به گزارش جام جم آنلاینزنی در حضور قاضی دادگاه مدعی شد ، شوهرم بیماری اعصاب دارد او مرا با طناب به ستون زیرزمین میبندد و به من خیره میشود ، طلاق میخواهم.
زنی 25 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی از قاضی یكی از شعب تقاضای كمك كرد.
این زن در حضور قاضی شعبه 238 این مجتمع مدعی شد كه شوهرش او را به ستون زیرزمین خانهشان میبندد: «من از شوهرم میترسم او مرا با طناب به ستون میبندد و روبهروی من نشسته و نگاهم میكند».شوهرم بیماری اعصاب دارد و من امنیت جانی از دست او ندارم و طلاق میخواهم.
مرد 29 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من در سلامت كامل هستم و هیچ مشكل روحی و جسمی ندارم و عاشقانه همسرم را دوست دارم. ما حدود سه سال است كه با هم زندگی میكنیم و من بیكار هستم و از اینكه كنار همسرم هستم و او را نگاه میكنم، لذت میبرم.
زن تصریح كرد: او وقتی مرا با طناب محكم میبندد به غیر از نگاه كردن و خیره شدن دقیقهای یك بار قهقهه میزند و من از ترس گریه میكنم. من حتی حالا كه در حضور قاضی در دادگاه در كنارش هستم از او میترسم و میخواهم هر چه زودتر از او جدا شوم.من ابتدا فكر میكردم كه این كار را از روزی خنده و شوخی انجام میدهد ولی این موضوع 20 ماه است كه ادامه دارد و من احساس خطر شدیدی میكنم.من برای تأمین ادامه زندگیام نیز مهریه 450 سكه بهار آزادی خود را میخواهم.
مرد بیان كرد: من مهریه همسرم را به صورت اقساط میدهم ولی او را طلاق نمیدهم.
زن تصریح كرد: طلاق مرا از شوهرم بگیرید. جای طناب و كتكهای او روی بدن من است و میخواهم از او جدا شوم.
قاضی رسیدگی كننده به این پرونده، مرد را محكوم به پرداخت مهریه 450 سكه بهار آزادی كرد. همچنین از زن جوان درخواست نامه پزشكی قانونی كرد و تا آماده شدن نامه خواست تا این زوج دور از هم زندگی كنند.
منبع