زن مهربان....

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک روز یک زن و مرد ماشینشون با هم تصادف ناجوری می کنه .

بطوریکه ماشین هردوشون بشدت آسیب میبینه .

ولی هردوشون بطرز معجزه آسایی جون سالم بدر می برن.

وقتی که هر دو از ماشینشون که حالا تبدیل به آهن قراضه شده بیرون میان ، رانندهء خانم بر میگرده میگه:
- آه چه جالب شما مرد هستید!…. ببینید چه بروز ماشینامون اومده !همه چیز داغون شده ولی ما سالم هستیم …. ! این باید نشونه ای از طرف خدا باشه که اینطوری با هم ملاقات کنیم و ارتباط مشترکی رو با صلح و صفا آغاز کنیم …!
مرد با هیجان پاسخ میگه:
- اوه … “بله کاملا” …با شما موافقم این باید نشونه ای از طرف خدا باشه !
بعد اون خانم زیبا ادامه می ده و می گه :
- ببین یک معجزه دیگه! ماشین من کاملن داغون شده ولی این شیشه مشروب سالمه .مطمئنن خدا خواسته که این شیشه مشروب سالم بمونه تا ما این تصادف خوش یمن که می تونه شروع جریانات خیلی جالبی باشه رو جشن بگیریم !

و

بعد خانم زیبا با لوندی بطری رو به مرد میده .

مرد سرش رو به علامت تصدیق تکان میده و در حالیکه زیر چشمی اندام خانم زیبا رو دید می زنه درب بطری رو باز می کنه و نصف شیشه مشروب رو می نوشه و بطری رو برمی گردونه به زن .

زن درب بطری رو می بنده و شیشه رو برمی گردونه به مرد.
مرد می گه شما نمی نوشید؟!
زن لبخند شیطنت آمیزی می زنه در جواب می گه :
- نه عزیزم ، فکر می کنم الان بهتره منتظر پلیس باشیم … !

نتيجه گيري اخلاقي:
برادر من ساده نباش خب

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو ایران که نمیشه این کارو کرد چون مشروب غیر قانونیه
باید یه فکر دیگه ای کرد

نميشه؟؟؟ مطمئني ؟؟ اين يه جورايي داستان خودم بود پس گوش كن :

من حدود 17 سالم بود كه با يكي از دوستام خواستيم بريم لواسون خودشم با موتور رفتيم از تهران دراومديم جاده لشكرك رو رفتيم و رسيديم لواسون بعد گفتيم يه سر بريم سد داشتيم ميرفتيم بالا كه يهو تو سبو كوچيك يه ماشين رو ديديم كه تو سرازيري داره با سرعت مياد بعد ما تا ميتونستيم گرفتيم طرف راست كه بهم نخوريم ولي نشد و زد پرتمون كرد همينطوري كه داشتيم از درد به خودمون مييچيديم رفيقم گفت يه كم اب بياريد واسمون اونام رفتن واوردن يه جرعه خورديم ديديم بله اب كجا بوده مشروبه نگو ميخواسته به ما مشروب بده بگه اينا مست هستند و مقصراند كه ماهم نخورديم و ده تا درشت بارش كرديم.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس تو ساده نیستی
تجربه خوبیه خوب شد گفتی بقیه عبرت بگیرن

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:خییییییییییییییلی دوسش داشتم خانومرو.خیلی باحال بود.به نظر من یکم ذکاوت کافیه تا آقایون گول بخورن.:Dبعععععععضی از آقایون فقط ادعای زرنگیشون میشه.
وااااااااااااااااااااااای خیلی باحال بود خدایی.مرسی:gol:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ربطی به دل پاک نداره وقتی یه خانم خوشگل میبینن عقلشون از کا رمیفته

جدا؟خانوما چي اينجورين؟

بميرم من واسه دل پاكتون
بالاخره يكي پيدا شد اقايون رو درك كنه :gol:

:biggrin:خییییییییییییییلی دوسش داشتم خانومرو.خیلی باحال بود.به نظر من یکم ذکاوت کافیه تا آقایون گول بخورن.:Dبعععععععضی از آقایون فقط ادعای زرنگیشون میشه.
وااااااااااااااااااااااای خیلی باحال بود خدایی.مرسی:gol:

نخند
پس بازم جاي شكرش باقيه همه كه ذكاوت ندارن

راستي اين خانمه قراره تدريس هم داشته باشه با من در ارتباطه خبرشو بهت ميدم

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخند

راستي اين خانمه قراره تدريس هم داشته باشه با من در ارتباطه خبرشو بهت ميدم[/QUOTE]

آره راست می گی اگه همه دخترا این ذکاوتو داشتن که دیگه اینجوری نمی شد.....................
خوب نگفته بودی دیگه با کیا در ارتباطی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ربطی به دل پاک نداره وقتی یه خانم خوشگل میبینن عقلشون از کا رمیفته

نخند

راستي اين خانمه قراره تدريس هم داشته باشه با من در ارتباطه خبرشو بهت ميدم

آره راست می گی اگه همه دخترا این ذکاوتو داشتن که دیگه اینجوری نمی شد.....................
خوب نگفته بودی دیگه با کیا در ارتباطی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:

[/QUOTE]
جان ؟ خب اين خانومه كه تو المانه از من خواست داستانشو تو ايران بگم تازه بهم پولم داده خب

hamid_geo

عضو جدید
من اگه اين اتفاق برام بيفته اصلا به زنه نگاه نمي كنم چون اعصابم داغونه مي زنم مي كشمش
حواست كجاست پدر ...
بي ...
از اين فحشا مي دم و بي فرهنگ مي شم
نتيجه بي فرهنگي بهتر از گوش مخملي شدنه;)

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب
این مساله هوش زن ها رو میرسونه. ربطی هم به مهربونی نداره. تقصیر آقایونه که نقطه ضعف به این خفنی دارن. مردا ( البته همشون نه ) تا یه زن خوش اندام و خوش قیافه رو میبینن مغزشون هنگ میکنه خوب توی همچین شرایطی راحت میشه گولشون زد