زن ایرانی مادر معنوی تمدن اسلامی

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
«حنان ترک» یکی از محبوب‏ترین ستاره زن سینمای مصر: با الگو گرفتن از زن ایرانی با حجاب شدم. وقتی زنان ایرانی را در سینما دیدم که با حجاب فیلم بازی می‏کنند، فهمیدم که می‏توان هم دیندار بود و هم هنرمند!

خانم حنان ترک
سخنان «حنان ترک» توفانی در رسانه‏های کشورهای عربی برپا کرد و چند ماه خوراک خبرگزاری‏ها و تحلیل رسانه‏ها بود. محبوبیت او چند برابر شد و کارگردان‏ها با قسم و آیه که فقط نقش‏های با حجاب را به تو می‏سپاریم برای بازی در فیلم‏هایشان از او دعوت می‏کردند.
«حنان ترک» تبدیل به نماد حجاب و عفّت در هنر شده بود. برخی دیگر از بازیگران مصری، تحت تأثیر او با حجاب شدند. به دلیل استقامت او در حفظ حجابش، همسر غرب زده‏اش؛ که یکی از پیمانکاران ثروتمند عرب بود، او را طلاق داد.

اینم از عکس قبل از متحول شدنش:

Sarp

مدیر بازنشسته
ما تو سینمای ایران چنین حجابی نداریم
حتما با جای دیگه اشتباه گرفته

ولی کارش رو تحسین میکنم
مخصوصا که خوشگلتر هم شده

tatu_lover1366

عضو جدید
امیدوارم هنر پیشه های هالیودی از زنان ایران الگو نگیرند , بقیه خلایق را هر چه لایق
مثلا اگه یکی مثل hayden-panettiere بخواد با حجاب بشه من یکی دق میکنم

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم هنر پیشه های هالیودی از زنان ایران الگو نگیرند , بقیه خلایق را هر چه لایق
مثلا اگه یکی مثل hayden-panettiere بخواد با حجاب بشه من یکی دق میکنم
خوب این نشون میده که شما زنارو واسه چی میخواید یعنی فقط لذت چون اگه حجاب داشته باشن دیگه شما نمیتونید از اونا لذت ببرید در حالی که زن هم یه انسان هست و باید به اون احترام گذاشت نه فقط به فکر لذت بردن از زن باشیم
و البته تاثیر هم گذاشته اگرچه سوری هم باشه
این انجلیا جولیه که بخاطر احترام به مسلمان ها ،در کشورهای مسلمان با حجاب ظاهر شدن

tatu_lover1366

عضو جدید
خوب این نشون میده که شما زنارو واسه چی میخواید یعنی فقط لذت چون اگه حجاب داشته باشن دیگه شما نمیتونید از اونا لذت ببرید در حالی که زن هم یه انسان هست و باید به اون احترام گذاشت نه فقط به فکر لذت بردن از زن باشیم
و البته تاثیر هم گذاشته اگرچه سوری هم باشه
این انجلیا جولیه که بخاطر احترام به مسلمان ها ،در کشورهای مسلمان با حجاب ظاهر شدن

کافر همه را به کیش خود پندارد
این شمایی که فکر میکنی احترام به زن فقط با باحجاب کردن اون امکان پذیره اما من ارزش زن رو بیشتر از چادر و چاقچور میدونم

mehrshad53

اخراجی موقت
هنرپیشه های ایرانی 99 درصدشون اگه دست خودشون بود حجاب نداشتن!
این بابا هم که میگی پس فردا تبش میخوابه دوباره مث آدم فیلمشو بازی میکنه.خواسته یکم مطرح بشه.
بعضیا هم برای مطرح شدن مثلا میخوان یه کشوری را حذف کنن یا امریکار ا نابود کنن.....
اصولا زن در اسلام فقط یک موجود جنسی است که باید درون گونی قرار گیرد تا دست دیگران بدو نرسد!
چند سال دیگه دکون این چرندیات تختس!

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
«حنان ترک» یکی از محبوب‏ترین ستاره زن سینمای مصر: با الگو گرفتن از زن ایرانی با حجاب شدم. وقتی زنان ایرانی را در سینما دیدم که با حجاب فیلم بازی می‏کنند، فهمیدم که می‏توان هم دیندار بود و هم هنرمند!

خانم حنان ترک
سخنان «حنان ترک» توفانی در رسانه‏های کشورهای عربی برپا کرد و چند ماه خوراک خبرگزاری‏ها و تحلیل رسانه‏ها بود. محبوبیت او چند برابر شد و کارگردان‏ها با قسم و آیه که فقط نقش‏های با حجاب را به تو می‏سپاریم برای بازی در فیلم‏هایشان از او دعوت می‏کردند.
«حنان ترک» تبدیل به نماد حجاب و عفّت در هنر شده بود. برخی دیگر از بازیگران مصری، تحت تأثیر او با حجاب شدند. به دلیل استقامت او در حفظ حجابش، همسر غرب زده‏اش؛ که یکی از پیمانکاران ثروتمند عرب بود، او را طلاق داد.

اینم از عکس قبل از متحول شدنش:

ولی من تا چند سال دیگه برعکس این دختره خل و چل میشم:eek::eek:

سایرس

عضو جدید

شاید اشتباه کرده باشه من همچین حجابی رو تو سینمای ایران ندیدم شاید جای دیگه دیده باشه اگه شما دیدید معرفی کنید من هم ببینم
لطفا

Sarp

مدیر بازنشسته

شاید اشتباه کرده باشه من همچین حجابی رو تو سینمای ایران ندیدم شاید جای دیگه دیده باشه اگه شما دیدید معرفی کنید من هم ببینم
لطفا
بچه جان یه چیزی هم از خودت بنویس خوب
پست منو کپی کردی اینجا

مگه تو قانون کپی رایت نمیدونی چیه ؟ :w12::gol:;):whistle::child: