به به !!! باريكلا به دوستان !!! با بهشتي ها مي پرن !!!![]()
تازه خبر نداری اخیراً بهشتی ها با اونا میپرن..............

اگه دوستان علاقه ای به پریدن نداشته باشن ولی بهشتی ها مگه میذارن.........

به به !!! باريكلا به دوستان !!! با بهشتي ها مي پرن !!!![]()
پس شما هم حتما يه سر به دوستان بزن http://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_surprised.gifتازه خبر نداری اخیراً بهشتی ها با اونا میپرن..............
اگه دوستان علاقه ای به پریدن نداشته باشن ولی بهشتی ها مگه میذارن.........![]()
پس شما هم حتما يه سر به دوستان بزن http://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_surprised.gif
يعني الان ما دقيقا بايد چي كار كنيم ؟!! عطر بزنيم يا نه ؟!!مطمئن باش هیچ پیامبری اگه پیامبر باشه همچین چیزی نمیگه مگه پیامبران امروزی
![]()
يعني الان ما دقيقا بايد چي كار كنيم ؟!! عطر بزنيم يا نه ؟!!![]()
حالا يه وقت ديدي واسه تنفس لازم شد بيام بيرون , اونوقت تكليف چيه ؟!! اگه اين وسط يكي دچار احساسات خوشايند شد , ما بايد چه خاكي بر سر بريزيم ؟!!!شما بزن اصلاً اشکال نداره اخه شما که میخوای بری تو گونی![]()
حالا يه وقت ديدي واسه تنفس لازم شد بيام بيرون , اونوقت تكليف چيه ؟!! اگه اين وسط يكي دچار احساسات خوشايند شد , ما بايد چه خاكي بر سر بريزيم ؟!!!![]()
قول مي دي ؟!! قول مردونه ؟!! يعني من خيالم راحت باشه ديگه ؟!!اون موقع حالا حالا.....
قول میدم اتفاقی واست نیوفته.......![]()
قول مي دي ؟!! قول مردونه ؟!! يعني من خيالم راحت باشه ديگه ؟!!![]()
يه كم . آخه مگه شماها با اين هيزبازي هاتون مي ذاريد خيال آدم راحت باشه ؟!!اره خیالت راحت باشه مگه تا حالا خیالت نارحت بود!!!!![]()
يه كم . آخه مگه شماها با اين هيزبازي هاتون مي ذاريد خيال آدم راحت باشه ؟!!![]()
كنجكاوي زيادي هم خوب نيست پسر جان ! رودل مي كني ها !!!دستت درد نکنه دیگه شد هیزبازی!!!
فقط بعضی مواقع برای تنوع از این کنجکاویا انجام میدیم![]()
كنجكاوي زيادي هم خوب نيست پسر جان ! رودل مي كني ها !!!![]()
پس چیکار کنم؟؟؟!!!!!!!![]()
يه كم چشماتو درويش كن !
خب منم كه ميگم برم تو گوني , تو ميگي نرو !!!وای خداخوب چشم دلمو چیکار کنم؟؟!!!!
شماها تیپ درویشی بزنید دیگه چشای ما هم خود به خود درویشی میشه![]()
خب منم كه ميگم برم تو گوني , تو ميگي نرو !!!![]()
اول بايد ٧ خان رو رد كني , اگر وزير اعظم تواناييتو تو تمام مراحل اعلام كرد , يه بار سرمو از تو گوني ميارم بيرون تا نگام كني !!!راست میگی
باشه چشام درویش میکنم
یعنی دیگه نگاه نکنیم اصلاً؟؟؟!!!!!!![]()
اول بايد ٧ خان رو رد كني , اگر وزير اعظم تواناييتو تو تمام مراحل اعلام كرد , يه بار سرمو از تو گوني ميارم بيرون تا نگام كني !!!![]()
زمانش هنوز معلوم نيست , بستگي به اجازه ي وزير اعظم داره !!!
