترم بذاریدآخه حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت!!!!!!!!!
سهیل کله پوک من اومدم
شهر بی کلانتر نیست!!!!!!!!
میدونم ....میدونم ....حرف نزدن برات خیلی خیلی سخته .......دمت جیز بیزی کلی خنداندی مرا امشب .....بازم بیا.......خب مبارك به پاي هم پير شيد بازم خدايا شكرت كه باعث عمل خير شديم![]()
خوشم میاد که خودت میگی خودتم میخندی .....بخند خنده برا سرطان پاشنه پا خیلی مفیده ......تو واس اونایی که گوله نمکی ببین اونا دیگه چه تانکر نمک بودن .....
قوربونت داداشی جونم .....امین نپو دارد شد همه احترم بذارید
میدونم ....میدونم ....حرف نزدن برات خیلی خیلی سخته .......دمت جیز بیزی کلی خنداندی مرا امشب .....بازم بیا.......![]()
آقا امروز رفته بودم قبرستون ....خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه .....اقا دقت کردم دیدم تو یه ردیف سیصد نفری فقط ده تاش زن هستش .....بقیه مرده .....انگار مربای مرد گذاشتن اونجا ......سر انگشتی حساب کردم دیدم اگه این ناتوازنی ادامه داشته باشه تا صد سال دیگه فقط زن ها میمونند ...........بیچاره مردا ....چقدر موجودات خوبی بودن ......چقدر راحت به سرشون با یه چشمک زدن شیره میمالیدیم
....... دنیای بدون مرد
.....دنیای بدون زیبایی ......طبق امار الان به مخ یه مرد معمولی در هر ثانیه 600 پاسکال فشار وارد میشه از طرف همسرش .......عجیبا عجبا
با این چرندیاتت آبروی تموم بچه مکانیکارو بردیا .......خانوم معلم دارید بدبخت؟بازم كه قرصهاتو نشسته خوردي داري هزيونميگي ببين كار دسته خودت ميديا....
ببين به اين خانم معلمتون بگو باهات املاء خيلي كار كنه...
بچم چقدر آرزو داره دكتر شه تا اين سرطان رو درمان كنه خدايا بهش كمك كن اين آمادگي رو قبول شه تا ببيبم چي ميشه![]()
عزیزم شما الان توهین کردید یا فقط داشتید شوخی میکردید؟؟؟......شما مهندسی مکانیک می خونین؟.....بهتر نیست این یه ذره فشاری که به خودتون وارد می کنین و این فسفری رو که استفاده می کنین برای یه چیز مفید تر باشه.....ای کاش دقتی که روی تعداد سنگ قبرها می کنین بزارین برای خوندن درسهاتون .....با توجه به سطح علمی مهندسامون فکر میکنم لازمتون یشه
آخه حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت!!!!!!!!!
سهیل کله پوک من اومدم
شهر بی کلانتر نیست!!!!!!!![/quote]
به به خوشم اومد
قاشق نشسته قبلاً خبر مي كردي يه شتري برايه وردت ذبح ميكرديم تا يه وقتي چشم نزننت ....
راستي ميبينم همه مهد كودكي هنوز نخوابيدن بريد بخوابيد بريد آفرين
شما چرا بیداری؟؟......آخه حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت!!!!!!!!!
سهیل کله پوک من اومدم
به به خوشم اومد
قاشق نشسته قبلاً خبر مي كردي يه شتري برايه وردت ذبح ميكرديم تا يه وقتي چشم نزننت ....
بله ابجی مشکلی داری ؟......تو شهرستان شما دخترا هم مکانیک میخونن؟....ترانه جون ......نکنه میخواستی تو قبرستون معادله جوزفو حل کنم؟.....خوده تو اگه این همه وقتی که اینجا میزاری رو میزاشتی تو علم الان یه زمینه شغلی ایجاد کرده بودی چهار تا جوون هم میومدند تو شرکتت کار میکردند ....اگه باز مشکلی داری بریز تو صندوق پیشنهاداتشما مهندسی مکانیک می خونین؟.....بهتر نیست این یه ذره فشاری که به خودتون وارد می کنین و این فسفری رو که استفاده می کنین برای یه چیز مفید تر باشه.....ای کاش دقتی که روی تعداد سنگ قبرها می کنین بزارین برای خوندن درسهاتون .....با توجه به سطح علمی مهندسامون فکر میکنم لازمتون یشه
بچه جون واسه عقب مونده هایی مث تو گفتم جمعه ها هم کلاس جبرانی بذارن ........شاید فرجی حاصل شد
جیگر احترام سرت نمیشهآخه حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت!!!!!!!!!
سهیل کله پوک من اومدم
به به خوشم اومد
من سرم میشه
بچه ها میدونن من اون روم بالا بیاد چی میشم
پس حواست باشه
اونجام با لاوم شوخی بیربط کردی
جوابتو بهت دادم
پس اگه دلت واسه سیستم جدید تنگ نشده
حواستو جمع کن!!!!!!!!
با کی داری شوخیه چی میکنی!!!!!!!
شما چرا بیداری؟؟......
اي بابا تا ميام جواب اين يكي رو بدم اون يكي شاخ ميشه..