باشه میرم یه شاهنامه میگیرم کامل میخونمش!!!!!!
امتحان چه موقعست؟؟؟؟تستیه؟؟؟؟؟
زمانش هنوز معلوم نيست , بستگي به اجازه ي وزير اعظم داره !!!
و اما متحان :
٣٠٠ تا سوال تستي , ٢٠٠ تا سوال تشريحي , 5 تا آزمون عملي ( مبارزه با ديو , اژدها , گودزيلا, جومونگ, اسرائيل (!) ) . مدت آزمون : ٤٥ دقيقه .
مهلت نهايي براي ثبت نام داوطلبان : ساعت ١:٤٥ دقيقه ي بامداد جمعه , ٣ ارديبهشت ماه ١٣٨٩ .
![]()
وزير اعظم پدر جان بنده مي باشند . ايشون استاد همه ي بابا مهربونان . البته فقط با يگانه فرزندشون مهربونن و يگانه همسرشون . اسم داماد كه بياد خون جلوي چشماشو ميگيره و به طور كاملا اسلامي حلالت مي كنه !!!اسرائیل؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه باید تا غزه برم!!!!!
وزیر اعظم دگر کیست؟؟!!!!!از همون بابا مهربوناست؟؟!!!!![]()
وزير اعظم پدر جان بنده مي باشند . ايشون استاد همه ي بابا مهربونان . البته فقط با يگانه فرزندشون مهربونن و يگانه همسرشون . اسم داماد كه بياد خون جلوي چشماشو ميگيره و به طور كاملا اسلامي حلالت مي كنه !!!![]()
نه ديگه , مامان خانوم شاهه !!!
وایییییییییییی بابات در حین مهربانی چقدر خطرناکه
حالا نمیشه وزیر اعظم مامانت باشه؟؟؟
اخه بابات که خیلی خطرناکه خدا نصیب............![]()
نه ديگه , مامان خانوم شاهه !!!
راجع به باباي من چي گفتي؟!!!![]()
يادم نمياد راستش ! اما هميشه بغل بابايي جيگرم بودم .هیچی نگفتمگفتم خدا نصیب داماد آیندش کنه
عجب بابای عسلی داری چقدر مهربونه..........
بابات که اینقدر مهربونه،وقتی کوچیک بودی سوار گردن بابات میشدی مثل عکسه؟؟؟؟!!!!!!!!
منظورت مامان شاهه.....همون شاهزادست دیگه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟![]()
يادم نمياد راستش ! اما هميشه بغل بابايي جيگرم بودم .
جمله ي آخرو نفهميدم مهندس !
عجب بابای جیگری داری
حالا نمیشه کاری کنی که گذر ما به بابات نیوفته؟؟؟!!!اخه بنده خدا کار داره نمیتونه بیاد.
با همون خانوم شاهه کنار میام اخه بابات که همش حلال میکنه........نکنه بابات قصابه؟؟؟؟؟
قصاب ؟! نخير پدر بنده داروسازه !!!
شاه سرزمين خانه ي ما , با تمايل فراوان , تمام مسائل حكومتي رو به وزير اعظم سپردن تا خودشون با خيالي آسوده به تربيت و پيرايش دلبندشان,هستي خانوم (منو ميگه ها ) بپردازند !
پس در رابطه با آزمون ورودي بايد با داوري وزير اعظم پذيرفته و يا مردود بشيد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زنی که خود را پری دریایی کرد! + عکس | تالار عکس | 2 | |
M | زنی که برای نجات شوهر خود از گرسنگی یک پای خود را برای او کباب کرد!!!(18+) | تالار عکس | 7 | |
![]() |
زنی که اکسیر جوانی را کشف کرد | تالار عکس | 6 | |
![]() |
زنی که 20 بچه بدنیا آورد | تالار عکس | 13 | |
![]() |
.... مردان دو جنسه ای که زنی زیبا شدن.... | تالار عکس | 75 |