بچه جون اين حرفها به تونيومده بر شيرتو بخور![]()
ها چیه جوش آوردی؟ .....منکه گفتم با من نمیتونی کل بندازی .......حالا زوده برات...برو بیرون لطفا .......داچوخ پرولشورسنا..فكر كنم بهت ادب ياد ندادن![]()
سهیل شانس آورده من امشب حسش نیست واسمها چیه جوش آوردی؟ .....منکه گفتم با من نمیتونی کل بندازی .......حالا زوده برات...برو بیرون لطفا .......
بچه پر رو هر وقت گفتیم جسد شما بپر وسط.........اي بابا تا ميام جواب اين يكي رو بدم اون يكي شاخ ميشه..
بچه جون اين حرفها به تونيومده بر شيرتو بخور![]()
حالا هم بفرما بیرون تا حرفایی در شان خودت بهت نگفتم.....
عزیزم شما الان توهین کردید یا فقط داشتید شوخی میکردید؟؟؟......
داداش سهیل ما درسش رو میخونه شما نگران نباشید......
بله ابجی مشکلی داری ؟......تو شهرستان شما دخترا هم مکانیک میخونن؟....ترانه جون ......نکنه میخواستی تو قبرستون معادله جوزفو حل کنم؟.....خوده تو اگه این همه وقتی که اینجا میزاری رو میزاشتی تو علم الان یه زمینه شغلی ایجاد کرده بودی چهار تا جوون هم میومدند تو شرکتت کار میکردند ....اگه باز مشکلی داری بریز تو صندوق پیشنهادات
جیگر احترام سرت نمیشه
من سرم میشه
بچه ها میدونن من اون روم بالا بیاد چی میشم
پس حواست باشه
اونجام با لاوم شوخی بیربط کردی
جوابتو بهت دادم
پس اگه دلت واسه سیستم جدید تنگ نشده
حواستو جمع کن!!!!!!!!
با کی داری شوخیه چی میکنی!!!!!!!
چه شوخي بي ربط كرديم كه به شما با غيرت بر خورد؟
بيبن من از آدمهاي كه كنده تر از دهنشون حف ميزنن اصلاً خوشم نمياد
من با توشوخي ندارم تو خودت اول مزه ريختي وجوابت رو هم گرفتي حالا هم زياد منم منم نكن حالو حصلتو نداروم...
ما رفتيم بقييه ي حرفها بمونه واسه بعد...
بينم تو هميشه اينطور بي ادبيبچه پر رو هر وقت گفتیم جسد شما بپر وسط.........
حالا هم بفرما بیرون تا حرفایی در شان خودت بهت نگفتم.....
ادب از كه آموختي از بي ادبان مواظب حرف هاي كه داري بلغور مي كني هم باش
نگفتم احوالاتتو به من بگی گفتم خودت یه چند تا شرکت بزن تا جوونا بیکار نمونن .......یادم نمیره ترانه جون قبل رفتنت اینجا چقدر فعال بودی ........شبا هم اینجا میخوابیدی ........گوش ما پره از این موعظه های بالا منبری آبجی ..........شمردن قبرا توسط من مانع پیشرفتت نمیشه هیچ باعث میشه بری تو سومین شرکت هم کار کنی ....حالا هم برو کارا تو بکن ......شما وقتی در مورد تعداد مرده های خانمها نظر میدی من دیگه چی بگم؟...در ضمن من الان دارم توی دو شرکت کار می کنم وقت زیادی هم اینجا نمیزارم ......اگر هم بزارم وفتهایی رو که اینجا نیستم به جای شمردن سنگ قبرها دارم کار می کنم
شما راست میگی آبجی ، من از شما معذرت میخوام.......هر طور می خوای حساب کن روی حساب من با استارتر این تاپیک بود
اما میتونی یه نصیحت بدونی که به جای صحبت در مورد خانمها سرتون تو کار خودتون باشه
مخزن ادب ، شما بهتره قبل از اینکه چیزی بگی چند صفحه برگردید عقب و ببینید کی بی ادبی میکرد.......]
بينم تو هميشه اينطور بي ادبي
ادب از كه آموختي از بي ادبان مواظب حرف هاي كه داري بلغور مي كني هم باش
من با تو شوخی نکردم با سهیل بودمچه شوخي بي ربط كرديم كه به شما با غيرت بر خورد؟
بيبن من از آدمهاي كه كنده تر از دهنشون حف ميزنن اصلاً خوشم نمياد
من با توشوخي ندارم تو خودت اول مزه ريختي وجوابت رو هم گرفتي حالا هم زياد منم منم نكن حالو حصلتو نداروم...
ما رفتيم بقييه ي حرفها بمونه واسه بعد...
نه فعلاً همين مقدار كافي بعدش هم شما خودت آماده كن چون آخر سر ميام سراغ شما.....!!!!!!!!!
البته اگر اجازه بدين؟؟؟؟؟
سیندی فدات شه چرا اینطوری شدی .....خیلی ناراحت شدم جون توسهیل شانس آورده من امشب حسش نیست واسم
یه دلشوره دارم نمیدونم واسه چی
یه اتفاقی قراره بیفته
از صب معدم اومده تو دهنم!!!!!!!
برو بمیر زبالهسیندی فدات شه چرا اینطوری شدی .....خیلی ناراحت شدم جون تو
منو باش که اینهمه مبت ریتم پات باشه من فدات شم گلمبرو بمیر زباله
تو هم شانس آوردی
مسنجرم حالش خوب نی وگرنه تورم آسفالت میکردم!!!!!!!